- Reaction score
- 14
Με κατι τέτοια....έπαψε να μας σηκώνεται η τρίχα. (διαρκώς)
Σηκώθηκε (άπαξ) και έφυγε. (Δια παντώς)
8)
Σηκώθηκε (άπαξ) και έφυγε. (Δια παντώς)

Εδώ ο πυκνός και μεστός νοημάτων λόγος του συγγραφέως απογειούται. "Ποτέ μα ποτέ μη σκεφτείς ότι φως=laser, ουτιδανέ αναγνώστα", υπονοεί υποτονθορίζων υπογείως. "Εάν το τολμήσεις, ετοιμάσου να νιώσεις τη λάμα ενός καλογυαλισμένου σπαθιού στο λαιμό". ΕΤΣΙ! :twisted:Shogun said:το πλατό γυρνάει τόσο άνετα και αθόρυβα, όσο μια ακτίνα φωτός διατρέχει τη λάμα ενός καλογυαλισμένου σπαθιού.
Hi-End εμπειρίες ή φαντασιώσεις !!!preve said:![]()
![]()
Δυστυχώς δεν μπορώ να σου απαντήσω ευθέως καθόσον δεν έχω τρίχα να σηκωθεί γνωρίζοντας τι περνά μέσα από τους τοίχους μου και που ποτέ μα ποτέ δεν θέλει να κάτσει ήσυχο. (το τι)
Για αυτό το λόγο κατεβάζω τα "σκουπίδια" ο ίδιος ώστε αυτά να μην μεταδοθούν στο υγρό στοιχείο που μόλις
επληροφορήθην ότι διατρέχει τα δεκάδες μέτρα σωληνώσεων νερού του σπιτιού μου καταλήγοντας σε
ποσότητες πολλών Μόρνων στο σφουγγάρι με το οποίο γυαλίζω τα καμπανάκια μου.![]()
Εδώ ο πυκνός και μεστός νοημάτων λόγος του συγγραφέως απογειούται. "Ποτέ μα ποτέ μη σκεφτείς ότι φως=laser, ουτιδανέ αναγνώστα", υπονοεί υποτονθορίζων υπογείως. "Εάν το τολμήσεις, ετοιμάσου να νιώσεις τη λάμα ενός καλογυαλισμένου σπαθιού στο λαιμό". ΕΤΣΙ! :twisted:Shogun said:το πλατό γυρνάει τόσο άνετα και αθόρυβα, όσο μια ακτίνα φωτός διατρέχει τη λάμα ενός καλογυαλισμένου σπαθιού.
g.kar said:Hi-End εμπειρίες ή φαντασιώσεις !!!
RDoherty said:.....Πανικόβλητος έβαλα το ΚΑΛΟ καλώδιο και ΝΑ: ο ήλιος έδυσε αύθις, τα αστέρια τρεμόλαμψαν στον ουρανό και, σαν μέσα σε ομίχλη, είδα μπροστά μου μία φάτνη, η οποία (το ομολογώ!) είχε μία υπόνοια γρεζιού :shock: