...πικαπ μετα το 2020, σοβαρα?

Reaction score
19.386
Εδώ είναι, μόνο που είναι πολύ πάνω από τον προϋπολογισμό.
Τι εννοείς εδώ είναι ; Έχεις βάλει τίποτε photo ; (δεν βλέπω photo).
Το ίδιο θέμα έχουμε. Και εμένα το ίδιο με το i2s για αυτό και μόνο για αυτόν τον λόγο το έχω βγάλει στη σέντρα χωρίς όμως και να καίγομαι γιατί παίζει απίστευτα οπότε συμβιβάζομαι με μία άλλη έξοδο!
Ναι μωρέ και εμένα, no complaints. Απλώς όσον αφορά τον converter (ως ξεχωριστό κομμάτι) δεν θα ήταν άσχημα να το δοκίμαζα. Το streamer με ενδιαφέρει πιο πολύ.
Τίποτε βρε συ να κάτι τέτοιο απλό θα ήθελα. (δεν το θέλω επίσης και για πάνω απο 192 ΚΗz). Τα άλλα είναι άλλη "ιστορία". Απλώς για να δοκίμαζα. Έχει , έχει και κάτι Κινέζικα αλλά δεν είναι συμβατά (το πιο πιθανό). Δεν υπήρχε όταν κοίταζα παλιά κάτι universal.

gghh.jpg

Last edited:

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
58.077

Τίποτε βρε συ να κάτι τέτοιο απλό θα ήθελα. (δεν το θέλω επίσης και για πάνω απο 192 ΚΗz). Τα άλλα είναι άλλη "ιστορία". Απλώς για να δοκίμαζα. Έχει , έχει και κάτι Κινέζικα αλλά δεν είναι συμβατά (το πιο πιθανό). Δεν υπήρχε όταν κοίταζα παλιά κάτι universal.

View attachment 291727
Κάτι τέτοιες καταστάσεις είναι που μπορεί ν'αποθαρρύνουν τον μέσο καταναλωτή , οπότε πάει και παίρνει ολοκληρωμένο AV με ΄΄απ'όλα΄΄ - σε αναλογία με τα... πιτόγυρα.

Vakis2000

Κλιψ κλαψ
Reaction score
8.903
Αγαπητοί μου Φίλοι (με την πραγματικοί έννοια) ! Δεν με απασχολούν οι προτεραιότητες του Τζιμάκου. Ο Τζιμάκος όμως, δεν παύει να είναι Ιστορία, όπως και η συσκευή που χαϊδεύει, ανεξαρτήτως φίρμας. Με ενθουσιάζει η Φωτογραφία, την οποία την βλέπω, πραγματικά, όπως θα έβλεπα έναν πίνακα ζωγραφικής! Αυτός είναι ο λόγος που την ανέβασα! Το πικάπ είναι για μένα Σύμβολο!

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
58.077
Αγαπητοί μου Φίλοι (με την πραγματικοί έννοια) ! Δεν με απασχολούν οι προτεραιότητες του Τζιμάκου. Ο Τζιμάκος όμως, δεν παύει να είναι Ιστορία, όπως και η συσκευή που χαϊδεύει, ανεξαρτήτως φίρμας. Με ενθουσιάζει η Φωτογραφία, την οποία την βλέπω, πραγματικά, όπως θα έβλεπα έναν πίνακα ζωγραφικής! Αυτός είναι ο λόγος που την ανέβασα! Το πικάπ είναι για μένα Σύμβολο!
Ας μην έχουμε την παραμικρή αμφιβολία... Σύμβολο αποτελεί για όλους μας , η διαφοροποίηση έγκειται στο τι ακριβώς μπορεί να συμβόλιζε για καθέναν μας ξεχωριστά. :sneaky:

Vakis2000

Κλιψ κλαψ
Reaction score
8.903
Και εφ όσον μιλάμε για Πικάπ! Στα 22 μου έκανα ακροάσεις με το παρακάτω αριστούργημα, παρέα με έναν άλλο θρύλο (pioneer pl 12d). Και τα δύο χάθηκαν από το πατρικό (δεν μπορούσα να τα στερίσω από τον πατέρα μου) , μάλλον λόγω της πολυετούς μάχης της μητέρας μου με το αλτσχάιμερ (Μπενόβγαιναν διάφοροι -ες στο σπίτι, για τουλάχιστον μία δεκαετία).

