300

Reaction score
5
Πάντως από το Online booking της Village.gr, για σήμερα στις 21:00, στο Mall, δείχνει ότι έχει ακόμα....

Attachments

Reaction score
5
Τι έγινε ρε παιδιά; Είδα κάτι διθυραμβικές κριτικές από τον Δήμαρχο Σπάρτης και λοιπούς τέτοιους στην TV! Τιμάει την Ελλάδα και θα φέρει τουρίστες στην Σπάρτη, είπαν οι ντόπιοι! :p "happy_1"
Ρε λέτε εκεί στο Hollywood να μας συμπαθούν τελικά; Λέτε να μην συνωμοτούν όλοι εναντίον μας; :crazy_1:
Πολύ θα ήθελα να μάθω την άποψη αυτών που ειρωνεύονταν το έργο εδώ και 1.5 χρόνο χωρίς καν να ξέρουν τι είναι! :p Για περάστε...! :lol:

Reaction score
14
Δεν έχω διαβάσει καμία προηγούμενη συμμετοχή σε αυτό το topic..
Λέω να πάω λοιπόν να δώ αυτές τις ημέρες μια ταινία..κινηματόγραφο όπως λέγανε το '60..Για μαθήματα ιστορίας θα προτιμήσω την ET-3..
Ελπίζω να έχει το επιθυμητό αποτέλεσμα το "300"...Να περάσω καλά 2 ώρες..

( θα τους μετρήσω όμως έναν-έναν..."happy_1" )

Reaction score
5
Λοιπόν,

α) Μου έκανε εντύπωση πόσο άδεια ήταν η αίθουσα χθες στα village. Πιο συγκεκριμένα καθόμουνα στην 9η από οθόνη σειρά (κέντρο ήτοι optimized) μόνος μου με την γυναίκα μου !!!

β) Δεδομένου ότι δεν έχω διαβάσει όλο το thread αλλά ούτε περίμενα πως και πως την ταινία, είμαι ένας ικανοποιημένος θεατής. Δεν περίμενα τίποτε περισσότερο τίποτε λιγότερο. Όντας υποκειμενικό, θεωρώ την ταινία ΚΟΡΥΦΑΙΑ με απίστευτη φωτογραφία, καθόλου βαρετή, ένας απίστευτος Λεωνίδας και γενικά άψογο casting.

γ) Δεν έχω να πω τίποτε κακό για την ταινία. Ήταν απίστευτη, ιστορικά σωστή (καλά όχι πάντα), καλογυρισμένη, χωρίς κοιλιά.

δ) Ναι θα την ξαναέβλεπα και σίγουρα θα την αγοράσω μόλις βγει και θα κάνω προβολή σε home cinema πλέον.

Συστήνεται ανεπιφύλακτα !!!

Reaction score
5
Re: Απάντηση: 300

Μην αρχιζεις παλι.
Μα το θέμα είναι ότι δεν 'αρχίζω' εγώ. ΑΛΛΟΙ αρχίζουν πάντα τέτοιες συζητήσεις. Οι οποίοι είναι τόσο δημοκρατικοί που δεν ΑΝΤΕΧΟΥΝ τον σοβαρό αντίλογο, με επιχειρήματα. Και την κάνουν με ελαφρά πηδηματάκια όταν σκάει το μπαλόνι...
Δεν θα δώσω συνέχεια, αλλά θα το έχω στα υπόψιν για μελλοντικές 'φανφάρες' τέτοιου είδους...:lol:

Καλή διασκέδαση στο σινεμά. Τίποτα άλλο.

minas

Πισιά
Reaction score
3.988
Re: Απάντηση: 300

Μα το θέμα είναι ότι δεν 'αρχίζω' εγώ. ΑΛΛΟΙ αρχίζουν πάντα τέτοιες συζητήσεις. Οι οποίοι είναι τόσο δημοκρατικοί που δεν ΑΝΤΕΧΟΥΝ τον σοβαρό αντίλογο, με επιχειρήματα. Και την κάνουν με ελαφρά πηδηματάκια όταν σκάει το μπαλόνι...
Δεν θα δώσω συνέχεια, αλλά θα το έχω στα υπόψιν για μελλοντικές 'φανφάρες' τέτοιου είδους...:lol:

Καλή διασκέδαση στο σινεμά. Τίποτα άλλο.
Βρε Άκη.... :happy_5:
Μην προκαλείς....κρίμα είναι να αρχίσει νέος γύρος. Ξέρεις ότι αυτοί που περιγράφεις έχουν πάντα κάτι να πουν, αλλά διάλογος δεν θα γίνει. Γιατί να ζορίζουμε την τύχη μας? :cool_4:

Reaction score
59
πριν λιγο γυρισα απο την προβολη του 300 !!

