Ψιτ, μικρέ! Πιάσε πέντε κιλά ριβιού!

Reaction score
0
g.kar said:
Μπορείτε να κάνετε χιούμορ και εμείς να διασκεδάζουμε μαζί σας, χωρίς κατ' ανάγκη να μπερδεύετε στα λόγια σας τα θεία.
Sorry για το off topic.
Αν άρχιζες τα μπινελίκια, θα έπιαναν τόπο οι παρατηρήσεις σου

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.830
Χαλαρώστε παιδιά, δεν νομίζω ότι είχε σκοπό κανένας να προσβάλει κάτι ή κάποιον...
Δεν είναι ανάγκη να είμαστε σφιγμένοι συνεχώς. To θέμα άλλωστε στο χιούμορ οδηγεί εκ των πραγμάτων.

Δημήτρη δεν σε καταλαβαίνω πραγματικά...

- Sorry για το off topic...

Reaction score
297
Η παρέμβαση Θεοδωρόπουλου ήταν εύστοχη. Μετά την εκ μέρους του g.kar. αποδοκιμασία του διαχύτου αντιχριστιανισμού του θέματος, η φωτό του Τζιμάκου με άμφια ήταν η καλύτερη απάντηση, εστω και ακουσίως δοθείσα.

Reaction score
2
Θεοδωρόπουλος Δημήτρης said:
Σε λίγο δεν θα ακούγεται τίποτα στην Hi-End
εχει επισκεψιμοτητα το site ομως....μην αγχωνεσε.

ωραια δεν τα λενε οι hi-endαδες? 8)

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.830
Κοιτάξτε, αν θέλετε να το σοβαρέψουμε δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα...

Το πρόβλημά σου Μιχάλη (ή όποιος έχει πρόβλημα δηλαδή) ποιό ακριβώς είναι, ότι θα έπρεπε να επικροτήσουμε τον φωστήρα που γράφει τις εν λόγω ανοησίες για να τις διαβάζει και να ευχαριστιέται ο ανυποψίαστος, επίσης άσχετος? Αυτό είναι hi end? Η βλακεία είναι hi end?...
Να μάθω δηλαδή, πείτε μου δεν ξέρω. :?

- Νομίζω ότι έχετε μπερδέψει την βούρτσα με το... hi end. Πρέπει να αναθεωρήσετε.

- Και παρακαλώ πολύ. Τα σχόλια για την επισκεψιμότητα δεν χρειάζονται. Αν το βλέπετε ΕΣΕΙΣ έτσι ποσώς με ενδιαφέρει. Εδώ το ζητούμενο είναι άλλο...

Reaction score
0
RDoherty said:
Η παρέμβαση Θεοδωρόπουλου ήταν εύστοχη. Μετά την εκ μέρους του g.kar. αποδοκιμασία του διαχύτου αντιχριστιανισμού του θέματος, η φωτό του Τζιμάκου με άμφια ήταν η καλύτερη απάντηση, εστω και ακουσίως δοθείσα.
Έχω ξαναπεί ότι σέβομαι τα πιστεύω.
Αλλά αν θες να σου θείξω τα δικά σου, μπορώ (και ξέρω κι όλας ποιά είναι)-αλλά δεν το κάνω
Ο Τζιμάκος είναι "αλλού"

LUXMAN

Επαγγελματίας
Reaction score
69
Νίκος Τσαρουχάς said:
Το πρόβλημά ποιό ακριβώς είναι, ότι θα έπρεπε να επικροτήσουμε τον φωστήρα που γράφει τις εν λόγω ανοησίες για να τις διαβάζει και να ευχαριστιέται ο ανυποψίαστος, επίσης άσχετος? Αυτό είναι hi end? Η βλακεία είναι hi end?...

Αφου "κουρεψα" λιγο το κειμενο σου Νικο , δηλωνω οτι συμφωνω απολυτως :mrgreen: :mrgreen: !

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
22.476
Μιχαλης said:

Παιδιά, αυτό είναι σε θέση ο υποφαινόμενος να συνδράμει στην παρούσα κατηγορία. Όσοι προαιρείσθε για κάτι καλύτερο, ιδού πεδίον δόξης λαμπρόν.

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.830
Κώστα δεν υπάρχει ανάγκη για εξηγήσεις.
Ο καθένας γράφει και διαβάζει εκεί που θέλει και εκεί που μπορεί, αν μπορεί, όπως μπορεί και αν θέλει. Όλοι είναι ευπρόσδεκτοι και όλοι έχουν την δυνατότητα για αντίλογο.

LUXMAN

Επαγγελματίας
Reaction score
69
Κώστας Κόγιας said:
Μιχαλης said:

Παιδιά, αυτό είναι σε θέση ο υποφαινόμενος να συνδράμει στην παρούσα κατηγορία. Όσοι προαιρείσθε για κάτι καλύτερο, ιδού πεδίον δόξης λαμπρόν.

Ασε ρε Κωστα ........εδω κοτζαμ Ντοχερτης εριχνε δολωματα και δεν τσιμπησε κανεις . :lol: :lol: Πηγα να τον βοηθησω πριν ....αλλα τιποτα (..τοσο δυσνοητο ειναι το χιουμορ μου ; :shock: ;; )

LUXMAN

Επαγγελματίας
Reaction score
69
20 λεπτα για μια τοση δα απαντησουλα :shock: ;; και αυτη σε γλωσσα ACA ;;; :lol:

Αχ και σε εκανα φιρμα ! Βεβαια δε λεω με βοηθας και εσυ .....

Staff online

• loggeo
    Projectors
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.143
Members
38.415
Νεότερο μέλος
arishonda