...πικαπ μετα το 2020, σοβαρα?

Σταύρος Λαγκαδιανός

Το αγοράκι με τα σπίρτα
Reaction score
30.517
Vakis εμπιστεύομαι εσένα ως άδολο ακροαματικόφιλο ν'αποκριθείς ΄΄με το χέρι στην καρδιά΄΄ στο παρακάτω ερώτημα : Αφού ο Τζιμάκος ο Σελίδας δείχνει τόση εύνοια στο βινύλιο - και μάλιστα αναπαραγόμενο από διόλου ευκαταφρόνητο Linn LP12 - για ποιο λόγο μας τα διογκώνει σαν... Zeppelin κάθε πέντε ή δέκα χρόνια με ανανεωμένες ψηφιακά remastered επανεκδόσεις στα περίφημα album του πάλαι ποτέ συγκροτήματός του ;;;
Επειδή μπορεί. 8-)

Δημητρης 777

Spendorious
Reaction score
21.804
αυτό στη φωτό είναι thorens… :biggrin:

ετσι παντως όπως ακούει αυτος ο σελίδας, δε το είχα σκεφτεί …
ενδιαφερον τρόπος, δεν έχει σήκω-κατσε..:geek:
Όταν έβαζα να παίξει πικάπ πάντα έτσι το'χα.. :thumbsdown:
Τι, υπάρχει κι άλλος τρόπος? :idk:
Μόνο μικρός (πριν τα 20) σηκωνόμουν.. :tongue:

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
58.077
Το έγραψε ο ,Bhutia αλλά..
Ευχαριστώ για τη διόρθωση ... Ούτως ή άλλως το συγκεκριμένο Thorens έχει κλασσική αξία εφάμιλλη του LP12. Ο δε βραχίονας μπορεί να είναι ευθύγραμμος αλλά υπάρχει κλίση στο headshell.
Αισθάνομαι πολύ χαζός που σηκώνομαι ακόμα.
Κάτι ανάλογο θα έπρεπε να ισχύει και για όσους θα σηκώνεται ακόμα στη θέα πικάπ ... :roflmao:

Σταύρος Λαγκαδιανός

Το αγοράκι με τα σπίρτα
Reaction score
30.517
Last edited:

Reaction score
19.386
Ευχαριστώ για τη διόρθωση ... Ούτως ή άλλως το συγκεκριμένο Thorens έχει κλασσική αξία εφάμιλλη του LP12. Ο δε βραχίονας μπορεί να είναι ευθύγραμμος αλλά υπάρχει κλίση στο headshell.

Κάτι ανάλογο θα έπρεπε να ισχύει και για όσους θα σηκώνεται ακόμα στη θέα πικάπ ... :roflmao:
Bhutia ξέρεις κανένα καλό α) streamer μόνο β) και επιπλέον ένα digital to digital Universal όμως converter USB σε I2S ή δεν θα ταιριάζει και να ρωτήσω τον κατασκευαστή του dac μου εάν υπάρχει κάτι "συμβατό".

Ρώτησα ξανά για το δευτερο , δεν ξέρει κανένας ή μάλλον δεν απαντάει ...οπότε σε "ενοχλώ" χα χα

Υ.Γ. : Στα πικάπ γραφω για ψηφιακά και στα ψηφιακά για πικάπ. 😀 Να σταθώ και αντάξιος της φήμης μου για αυτό.😀

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
58.077
Bhutia ξέρεις κανένα καλό α) streamer μόνο β) και επιπλέον ένα digital to digital Universal όμως converter USB σε I2S ή δεν θα ταιριάζει και να ρωτήσω τον κατασκευαστή του dac μου εάν υπάρχει κάτι "συμβατό".

Ρώτησα ξανά για το δευτερο , δεν ξέρει κανένας ή μάλλον δεν απαντάει ...οπότε σε "ενοχλώ" χα χα

Υ.Γ. : Στα πικάπ γραφω για ψηφιακά και στα ψηφιακά για πικάπ. 😀 Να σταθώ και αντάξιος της φήμης μου για αυτό.😀
Auralic Aries για streamer αλλά να επιβεβαιώσεις με τον... kanakiani.

