24/96 vs Vinyl

D

Deleted member 8307

Guest
Re: Απάντηση: 24/96 vs Vinyl

Και με μιά φωτογραφική ψηφιακή μηχανή γίνεται... :126:
οκ, θα ζητήσω την άδεια του RH ... αν απαντήσει θετικά θα το κάνω.

βαριούμουν λιγάκι :116: ...

Reaction score
59
Re: Απάντηση: Re: 24/96 vs Vinyl

Μήπως θα ήταν δυνατόν να σκαναριστούν η να φωτογραφηθούν οι σελίδες αυτές του TAS και να τις δούμε σε post? :139:

Ελάχιστοι έχουν πρόσβαση να αγοράσουν το περιοδικό...
Έχω το τεύχος Χρήστο. Είναι 5 σελίδες. Σκάνερ έχω. Λ.Σ.

Reaction score
6
Re: Απάντηση

Mea Culpa Νίκο!
Τώρα είδα το μήνυμά σου!
Εσύ το έφτιαξες αυτό?

http://vintagestore.tumblr.com/post/105154261/the-elp-laser-turntable-according-to-elp-this
δεν εχει ομοιοτητες Νικο.

Το δικο μου παρουσιαζει ενα LP στην περιστρεφομενη οθονη πλατω με τις ενδειξεις του δισκου η τρακ του ...σκληρου.Βαζεις τον ακτινικο βραχιονα στον virtual δισκο και μολις τον κατεβασεις παιζει.

Αντι να χειριζεσαι ενα κομπιουτερ και να μπαινεις να βγαινεις να επιλεγεις με πληκτρα το τι θα ακουσεις κλπ, κανεις αναλογικους χειρισμους οι οποιοι μεταφραζουν τις κινησεις σε εντολες...

Οπως τα windows εφεραν τα πανω κατω ετσι και το ΝΜ DIGITALP !!

Reaction score
20
Απάντηση: Re: Απάντηση

δεν εχει ομοιοτητες Νικο.

Το δικο μου παρουσιαζει ενα LP στην περιστρεφομενη οθονη πλατω με τις ενδειξεις του δισκου η τρακ του ...σκληρου.Βαζεις τον ακτινικο βραχιονα στον virtual δισκο και μολις τον κατεβασεις παιζει.

Αντι να χειριζεσαι ενα κομπιουτερ και να μπαινεις να βγαινεις να επιλεγεις με πληκτρα το τι θα ακουσεις κλπ, κανεις αναλογικους χειρισμους οι οποιοι μεταφραζουν τις κινησεις σε εντολες...
Δηλαδή κάτι τέτχιο? :137:

skaloumbakas

4Haris
Reaction score
1.677
Απάντηση: 24/96 vs Vinyl

Δηλαδή σ' αυτό του βαζεις βινύλιο και στο βγάζει CD από κάτω? :139: :142:

Reaction score
6

Δηλαδή σ' αυτό του βαζεις βινύλιο και στο βγάζει CD από κάτω?

ενω στο δικο μου που θα κυκλοφορησει τον Απριλιο του 2011, βαζεις τον σκληρο και σου βγαζει ...:127:βινυλια.:131:

skaloumbakas

4Haris
Reaction score
1.677
Απάντηση: Re: Απάντηση: 24/96 vs Vinyl

ενω στο δικο μου που θα κυκλοφορησει τον Απριλιο του 2011, βαζεις τον σκληρο και σου βγαζει βινυλια.
Κράτα μου ένα σε παρακαλώ, γιατί αργότερα θα γίνει χαμός!!! :126:

Reaction score
4.250

Λουκα τι θα ελεγες για την αυτην την Κυριακη?
Να ρωτησουμε και τον φωτορεπορτερ ομως, γιατι αυτος τις Κυριακες ειναι λιγο δυσκολος.

