τελικά δεν χρειάζεται subwoofer αρκεί ένας ενισχυτής που να παίζει τα ηχεία σου

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
58.647
εγω εβαλα το βιντεο για να δειξω πως πρεπει να ειναι οι αποκρισεις του χαμηλου σε ενα ηχειο βασης που εχει το γνωρισμα να παιζει σαν δαπεδου εαν οδηγηθει καλα μετα δεν θα θελει σαμπ αλλα σαν μελλοντικη αναβαθμιση θα παρεις εφοσον οι φυσικες ιδιοτητες του αυτιου το επιτρεπουν

:p
Πού ξέρεις,μπορεί να είχε συμπεριλάβει και...βαρβάτη καλωδίωση στην εγκατάσταση...:p

Και κάτι τέτοιες στιγμές ο φίλτατος Ear ν'αναρωτιέται πόσο άδικο είναι να έχει πλέον αποκτήσει ΤΟ μπάσο αλλά να του λείπουν οι...τρίχες προκειμένου να το απολάμβανε με κάθε δυνατό τρόπο.

Σταύρος Λαγκαδιανός

Το αγοράκι με τα σπίρτα
Reaction score
31.052
εγω εβαλα το βιντεο για να δειξω πως πρεπει να ειναι οι αποκρισεις του χαμηλου σε ενα ηχειο βασης που εχει το γνωρισμα να παιζει σαν δαπεδου εαν οδηγηθει καλα μετα δεν θα θελει σαμπ αλλα σαν μελλοντικη αναβαθμιση θα παρεις εφοσον οι φυσικες ιδιοτητες του αυτιου το επιτρεπουν

:p
Στο κόστος πρέπει να προσθέσεις και τα έξοδα για κομμωτήριο... :laugh:
ο φίλτατος Ear ν'αναρωτιέται πόσο άδικο είναι να έχει πλέον αποκτήσει ΤΟ μπάσο αλλά καθόλου...τρίχες
Ναι, αλλά έτσι είναι πιο οικονομικός :roflmao:

Reaction score
135
η γνώμη μου είναι ότι ότι όλα αυτά είναι υπερβολές δεν χρειάζομαι τόσα μπάσα ούτε τ αντέχω πια αλλά σίγουρα παραδέχομαι ότι δεν ακούω κάτω από τους 60 κύκλους αλλά μέχρι εκεί ακούω σωστά και αυτή ήταν η επιδίωξη μου καταρχήν εξαρχής α και κάτι ακόμα αν τα atc έπαιζαν όπως στο βίντεο θα τα πέταγα.

Dimifoot

General Catsicofoot Patton
Editor
Reaction score
86.044
Αν έβγαιναν τηλεοράσεις που να μην έδειχναν το κάτω 20% της ταινίας θα τις αγοράζαμε;

Δεν έγινε και τίποτα, μόνο παπούτσια και πάτωμα έχει εκεί κάτω στις ταινίες. Ποιος θέλει να βλέπει παπούτσια;

Reaction score
518
Ερευνες δειχνουν οτι με τα χρονια οι αντρες χανουν τις ψιλες συχνοτητες ομως ενισχυονται προς τις χαμηλες ενω για τις γυναικες συμβαινει το αντιθετο.

Ωστοσο πως εσυ τωρα δεν ακους κατω απο 60....ειχες ατυχημα σε κανενα πολεμο;

Reaction score
518
Και τα δαπεδου που κατεβαινουν μεχρι 30 35 κατα μεσο ορο που συσχετιζεται με ενα ηχειο βασης; Η που ειπες δεν θελει σαμπ επειδη εχει καλο μπασο;

Υποτιθεται δουλευες και σε στουντιο; Τι σοι στουντιο ηταν αυτο;

Η μηπως ανοιξες θεμα για να σου πουν ολοι "ναι εκανες τις καλυτερες επιλογες" και οτι καλα εκανες και τα πηρες ωστε να γλυτωσεις την νυχτερινη παντοφλα;!

Να αλλαξει ο τιτλος σε
Τελικα δεν χρειαζεται σαμπ και ενας ενισχυτης να παιζει καλα τα ηχεια σου....ενα καλωδιο αρκει!

Reaction score
135
δεν δούλευα σε studio πελάτης ήμουν και γιατί αδυνατείτε να καταλάβετε ότι κάποιοι ακούμε κι έτσι
Ναι απο εκει και κατω παιζει και συμπληρωνει το καλωδιο οποτε εισαι οκ.
τα καλώδια βοήθησαν για ν ακούω σωστά μέχρι εκεί που πάνε τα ηχεία διότι δεν είχα ούτε αυτό πριν

Reaction score
135
Άνοιξες νήμα να μας πεις ότι δεν χρειάζεται sub όταν ακούμε πάνω από τα 60hz;
οχι βέβαια νομίζω ήμουν σαφής δεν χρειάζομαι sub σ ένα μικρό δωμάτιο για νυχτερινές ακροάσεις όταν τα ηχεία οδηγούνται σωστά και αυτό δεν έγινε μόνο με τα καλώδια αλλά με την αρχική προσθήκη του προενισχυτή της hegel .

Reaction score
135
drum n bass κάποτε άκουγα αν άκουγα ακόμα τότε σίγουρα θα ήθελα sub και δεν θα άνοιγα ποτέ αυτό το νήμα " ποτέ μη λες ποτέ".

Reaction score
135
τι να κάνουν κι αυτά τα καλώδια προσπαθούν να πιάσουν τόπο αλλά αφού τα έχουμε ας τα βάλουμε.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.198
Members
38.302
Νεότερο μέλος
ggianno88