Ψιτ, μικρέ! Πιάσε πέντε κιλά ριβιού!

LUXMAN

Επαγγελματίας
Reaction score
69
Ας ανεβασουν -ουμε ομως και ενα σοβαρο κειμενο , οποιο θεωρουν υποδειγμα . Μην ειμαστε συνεχεια απαξιωτικοι .

Επισης προτεινω καποιοι ιδιως ,αυτοι που κατακρινουν τα γραπτα των αλλων ,να "ανεβασουν" ενα κειμενο αξιολογησης μιας Hi End συσκευης γραμμενο απο τους ιδιους . Αν μαλιστα ειναι και καποια απο αυτες που ενεπνευσαν τα παραπανω ριβιους ακομα καλυτερα .

Κυριε Κογια , κυριε Ντοχερτη ακουτε ;

Reaction score
297
LUXMAN said:
Μην ειμαστε συνεχεια απαξιωτικοι .
...γιατί έχουμε και συμφέροντα.

Δεν είμαι reviewer, η δουλειά μου είναι άλλη. Είμαι αναγνώστης, πλΕρώνω για να διαβάζω αυτά που μου πουλάει ο κάθε reviewer και επειδή πλΕρώνω, τα χώνω. Άλλος για γαργάρες?

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.830
Ο εν λόγω τύπος ρε παιδιά πάντως είναι για τα σίδερα.
Τώρα, δικαίωμα στην κριτική, φυσικά και έχουν όλοι οι αναγνώστες του...

Reaction score
0
RDoherty said:
LUXMAN said:

Δεν είμαι reviewer, η δουλειά μου είναι άλλη. Είμαι αναγνώστης, πλΕρώνω για να διαβάζω αυτά που μου πουλάει ο κάθε reviewer και επειδή πλΕρώνω, τα χώνω. Άλλος για γαργάρες?
Είναι πολλά τα λεφτά Άρη

LUXMAN

Επαγγελματίας
Reaction score
69
Θεοδωρόπουλος Δημήτρης said:
Είναι πολλά τα λεφτά Άρη
Αρη ;;; :shock: :shock:

Αρη λενε τον Ντοχερτη ;; η εχει κατεβει απο τον Αρη ;;

Πολυ μπερδεμενα τα λες βρε Δημητρη !!

LUXMAN

Επαγγελματίας
Reaction score
69
RDoherty said:
LUXMAN said:

Εμενα ποτε με πλΕρωσες ;;; :lol: :lol: :lol:

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
22.456
LUXMAN said:
Ας ανεβασουν -ουμε ομως και ενα σοβαρο κειμενο , οποιο θεωρουν υποδειγμα . Μην ειμαστε συνεχεια απαξιωτικοι .

Επισης προτεινω καποιοι ιδιως ,αυτοι που κατακρινουν τα γραπτα των αλλων ,να "ανεβασουν" ενα κειμενο αξιολογησης μιας Hi End συσκευης γραμμενο απο τους ιδιους . Αν μαλιστα ειναι και καποια απο αυτες που ενεπνευσαν τα παραπανω ριβιους ακομα καλυτερα .

Κυριε Κογια , κυριε Ντοχερτη ακουτε ;
Μαρίνε, εάν εννοείς να κάνω σωστά και δωρεάν αυτό που κάποιοι άλλοι κάνουν λανθασμένα και επί πληρωμή, λυπάμαι, αλλά όχι, δεν το κάνω, για έναν πολύ απλό λόγο. Διότι ένας πολύ καλός φίλος, που γνώρισα μέσω του Ιντερνετίου, με έκανε να συνειδητοποιήσω το αυτονόητο: ότι δηλαδή είναι ανήθικο να κάνεις δωρεάν αυτό που κάποιος άλλος το κάνει για να βγάλει το -όποιο- ψωμί του. Όμως, η επ’ αμοιβή εργασία δεν εξυπακούεται ότι θέτει τον καθένα να γράφει αρλούμπες σαν τις παραπάνω, όντας στο απυρόβλητο της κριτικής, έτσι δεν είναι;

Μπορεί όμως να γίνει κάτι άλλο. Μπορείς, αν θέλεις, να αναλάβεις την πρωτοβουλία, να διοργανώσεις ένα σεμινάριο σε κάποιον κατάλληλο χώρο, και να συγκεντρώσεις όλους του δοκιμαστές συσκευών ήχου και εικόνας από όλα τα περιοδικά του χώρου, ώστε να τους εκπαιδεύσουμε πώς να κάνουν δοκιμές σωστά, και πώς να τις μετουσιώνουν σε άρτια κείμενα. Φυσικά, για προφανείς λόγους, αυτό το σεμινάριο δεν μπορεί να είναι δωρεάν, ακόμη και εάν αξασφαλισθεί κάποια χορηγία. Και για να μην ψάχνεις, μπορώ να σου πω μετά βεβαιότητος, ότι οι παρακάτω εισηγητές είναι σε θέση, (αλλά και το χρόνο και την προαίρεση, υποθέτω), να εισηγηθούν αντιστοίχως τα επί μέρους αντικείμενα, ως εξής:

