Το Spotify HiFi σύντομα κοντά μας

Reaction score
1.996
Έκανα ένα γρήγορο τεστ στα ακουστικά του υπολογιστή. Υπάρχει διαφορά όντως. Για το αυτοκίνητο μέσα στα ταξίδια δεν ξέρω αν αξίζει να καταναλώνεις τόσα δεδομένα (ειδικα με τα εργοστασιακα συτήματα ήχου) αλλά για χρήση με το wifi του σπιτιού είναι σούπερ.

Reaction score
2.737
Σε μένα δεν έχει εμφανιστεί ακόμη.
Όμως θέλω να ρωτήσω το εξής:
Για κάποιον που έχει tidal, το οποίο δίνει έως 24/192kHz flac, ποιο το όφελος του Spotify έτσι ώστε να το περιμένει με τόση ανυπομονησία? Δίνει κάποιες extra δυνατότητες?

Reaction score
1.258
το περασα και στο fiio s15 και δινει lossless ειτε απευθειας απο το fiio (δυσχρηστρη η εφαρμογη μεν) αλλα και απο connect.
Ολα καλα λοιπον
IMG_5047.JPG

Vakis2000

Κλιψ κλαψ
Reaction score
9.566
Το ifi zen stream δεν το υποστηρίζει ακόμη τι κουλο είναι αυτο
Το δοκίμασα στον Mac μου... Έχει πλάκα να έχω και εγώ πρόβλημα με το σύστημα... Και δεν μπορώ να το δοκιμάσω σήμερα...

Reaction score
3.635
Και σε έμενα έφτασαν τα καλά νέα ,

Screenshot 2025-10-06 192105.jpg

Για κάποιον που έχει tidal, το οποίο δίνει έως 24/192kHz flac, ποιο το όφελος του Spotify έτσι ώστε να το περιμένει με τόση ανυπομονησία? Δίνει κάποιες extra δυνατότητες?
Δεν χρειάζεσαι πλέον το Tidal , εκτός κι αν το είχες δωρεάν. Για τα 24/192 του Tidal , εφόσον είναι γνήσια και όχι up-sampled, θα κάνεις κάποιους συμβιβασμούς με το spotify .

Last edited:

Reaction score
3.635
Το Spotify δεν υποστηρίζει αναπαραγωγή μουσικής με την κάρτα ήχου σε exclusive mode, σε αντίθεση με το Tidal που το υποστηρίζει.
Συνεπως προσοχή με τα settings της καρτας ήχου. Στα windows sound settings το playback να είναι ρυθμισμένο για 24 bit /44.1 KHz.

argyrisM

"Επαγγελματίας"
Reaction score
55
Βρίσκεις πολύ πιο εύκολα τα κομμάτια και τους δίσκους που ψάχνεις. Πολύ καλύτερες προτάσεις "ραδιόφωνο". Πιο εύχρηστο. Συνδέθηκε απροβλημάτιστα σε οποιαδήποτε συσκευή του ζητήθηκε. Ααα... τηλεχειριστήριο για οποιαδήποτε άλλη συσκευή που παίζει spotify οπουδήποτε.

Reaction score
2.843
Το Spotify δεν υποστηρίζει αναπαραγωγή μουσικής με την κάρτα ήχου σε exclusive mode, σε αντίθεση με το Tidal που το υποστηρίζει.
Συνεπως προσοχή με τα settings της καρτας ήχου. Στα windows sound settings το playback να είναι ρυθμισμένο για 24 bit /44.1 KHz.
Μπορείς να το κάνεις αλλά είναι μανούρα για να παίξει bit perfect.

Reaction score
3.635
Για να πάμε ένα βήμα πιο μπροστα με το WASAPI exclusive mode option ... bit perfect ;

Δεν βλέπω όμως ακόμα κάποια λύση για τo spotify

Last edited:

Reaction score
7.141
Πριν λίγο το δοκίμασα στο σπίτι με το PIONEER N-50A.....έβγαλε το μήνυμα ότι η συγκεκριμένη συσκευή υποστηρίζει μέχρι 320kbit/s,άρα (και σε συνδυασμό με αυτό που είχε αναφέρει φίλος πιο πανω για ενα Yamaha wxc-50) παλιότερες συσκευές δεν μπορούν να αναπαράγουν lossless υλικό. Μπορεί να γίνει βέβαια με πλάγιο τρόπο (bubble upnp),αλλά δεν λέει......

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.311
Members
38.539
Νεότερο μέλος
intergrale