- Reaction score
- 168
Αυτή τη στιγμή υπάρχουν δύο dynaudio LYD-8 στο χώρο που φαίνεται στο σχέδιο. Ξέρω ότι χωροταξικά είναι όλα λάθος και πως μέχρι και οι διαστάσεις του δωματίου δεν βοηθάνε αλλά δεν προτίθεμαι να αλλάξω διαρρύθμιση για διάφορους λόγους. Επειδή ήρθε η ώρα για την προσθήκη sub αλλά ιδανικά θα ήθελα να μπει στην εσοχή πάνω αριστερά πλάτους 115 cm, το πρόβλημα είναι το εξής. Να βάλω το 18s που είναι και το ιδανικό ή επειδή έχει τα δύο μεγάφωνα τοποθετημένα αντικριστά και είναι πλάτους 45 cm θα μπουμπουνίζει το σύμπαν και δε θα έρθουν ποτέ σωστά;
Μήπως τελικά είναι προτιμότερο να μπει το μικρότερο 9s που το μεγάφωνο είναι μπροστά και μελλοντικά να μπει και ένα δεύτερο στη δεξιά θέση κάτω από το δεξί ηχείο;
Ξέρω ότι κανονικά το sub διαλέγει τη θέση του και όχι εμείς αλλά θα ήθελα να περιοριστώ σε αυτές τις επιλογές.
Μήπως τελικά είναι προτιμότερο να μπει το μικρότερο 9s που το μεγάφωνο είναι μπροστά και μελλοντικά να μπει και ένα δεύτερο στη δεξιά θέση κάτω από το δεξί ηχείο;
Ξέρω ότι κανονικά το sub διαλέγει τη θέση του και όχι εμείς αλλά θα ήθελα να περιοριστώ σε αυτές τις επιλογές.
Attachments
-
673,8 KB Προβολές: 0