Άριστον

Reaction score
19.386
Κάτι τέτοιες καταστάσεις είναι που μπορεί ν'αποθαρρύνουν τον μέσο καταναλωτή , οπότε πάει και παίρνει ολοκληρωμένο AV με ΄΄απ'όλα΄΄ - σε αναλογία με τα... πιτόγυρα.
Τι, δεν είναι καλό ; 😀
Ήμουν σίγουρος ότι είχα βάλει το λινκ...!! :headbang:

Αυτό καλό είναι αλλά κάνεi 4.500 ευρώ.

Are you crazy ? 😀

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
58.077
Τι, δεν είναι καλό ; 😀

Αυτό καλό είναι αλλά κάνεi 4.500 ευρώ.

Are you crazy ? 😀
To ζήτημα για τον μέσο χρήστη ξεφεύγει από την ποιότητα καθενός αρθρώματος. Τείνει να έχει μεγαλύτερη βαρύτητα η εμπλοκή όσο λιγότερων κρίκων γίνεται σε μια αλυσίδα αναπαραγωγής.

Reaction score
19.386
Ας μην έχουμε την παραμικρή αμφιβολία... Σύμβολο αποτελεί για όλους μας , η διαφοροποίηση έγκειται στο τι ακριβώς μπορεί να συμβόλιζε για καθέναν μας ξεχωριστά. :sneaky:
Παιδιά εμένα δεν αποτελεί σύμβολο πάντως και που έχω κάθε δικαίωμα κανονικά λόγω ηλικίας να αποτελούσε. Μια χαρά παίζει για αυτό το έχω. Καμιά συσκευή μου δεν αποτελεί κάποιου είδους σύμβολο ή συναίσθημα κλπ που βλέπω ότι λένε (λέτε). Μόνο ο λαμπάτος αποτελεί, ΄όχι σύμβολο αλλά είναι λίγο σαν κάτι αγαπημένο γιατί θεωρώ ότι είναι τόσο καλός κατά τη γνώμη μου και μου έμαθε τόσα πολλά ... που μια υπόσταση "ανθρώπινη" με αυτή την έννοια την έχει. Πως κάποιος σου μαθαίνει πράγματα (θείος, πατέρας κλπ) και τον θυμάσαι κάπως καλά στην μνήμη σου (οτι του χρωστάς) ... κάπως έτσι.

Last edited:

Reaction score
19.386
Τείνει να έχει μεγαλύτερη βαρύτητα η εμπλοκή όσο λιγότερων κρίκων γίνεται σε μια αλυσίδα αναπαραγωγής.
Με αυτήν την έννοια , το είπα καλό , εάν η απάντηση σου αφορά την απάντηση μου στον Σταύρο.

Εάν αφορά το άλλο πόστ μου σε εσένα : εννοείς ότι αυτό γίνεται λόγω ποιότητας ή εργονομίας , ευκολίας κλπ ;

Reaction score
6.803

View attachment 291727
Υπάρχει και το απλό (όχι ΠΡΟ) στα 2 χιλιάρικα.
Εγώ πάντως να εμπιστευόμουνα το "πασάρισμα" της μουσικής στο dac από συσκευή που λέγεται coctail δεν θα το έκανα ποτέ.
Τι σημαίνει το coctail? Λίγο κρασί λίγο θάλασσα και λίγο το αγόρι μου?
😀😀

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
58.077
Με αυτήν την έννοια , το είπα καλό , εάν η απάντηση σου αφορά την απάντηση μου στον Σταύρο.

Εάν αφορά το άλλο πόστ μου σε εσένα : εννοείς ότι αυτό γίνεται λόγω ποιότητας ή εργονομίας , ευκολίας κλπ ;
Δεν κάθομαι καν(-ακιάνι) να το ψάχνω ιδιαιτέρως σε τέτοια θέματα. Προτιμώ σταθερά να μην έσπαζε η διαδρομή του σήματος σε πολλά εξωτερικά στάδια με τις σχετικές καλωδιώσεις κατά τη διασύνδεση μεταξύ των και ανάγκες τροφοδοσίας για καθένα . Ας είναι και λίγο κατώτερο ακροαματικά, δεν με πειράζει.

Reaction score
19.386
Πάρε τρινοβ να σωθείς..

Όλες οι HDMI, ότι κι αν τους δώσεις, σε i2s θα δουλέψουν τελικά.
Δεν παίζει καλά βρε αυτό.

