Gebreselassie
Μαύρος!
- Reaction score
- 3.830
Μαρίνε πες μας την άποψή σου και για τα του reviewer pls.
...γιατί έχουμε και συμφέροντα.LUXMAN said:Μην ειμαστε συνεχεια απαξιωτικοι .
Είναι πολλά τα λεφτά ΆρηRDoherty said:...γιατί έχουμε και συμφέροντα.LUXMAN said:Μην ειμαστε συνεχεια απαξιωτικοι .
Δεν είμαι reviewer, η δουλειά μου είναι άλλη. Είμαι αναγνώστης, πλΕρώνω για να διαβάζω αυτά που μου πουλάει ο κάθε reviewer και επειδή πλΕρώνω, τα χώνω. Άλλος για γαργάρες?
Αρη ;;; :shock: :shock:Θεοδωρόπουλος Δημήτρης said:Είναι πολλά τα λεφτά Άρη
Εμενα ποτε με πλΕρωσες ;;;RDoherty said:...γιατί έχουμε και συμφέροντα.LUXMAN said:Μην ειμαστε συνεχεια απαξιωτικοι .
Δεν είμαι reviewer, η δουλειά μου είναι άλλη. Είμαι αναγνώστης, πλΕρώνω για να διαβάζω αυτά που μου πουλάει ο κάθε reviewer και επειδή πλΕρώνω, τα χώνω. Άλλος για γαργάρες?
Μαρίνε, εάν εννοείς να κάνω σωστά και δωρεάν αυτό που κάποιοι άλλοι κάνουν λανθασμένα και επί πληρωμή, λυπάμαι, αλλά όχι, δεν το κάνω, για έναν πολύ απλό λόγο. Διότι ένας πολύ καλός φίλος, που γνώρισα μέσω του Ιντερνετίου, με έκανε να συνειδητοποιήσω το αυτονόητο: ότι δηλαδή είναι ανήθικο να κάνεις δωρεάν αυτό που κάποιος άλλος το κάνει για να βγάλει το -όποιο- ψωμί του. Όμως, η επ’ αμοιβή εργασία δεν εξυπακούεται ότι θέτει τον καθένα να γράφει αρλούμπες σαν τις παραπάνω, όντας στο απυρόβλητο της κριτικής, έτσι δεν είναι;LUXMAN said:Ας ανεβασουν -ουμε ομως και ενα σοβαρο κειμενο , οποιο θεωρουν υποδειγμα . Μην ειμαστε συνεχεια απαξιωτικοι .
Επισης προτεινω καποιοι ιδιως ,αυτοι που κατακρινουν τα γραπτα των αλλων ,να "ανεβασουν" ενα κειμενο αξιολογησης μιας Hi End συσκευης γραμμενο απο τους ιδιους . Αν μαλιστα ειναι και καποια απο αυτες που ενεπνευσαν τα παραπανω ριβιους ακομα καλυτερα .
Κυριε Κογια , κυριε Ντοχερτη ακουτε ;
Κέρδισες το αυτόγραφο του Ριβάλντο! Τηλεφώνησε στον Αντρέα για να τα διαδικαστικά.g.kar said:Περιοδικό ειδικού τύπου High Fidelity τεύχος 4. Review για τον ενισχυτή SET της Cary, μοντέλο 805.
Τι να το κάνω το αυτόγραφο του Ριβάλντο ?Κώστας Κόγιας said:Κέρδισες το αυτόγραφο του Ριβάλντο! Τηλεφώνησε στον Αντρέα για να τα διαδικαστικά.g.kar said:Περιοδικό ειδικού τύπου High Fidelity τεύχος 4. Review για τον ενισχυτή SET της Cary, μοντέλο 805.![]()
![]()
![]()