Reaction score
19.386
Auralic Aries για streamer αλλά να επιβεβαιώσεις με τον... kanakiani.
Φτηνό βρε Bhutia, ξέχασα να το γράψω έως 1000 - και μόνο streamer.

O kanakiani θα μου βγάλει κανά κουστούμι μεγάλο είναι large με τις τιμές. χα χα.

Αλλά με καλό και ταχύτατο επεξεργαστή. Μην κολλάει και κάνει τσικ τσάκ σαν τα πικάπ ή μουγγαίνεται όταν αλλάζω "πηγη" χα χα

Σταύρος Λαγκαδιανός

Το αγοράκι με τα σπίρτα
Reaction score
30.517
α) streamer μόνο β) και επιπλέον ένα digital to digital
2 σε 1

Και κάτι πιο οικονομικό

Reaction score
6.803
Φτηνό βρε Bhutia, ξέχασα να το γράψω έως 1000 - και μόνο streamer.

O kanakiani θα μου βγάλει κανά κουστούμι μεγάλο είναι large με τις τιμές. χα χα.

Αλλά με καλό και ταχύτατο επεξεργαστή. Μην κολλάει και κάνει τσικ τσάκ σαν τα πικάπ ή μουγγαίνεται όταν αλλάζω "πηγη" χα χα
Όλα τα ξέρεις!!
Χαχαχαχα

Reaction score
19.386
2 σε 1

Και κάτι πιο οικονομικό

Το κοκκινο θα ήταν η περίπτωση μου αλλά το dac μου δεν είναι το I2S του, HDMI.

K

kimon

Guest
Αυτό άραγες μολογάει τίποτες; Το είδα εδώ .
Δεν είναι ό,τι ακριβώς ζητάς, αλλά... (ανύπαντρος προξενητής, για ελόγου του γυρεύει).

Last edited by a moderator:

Reaction score
19.386
Αυτό άραγες μολογάει τίποτες; Το είδα εδώ .
Αυτό έχει dac. Dac έχω και όχι μόνο ένα. Μέχρι και ο headphone amlifier μου μπορεί να λειτουργησει αλλά και έχει ακόμη και αναλογική είσιοδο.

Όχι μόνο γιατί να το πληρώσεις αλλά και εάν είναι μόνο streamer υποτίθεται ότι το "βαρος" έχει δοθεί εκεί λογικά απο την όποια εταιρία και η οποια διαφορά μπορεί να πάει και εκει σε επιλογή ενός καλύτερου streamer. ¨Ασε που εγώ βλέπω Sabre, ιδίως αυτό που έχει και ψιλοδαγκώνομαι απο την μέχρι τώρα εμπειρία μου, δεν ξέρω τι λένε όλοι (ιδίως εαν δεν το ακούσω κιόλας που δεν θα το ακούσω) χα χα.

Last edited:

Reaction score
6.803
Το κοκκινο θα ήταν η περίπτωση μου αλλά το dac μου δεν είναι το I2S του, HDMI.
Το ίδιο θέμα έχουμε. Και εμένα το ίδιο με το i2s για αυτό και μόνο για αυτόν τον λόγο το έχω βγάλει στη σέντρα χωρίς όμως και να καίγομαι γιατί παίζει απίστευτα οπότε συμβιβάζομαι με μία άλλη έξοδο!

Reaction score
19.386
Το ίδιο θέμα έχουμε. Και εμένα το ίδιο με το i2s για αυτό και μόνο για αυτόν τον λόγο το έχω βγάλει στη σέντρα χωρίς όμως και να καίγομαι γιατί παίζει απίστευτα οπότε συμβιβάζομαι με μία άλλη έξοδο!
Ναι μωρέ και εμένα, no complaints. Απλώς όσον αφορά τον converter (ως ξεχωριστό κομμάτι) δεν θα ήταν άσχημα να το δοκίμαζα. Το streamer με ενδιαφέρει πιο πολύ.

Τελευταια Μηνυματα

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.835
Members
38.246
Νεότερο μέλος
TimoleonTimoleon