Reaction score
6
απλα αγοραζεις μαζι με το ..''NM digitalp player ''ενα αλλο μου καινουργιο μηχανημα , το '' NM LP espresser ''.
Στη συσκευασια υπαρχει σκονη βινυλιου σε μεριδες, οπως του εσπρεσσο , τις βαζεις στην ειδικη λαβη , οπως της εσπρεσσιερας,:136: και σε μια ειδικη υποδοχη lp πρεσας του μηχανηματος ,

πατας ο.κ νταν, και σε 15 δευτερολεπτα εχεις ετοιμο το lp και απο τις 2 πλευρες.Τον αφηνεις να κρυωσει 2 λεπτα και εισαι ετοιμος να τον παιξεις :128:στο πικαπ σου. :142:

skaloumbakas

4Haris
Reaction score
1.677

... πατας ο.κ νταν, και σε 15 δευτερολεπτα εχεις ετοιμο το lp... :142: :142: :142:

Reaction score
6
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: 24/96 vs Vinyl

Κράτα μου ένα σε παρακαλώ, γιατί αργότερα θα γίνει χαμός!!! :126:
δεν ξερω αν μου περισσεψει κανενα, τα ζητανε πολυ οι Ιαπωνες και μια εταιρεια που ειναι απο τις leader στο λογισμικο...η ΝΜSOFT:126:

Reaction score
6

... πατας ο.κ νταν, και σε 15 δευτερολεπτα εχεις ετοιμο το lp...

ναι το γραφει στα ελληνικα,ο.κ νταν ,για να μη γινει κανενα λαθος και δεν το πατησεις ....:131:
και......:142: χυθει ο δισκος ...:203:

Reaction score
59

Λουκα τι θα ελεγες για την αυτην την Κυριακη?
Να ρωτησουμε και τον φωτορεπορτερ ομως, γιατι αυτος τις Κυριακες ειναι λιγο δυσκολος.
Να μας πει γιατί όντως τις Κυριακές δουλεύει εξτρά το παιδί για να μπορεί να επενδύει σε παρθενικά βινύλια.
Επίσης θα πρέπει να συνεννοηθούμε για το τί θα φέρεις να κανονίσω τον χώρο, να κάνω και τα απαραίτητα μαγικά για να βγουν τα ψηφιακά χάλια. Λ.Σ.

Κώστας Φ.

Truth hurts. Here's a teddy bear.
Reaction score
895
Re: Απάντηση: Re: 24/96 vs Vinyl

Ξέρεις καλά (και όλοι μας μαζί σου) πολλές ιστορίες αλληλοφαγώματος καθηγητάδων μεταξύ τους.
Και εδώ, και σε όλο τον κόσμο.
Δεν υπάρχει "μια σχολή" για κάθε ειδικότητα.
Ακριβώς.
Οι καθηγητάδες μαλώνουν μεταξύ τους, όχι με την καθαρίστρια που έτυχε να σφουγγαρίζει την αίθουσα και άκουσε τη συζήτηση, ούτε με ένα φοιτητάκο άλλης σχολής που έτυχε να περνάει ψάχνοντας το γκομενάκι που του έχει γυαλίσει..
Επίσης τις "σχολές" τις διαμορφώνουν οι ίδιοι καθηγητάδες με έρευνα και δημοσιεύσεις σε peer reviewed περιοδικά, όχι οι γιαγιάδες στο χωριό που μαλώνουν για το αν πρέπει να πιείς χαμομήλι ή τσάι όταν πονάει η κοιλιά σου.
Γι'αυτο και για τη λεγόμενη "δεύτερη γνώμη" πάμε σε δεύτερο γιατρό, με κανονικό πτυχίο και τα όλα του (κατά προτίμηση όχι αγορασμένο από τη Ρουμανία) κι όχι στον περιπτερά της γειτονιάς μας που "ξέρει γιατί είχε πολλά χρόνια τρεχάματα στα νοσοκομεία με την πεθερά του".

:126:

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.934
Members
38.520
Νεότερο μέλος
Atoll