Most visitors online was 2716 , on 5 Dec 2023
Να, με ένα απλό καλώδιο ρεύματος που στην άκρη του βύσματος iec έχει αυτό.Και πες μας με ποιο καλωδιο απεκτησες αυτο το χαμηλο που λες;
Μπροστά σε αυτή την "εκδοχή" της θεωρίας της υπεραξίας ,θα ωχριούσαν και οι αναλύσεις του gyrum gyrum oloi..Είναι απόρροια του...καπιταλιστικού συστήματος με την Αρχή της υπεραξίας που το συνοδεύει.Υπό το σκεπτικό να καταστήσουν πιο ελκυστικές τις υποβαθύφωνες μονάδες στον χρήστη ενθαρρύνοντάς τον κιόλας να προμηθευτεί μεγαλύτερο πλήθος...
Κατσε ρε συ μπορει με ενα καλωδιο να μην χρειαστει σαμπ....περιμενε να μαθουμεΝα, με ένα απλό καλώδιο ρεύματος που στην άκρη του βύσματος iec έχει αυτό.
Για του λόγου το αληθές:Είναι πολλά τα τρυκ που σε κάνουν να χορταίνεις με το μπάσο ενός στέρεο που ...δεν έχει μπάσο. Από υποαπόσβεση χαμηλών (δεν ισχύει στην περίπτωση των ATC), EQ (μέσω καλωδίων, ηλεκτρικών χαρακτηριστικών ενισχυτών, κλπ.) και πολλά άλλα.
Και εμένα το sonos που έχω στην κουζίνα μου φαίνεται ότι δε θέλει σαμπ. Άσχετο που δεν παίζει τίποτα κάτω από 100Hz;-)
Τιναφταρε?Για του λόγου το αληθές:
View attachment 136163
Η γυναίκα μου δε λεέι ότι το σόνος βαράει καλύτερα από τα γομάρια στο υπόγειο και ότι μας κοροιδεύουν.