η ταινια με εντυπωσιασε για την εικονα της και για τον τροπο γυρισματος !

σαν ταινια εχει πολυ βια μεσα αλλα και πολυ καλα εφφε.

Δεν κανει καθολου "κοιλια" και απο ηχο ηταν super.

Ωσ προς την αληθοφανεια ειπαμε οτι ειναι βασισμενο στο γνωστο κομικ οποτε δεν αναφερομαι εκτενεστερα. ενα θα πω , και αυτο ειναι οτι μας εκθειαζει σαν ελληνες !!!

η αιθουσα ηταν γεματη και ακολουθησε πολυ χειροκροτημα στο τελος !!

δειτε την οποσδηποτε !!!!

ps

επεσε γελιο στην ταινια οταν παρουσιαστηκε ο ξερξης !!! δειτε την ταινια και θα καταλαβεται γιατι !!!!

8+ απο μενα παντως

θα την ξαναδω !!!!!

HV

Reaction score
0
Εγω γυρισα τωρα...
Λοιπον εχουμε και λεμε....

ΘΕΤΙΚΑ
Ηχος - Εικονα
Απειρο Αιμα και διαμελισμος
Πιστο στην ιστορια οσο αφορα οσα εγιναν

ΑΡΝΗΤΙΚΑ
ΛΙΓΟ σαν εργο οσο αφορα την ωρα που περασε στο μπαμ μπαμ
Παρουσιαση τερατουργηματων + Οτι κανανε τον Ξερξη πολυ GAY πραγμα που ηταν για γελια...

minas

Πισιά
Reaction score
3.988
Κι εγώ προσυπογράφω την ιστορική πιστότητα της ταινίας.

[SPOILERS] παρακάτω:
Ειδικά όταν ο Λεωνίδας (γνωστός και ως Λεονάιντας) πάει να βρει τους τερατόμορφους (από την αιμομικτική γενεαλογία τους) εφόρους της Σπάρτης.
Ή όταν ο Θέρων, γνωστό (!) πολιτικό πρόσωπο στη Σπάρτη ρίχνει ένα πισωκολλητό (με το συμπάθειο) στη γυναίκα του Λεωνίδα.
Περισσότερο βέβαια στο σημείο που οι πολεμικοί ρινόκεροι και ελέφαντες του Ξέρξη κατατροπώνονται από τους 300.
[/Spoilers]

Η λίστα βεβαίως συνεχίζει, αλλά μας απομακρύνει από το νόημα... Η ταινία είναι μια πολύ καλή (και εν πολλοίς πιστή) μεταφορά του κόμικ. Έχει όλη την αισθητική του, εμπλουτισμένη με πετυχημένα κινηματογραφικά ευρήματα που δεν θα αφήσουν κανένα φαν του είδους παραπονεμένο. Οι Σπαρτιάτες ξεχειλίζουν από τσαμπουκά.
Οι σκηνές της μάχης, μάλλον οι καλύτερες που έχω δει. Πολλά μπράβο στους δημιουργούς.
Ένα εύκολο 8+ με 8.5

Reaction score
0
Από περιέργεια ήταν μόνο οι 300 ή έβαλαν και κάποιους άλλους όπως έγινε στην πραγματικότητα ?
(όχι ότι έχει σημασία, αλλά έχω πολύ καιρό αυτή την απορία)

----

Από το comment που υπάρχει πρώτο στην imdb.com - 8.5
http://www.imdb.com/title/tt0416449/
Can't I give it more than a 10 ?
I was among the non-press people who got to see a pre-screening of this film in Los Angeles and it is unlike anything I've ever seen on film before. Stunning, awesome, amazing, incredible - the superlatives continue to flow as I think about the impact of this film.

HV

Reaction score
0
Στην πραγματικοτητα οι σπαρτιατες ειχαν ενισχυσεις απο τους αρκαδες και περιμεναν ενισχυσεις απο τους κορινθιους που ποτε δεν ηρθαν.

Τωρα αυτο σχετικα με τους μεταλαγμενους μαντεις ειντασετε εκει που λεω οτι παρουσιασαν καποια τερατα που δεν υπηρχαν ποτε.
Οσο για το οτι εγινε με την βασιλλησα δεν θυμαμαι αναφορα στην ιστορια σε αυτο οποτε δεν ειμαι απολυτος.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.257
Members
38.298
Νεότερο μέλος
Neroponti