Το άκουσα με τα Per(κουφό)Listen. 😀

Είχε κάποια πράγματα ο ήχος και η σκηνή που δεν ήταν καλά και σίγουρα δεν οφείλονταν στα ηχεία (τα ηχεία δεν κάνουν τέτοια πράγματα, κανένα ηχείο δεν κάνει αυτά που άκουσα, ιδίως σε αυτό το επίπεδο) αλλά ούτε και οι όποιες ρυθμίσεις (για αυτό δεν είμαι απόλυτα σίγουρος αλλά αρκετά σίγουρος).

Πότε είπαμε καταργούνται οι MEK ; To 2035 ? Ποιός θα πληρώσιε την τρέλα αυτής της "οικολογικής" ενέργειας βρε συ φαν μπόι ; Εγώ είμαι με τα πυρηνικά εργοστάσια σαν τον Κο Μάρκου (που ξέρουμε την ενέργεια) να ξερς. 😀
Δεν κάθομαι καν(-ακιάνι) να το ψάχνω ιδιαιτέρως σε τέτοια θέματα. Προτιμώ σταθερά να μην έσπαζε η διαδρομή του σήματος σε πολλά εξωτερικά στάδια με τις σχετικές καλωδιώσεις κατά τη διασύνδεση μεταξύ των και ανάγκες τροφοδοσίας για καθένα . Ας είναι και λίγο κατώτερο ακροαματικά, δεν με πειράζει.
Λογικό, δεν ξέρεις απο καλώδια όπως εγω και ο Κανακιάνι ... και το φαβάσαι. 😀😀
Υπάρχει και το απλό (όχι ΠΡΟ) στα 2 χιλιάρικα.
Τι όνομα έχει το απλό ; μήπως θυμάσαι ; (γιατί έχει πολλά "κοκτέιλ" που λέει και ο Κανακιάνι χα χα και να μην ψάχνω). (¨Εχω σιχαθεί τόσο που δεν θέλω να διαβάζω τίποτε για audio χα χα . Έχω πήξει. Διάβασα λίγο μετά που πήρα τσ μηχανήματα μου και με τρελάνανε. χα χα)

Last edited:

K

kimon

Guest
Εγώ πάντως να εμπιστευόμουνα το "πασάρισμα" της μουσικής στο dac από συσκευή που λέγεται coctail δεν θα το έκανα ποτέ.
Τι σημαίνει το coctail? Λίγο κρασί λίγο θάλασσα και λίγο το αγόρι μου?
😀😀
Μπορείς να το δεις κι έτσι...
Οι ανατολίτες έχουν περίεργα γούστα σχετικά με την ονοματοδοσία, μη σε επηρεάζει αυτό!

Reaction score
19.386
Οι ανατολίτες έχουν περίεργα γούστα σχετικά με την ονοματοδοσία
Ισχύει αυτό.

¨Εφτασε και στην Ευρώπη αυτό, έχουν κάτι κουφά ονόματα τα αυτοκίνητα απο ότι βλέπω. 🙂

Reaction score
6.803
Μπορείς να το δεις κι έτσι...
Οι ανατολίτες έχουν περίεργα γούστα σχετικά με την ονοματοδοσία, μη σε επηρεάζει αυτό!
Ναι βρε, απλά αστειεύτηκα αλλά γνωρίζοντας όμως ότι τα συγκεκριμένα δεν ακούγονται για τα δικά μου γούστα.

Reaction score
19.386
δεν ακούγονται για τα δικά μου γούστα
Α, εντάξει απορρίπτονται πάραυτα. 😀 😍

Πολύ αργείς όμως με τις ακροάσεις σου ... και θα πάω να πάρω ότι νάναι και μου έρθει και θα το μετανιώσω. 🙂

Την μουσική άκου και το bass line χα χα

Η αρχή ιδίως (και μετά το bass line) κάτι μεταξύ Prince και Terence Trent D' Arby. 😀 Soft upbeat χα χα

Last edited:

Reaction score
6.803
Α, εντάξει απορρίπτονται πάραυτα. 😀 😍

Πολύ αργείς όμως με τις ακροάσεις σου ... και θα πάω να πάρω ότι νάναι και μου έρθει και θα το μετανιώσω. 🙂

Την μουσική άκου και το bass line χα χα

Έχω καταλήξει και Θα σου στείλω π.μ., μην βιαστείς και πάρεις κάτι.

{Την μουσική άκου και το bass line χα χα}
Δουλεύω τρελέ μου σήμερα, σε λίγο θα εξαφανιστώ, ποια μουσική να ακούσωωω
χαχαχα

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.835
Members
38.246
Νεότερο μέλος
TimoleonTimoleon