Βασική θεωρία Hλεκτρισμού και Hλεκτρονικής: Δ. Σταματάκος
Βασική θεωρία Aκουστικής: Σ. Μπλάτσιος, Σ. Κωστόπουλος
Βασική θεωρία Oπτικής: Φώτης Φωτιάδης
Θεωρία Λογικής: Κ. Κόγιας
Δομική ανάλυση επί μέρους συσκευών: Δ. Σταματάκος, Β. Λάμπρου, Κ. Κόγιας
Ελληνική γλώσσα: RDoherty
Μελέτες περιπτώσεων: Όλοι οι παραπάνω

Είμαι βέβαιος, ότι εάν εκπαιδεύσουμε τους reviewers στα παραπάνω αντικείμενα, θα τους έχουμε προσφέρει μια σημαντική βοήθεια, αρκεί όλα αυτά να τα εφαρμόσουν, ώστε το αποτέλεσμα να φθάσει στους αναγνώστες, που πληρώνουν. Αυτό είναι και ο στατηγικός στόχος του όλου εγχειρήματος. Πιστεύω ότι ένα τρίμηνο πρέπει να προηγηθεί, ώστε να προετοιμασθεί το γνωστικό αντικείμενο, αλλά και για να κανονίσει καθένας μας τις υποχρεώσεις του, ενώ μια ρεαλιστική χρονική προοπτική, μπορεί να τοποθετήσει το εγχείρημα στις αρχές του ερχομένου Φεβρουαρίου.

Reaction score
297
Ελπίζω να επιτρέπεται η λεκτική και σωματική βία κατά των μαθητών :twisted: :twisted: :twisted:

Reaction score
297
Χεράκια δεν έχω? Θυμάσαι την ατάκα του Ορέστη Μακρή στο "Ξύλο βγήκε απ' τον Παράδεισο"? Ήταν στην εκδρομή, όπου εξεθείαζαν την παιδαγωγική αξία του χαστουκιού που εισήγαγε ο Παπαμιχαήλ - και λέει ο Μακρής: "Μωρέ εγώ τον παρομοιάζω με τον Βασίλειο τον Βουλγαροκτόνο" 8)

n_olympios

Μαντιναδόρος!
Moderator
Reaction score
13.080
Εγώ θυμάμαι άλλη ατάκα του Ορέστη Μακρή, από άλλη ταινία...

"Εμ δε φταις εσύ... Εγώ φταίω που μιλάω με τον πισινό μου..."

;) :lol:

Reaction score
3.203
Περιοδικό ειδικού τύπου High Fidelity τεύχος 4. Review για τον ενισχυτή SET της Cary, μοντέλο 805.

Από εκεί προέρχονται τα σχόλια ?

Πειράζει που ο reviewer μαγεύτηκε ή μπορεί και να μέθυσε με αυτό που άκουσε ?
Οποιοσδήποτε στη θέση του το ίδιο θα πάθαινε. Κάτι ανάλογο έπαθα και εγώ όταν τον άκουσα για πρώτη φορά.
IMHO λίγα έγραψε ο reviewer για αυτόν τον ενισχυτή.

Reaction score
14
Αγαπητέ G.kar, άλλο πράγμα είναι να "μαγευτείς"...να αφεθείς να σε παρασύρει η μαγεία και να πεις και δυό κουβέντες παραπάνω στο τσακίρ κέφι και άλλο να μπουρδολογείς ασύστολα χρησιμοποιόντας Ελληνικά πρώτης Δημοτικού και επιχειρηματολογία τρελλού επιστήμονα.

Έχει διαφορά.

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
22.456
g.kar said:
Περιοδικό ειδικού τύπου High Fidelity τεύχος 4. Review για τον ενισχυτή SET της Cary, μοντέλο 805.
Κέρδισες το αυτόγραφο του Ριβάλντο! Τηλεφώνησε στον Αντρέα για να τα διαδικαστικά. :lol: :lol: :lol:

Reaction score
3.203
Κώστας Κόγιας said:
g.kar said:
Κέρδισες το αυτόγραφο του Ριβάλντο! Τηλεφώνησε στον Αντρέα για να τα διαδικαστικά. :lol: :lol: :lol:
Τι να το κάνω το αυτόγραφο του Ριβάλντο ?

Θέλωένα set μπρελόκ: "Ντόχερτης" , "Τσαρουχάς" , "Κόγιας", "Κατερινάκι" , "Λουκίτσα", "sonus" :lol:

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.115
Members
38.412
Νεότερο μέλος
sitherion