Ψιτ, μικρέ! Πιάσε πέντε κιλά ριβιού!

Reaction score
14
Με κατι τέτοια....έπαψε να μας σηκώνεται η τρίχα. (διαρκώς)

Σηκώθηκε (άπαξ) και έφυγε. (Δια παντώς) :lol: 8)

Reaction score
297
Εσένα, preve, σου αρέσει να σου πιάνουν τα καμπανάκια? Και αν ναι, μπαίνοντας ή βγαίνοντας?

Reaction score
14
:lol: :lol: :lol:

Δυστυχώς δεν μπορώ να σου απαντήσω ευθέως καθόσον δεν έχω τρίχα να σηκωθεί γνωρίζοντας τι περνά μέσα από τους τοίχους μου και που ποτέ μα ποτέ δεν θέλει να κάτσει ήσυχο. (το τι)
Για αυτό το λόγο κατεβάζω τα "σκουπίδια" ο ίδιος ώστε αυτά να μην μεταδοθούν στο υγρό στοιχείο που μόλις
επληροφορήθην ότι διατρέχει τα δεκάδες μέτρα σωληνώσεων νερού του σπιτιού μου καταλήγοντας σε
ποσότητες πολλών Μόρνων στο σφουγγάρι με το οποίο γυαλίζω τα καμπανάκια μου. :p

Reaction score
297
Shogun said:
το πλατό γυρνάει τόσο άνετα και αθόρυβα, όσο μια ακτίνα φωτός διατρέχει τη λάμα ενός καλογυαλισμένου σπαθιού.
Εδώ ο πυκνός και μεστός νοημάτων λόγος του συγγραφέως απογειούται. "Ποτέ μα ποτέ μη σκεφτείς ότι φως=laser, ουτιδανέ αναγνώστα", υπονοεί υποτονθορίζων υπογείως. "Εάν το τολμήσεις, ετοιμάσου να νιώσεις τη λάμα ενός καλογυαλισμένου σπαθιού στο λαιμό". ΕΤΣΙ! :twisted:

Reaction score
3.182
preve said:
:lol: :lol: :lol:

Δυστυχώς δεν μπορώ να σου απαντήσω ευθέως καθόσον δεν έχω τρίχα να σηκωθεί γνωρίζοντας τι περνά μέσα από τους τοίχους μου και που ποτέ μα ποτέ δεν θέλει να κάτσει ήσυχο. (το τι)
Για αυτό το λόγο κατεβάζω τα "σκουπίδια" ο ίδιος ώστε αυτά να μην μεταδοθούν στο υγρό στοιχείο που μόλις
επληροφορήθην ότι διατρέχει τα δεκάδες μέτρα σωληνώσεων νερού του σπιτιού μου καταλήγοντας σε
ποσότητες πολλών Μόρνων στο σφουγγάρι με το οποίο γυαλίζω τα καμπανάκια μου. :p
Hi-End εμπειρίες ή φαντασιώσεις !!!

Reaction score
14
quote author=RDoherty link=topic=13901.msg163729#msg163729 date=1158237436]
Shogun said:
το πλατό γυρνάει τόσο άνετα και αθόρυβα, όσο μια ακτίνα φωτός διατρέχει τη λάμα ενός καλογυαλισμένου σπαθιού.
Εδώ ο πυκνός και μεστός νοημάτων λόγος του συγγραφέως απογειούται. "Ποτέ μα ποτέ μη σκεφτείς ότι φως=laser, ουτιδανέ αναγνώστα", υπονοεί υποτονθορίζων υπογείως. "Εάν το τολμήσεις, ετοιμάσου να νιώσεις τη λάμα ενός καλογυαλισμένου σπαθιού στο λαιμό". ΕΤΣΙ! :twisted:
[/quote]

Shogun! (Μονολεκτικά)

Ρε RDoh ποιό είναι (αυτό) το έντυπο που δεν πρέπει να λείπει από καμμία βιβλιοθήκη;
Είχα καιρό να λιώσω τόσο πολύ...και θα ήθελα να συνεχίσω λίγο ακόμη.
Εκτός αν είσαι πρόθυμος να "ανεβάσεις" και άλλη "ποίηση" προερχόμενη.... :wink:

Reaction score
14
g.kar said:
Hi-End εμπειρίες ή φαντασιώσεις !!!

Δήλωση ή ερώτηση;
Αν ισχύει το δεύτερο....για εμένα είναι fiction....για άλλους σαν τον συντάκτη... virtual reality!

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
22.453
«Είπαμε όμως, άλλο η οδήγηση και άλλο το ταίριασμα! Να λοιπόν γιατί είναι πολύ δύσκολο να μάθετε μέσα από ένα άρθρο πώς ακούγεται ένας τελικός! Βλέπετε, ο συντάκτης θα πρέπει να έχει στη διάθεσή του και κάμποσα ηχεία, μια σειρά από λάμπες, πολλή αντίληψη και… άφθονο χρόνο! Θα προσπαθήσω λοιπόν να σας μεταδώσω τα μέχρι στιγμής «πιστεύω» μου. Εσείς, από την άλλη, αν έχετε βρει κάτι άλλο, ρίχτε κάνα τηλεφωνάκι…. Θεωρώ λοιπόν ότι η αντίληψη “έχεις δυνατό S.E.T., χώστου μια μεγάλη κόρνα” δεν λειτουργεί πάντα, αν η κόρνα έχει cross-over μέσα στο “κύριο” (500-5KHz) ακουστικό φάσμα, δηλαδή κάτι σαν Tannoy Prestige (1300ΗΖ), τότε μάλλον είστε καλύτερα με ένα τριοδικό push-pull. Το ίδιο ισχύει αν το ηχείο είναι συμβατικό και ευαίσθητο. Αν όμως το συμβατικό αυτό ηχείο έχει το τουίτερ…τουίτερ και το γούφερ…γούφερ, δηλαδή το τουίτερ να κόβει μετά τους 2500Hz, κάτι σαν τα Peak Consult για παράδειγμα ή τα Verity, τότε μάλλον είστε καλύτερα με single ended. Αν, τέλος, η κόρνα είναι μονόδρομη ή με ανύπαρκτο cross-over, τότε με S.E.T. είστε πιο κοντά στη μαγεία απ’ οτιδήποτε άλλο. (…)

Ξέρω κάποιον που έχει ένα πολύ μεγάλο Tannoy Prestige και το οδηγεί με έναν από τους καλύτερους S.E.T. τελικούς στον κόσμο, το αποτέλεσμα μοιάζει με πολύ καθαρό push-pull τρανζίστορ των πολλών Watt. Καμία σχέση με σιγκλεντίλα! Δε φταίει ο τελικός! Το ηχείο πρέπει να αλλάξει ο άνθρωπος! (…)»

Reaction score
297
Αμ' έπος, αμ' έργον!

"Οι διαφορές του από τα πολύ ακριβότερα καλώδια ρεύματος είναι πραγματικά ελάχιστες, και επικεντρώνονται μόνον σε θέματα "κόκκου". Πρακτικά γίνονται αντιληπτές μόνο σε πολύ ακριβά συστήματα με τη μορφή μιας υπόνοιας γρεζιού, και τίποτε περισσότερο. Η διαφορά του από τα κοινά καλώδια ρεύματος ... είναι απλά ότι η διαφορά της μέρας με τη νύχτα ... γεγονός που δεν θα έπρεπε καν να αναφέρω, καθώς είναι κάτι το αυτονόητο."

Δεν έχουμε παρά να συμφωνήσουμε με τον συγγραφέα. Ακούγοντας το κλασσικό χριστουγεννιάτικο "Άγια Νύχτα" (Stille Nacht, Wiener Sängerknaben) με ένα κοινό καλώδιο ρεύματος, διεπιστώσαμε με φρίκη και άφατη οδύνη ότι η χορωδία τραγουδούσε "Stille Tag" (=μέρα!). Πανικόβλητος έβαλα το ΚΑΛΟ καλώδιο και ΝΑ: ο ήλιος έδυσε αύθις, τα αστέρια τρεμόλαμψαν στον ουρανό και, σαν μέσα σε ομίχλη, είδα μπροστά μου μία φάτνη, η οποία (το ομολογώ!) είχε μία υπόνοια γρεζιού :shock:

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
141.963
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Πονέσανε τα "καμπανάκια" μου από τα γέλια, νά'στε καλά ρε μάγκες.........

Αυτές όμως οι παπαριές, οι υπόνοιες γρεζιού και τα θέματα κόκκου, όπως και τα παλιότερα μαργαριτάρια της εσωτερικότητας των χροιών και των ντελικάτων ή διάφανων πρίμων, αρλούμπες στο τετράγωνο και μαμακίες στον κύβο, συνδυασμένες με θολές-σκοτεινές φωτό των τροφοδοτικών και των βε μπε τε μπανανών εξόδου, πρέπει σε κάποια φάση να μας κάνουν όλους να το πάρουμε απόφαση να μη ξαναπετάξουμε τον οβολό μας σε αηδίες, καλύτερα σε πακοτίνια......... 8)

Φυσικά είναι αυτονόητο πως οι OS λάμπες (σε αντίθεση με τις ΝOS) θέλουν πανάκριβο καλώδιο ρεύματος για να αποδώσουν τη νύχτα νύχτα χωρίς κόκκο, αλλιώς μετατρέπουν τη νύχτα σε κοκκώδη μέρα με μπόλικο γρέζι, αλλά αυτά είναι ΠΝ (παλιά νέα). :p :D :lol: :p :D :lol: :p :D :lol: :p :D :lol:

Reaction score
14
RDoherty said:
.....Πανικόβλητος έβαλα το ΚΑΛΟ καλώδιο και ΝΑ: ο ήλιος έδυσε αύθις, τα αστέρια τρεμόλαμψαν στον ουρανό και, σαν μέσα σε ομίχλη, είδα μπροστά μου μία φάτνη, η οποία (το ομολογώ!) είχε μία υπόνοια γρεζιού :shock:

Βιάστηκες RDoh.
Έβαλες το άστρωτο καλό καλώδιο.
Με αυτό δεν έχει φθάσει ακόμη ο Ιωσήφ με τις πλάνες και τα ρέστα στην φάτνη...με αποτέλεσμα αυτή να είναι ακατέργαστη. :shock: :p 8)

Reaction score
3.182
Μπορείτε να κάνετε χιούμορ και εμείς να διασκεδάζουμε μαζί σας, χωρίς κατ' ανάγκη να μπερδεύετε στα λόγια σας τα θεία.
Sorry για το off topic.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.107
Members
38.409
Νεότερο μέλος
mmapollo