- Reaction score
- 297
Been there, done that
Ποιο λογισμικό κατέβασες στο μυαλό σου ?RDoherty said:Να με πιστέψεις, Νίκο. Τα έχω όλα τόσο καλά τακτοποιημένα στο μυαλό μου, που μερικές φορές αναρωτιέμαι αν είναι υγιές αυτό :shock:
ManosR said:Απο την Wikipedia:
High end refers to the best and generally most expensive of a class of goods or services. For example, high end audio refers to audio equipment that is designed to be the best it can be, regardless of price.
Other things can be high end, as long as the concern is being the best, regardless of price. Examples are cooking equipment, cars, shoes, etc. A "high end" restaurant would include purveyors such as The Palm, Ruth's Chris Steakhouse, Maxim's de Paris and The Fat Duck restaurant in the United Kingdom.
Τα λέει ολα και μου γλύτωσε το πολύ γράψιμο. Οπότε "φτηνό Hi End" είναι οξύμωρο. Απλά ΔΕΝ υπάρχει γιατι αλλιώς ΔΕΝ θα ήταν High End, θα ήταν ένα μηχάνημα με άριστο value for money. Μήν μπερδεύουμε τον ορο αυτο με τον "κορυφαίο" ηχο ή εικόνα. Αναφέρεται μονο στο κομμάτι/τμήμα τις αγοράς, (πχ του HiFi) στο οποίο στοχεύει: το υψηλό απο άποψη κόστους.
Άσε που στα πανάκριβα εστιατόρια μου κόβεται η όρεξη!RDoherty said:Η παρομοίωση με τα πανάκριβα εστιατόρια είναι ατυχέστατη 8) Αυτά τα μέρη είναι Η επιτομή της κοροϊδίας 8)