300

Reaction score
0
Απάντηση: Re: 300

Πολυ κακο για το τιποτα μαλλον...οταν μια ταινια εχει ελληνικο περιεχομενο σπαει τα ταμεια,οπως σκουπίδια τυπου "Σειρηνες στο Αιγαίο" κτλ

Ολα αυτος ο χαμος αποπροσανατολίζει απο το αν ειναι καλη η ταινια ή οχι.
Ο Ελληναρας θα την δει παντως,γιατι δεν διαφερει σε τιποτα απο τον Αλβανο και τον Τουρκο,ειναι εθνικιστης και κομπλεξικος.
Να σε πω ευγενικό η απαράδεκτο;
Ευγενικό εαν σε πω θα το πω ειρωνικά επειδή δεν μου επιτρέπεται να βρίσω σε δημόσιο forum. Απαράδεκτο εαν σε πω θα λέω απλά την αλήθεια με κόσμιο τρόπο.
Καλό βράδυ.:happy_4:

Reaction score
0
Απάντηση: 300

Μηπως να κάνουμε κανένα γκάλοπ;
Ναι μωρε. Λουκεταρισες το θεμα μου επειδη αυτό εδω το έχεις φτιάξει εσυ, μας λες και τωρα για γκάλοπ ενώ εγώ το εχω ζητήσει τόσες μερες πρίν.
Τι να σου πω βρε φιλε;:mad_1:

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
Re: Απάντηση: Re: 300

Ειμαι τις γνώμης πως όπως στρώνεις ετσι κοιμάσαι
Εδώ δεν μιλάμε για απλες διαφωνίες με μια άποψη αλλα για ποθημένα και κομπλεξ που βγάζουν κάποιοι χαρην της δυνατότητας που τους δίνετε από μια εφημερίδα περιοδικό η τηλεοπτική εκπομπή.
Γιατί όμως ;
Γιατι να με ενδιαφέρει η ροκ σταρ παρουσία του κριτικού ( γιατι ετσι εχουν γινει τωρα) που εμφανίζετε σε τηλεοπτικα παραθυρα και αρθρογραφεί στα πιο παράξενα έντυπα ( παράξενα για την αισθητική που υπερηφανεύoνται ότι πρεσβεύουν).

Ποια είναι τελικά η χρησιμότητα αυτών ;
Άλλη εντύπωση ειχα μεχρι πριν δεκα χρονια όταν οι μόνοι που ήξεραν και διάβαζαν κριτικές ηταν μονο οι αποκλείστηκα ενδιαφερόμενοι.
Δηλαδή οι δημιουργοί των ταινιών.
Τωρα όμως καποια μεριδα κριτικών εχουν μεταμορφωθεί σε ροκ σταρ που με τα γραφομενα τους θα πρεπει να επηρεάσουν το κοινο .
Μα δεν είναι η δουλεια σου αυτή, αγαπητε cineκριτικέ .
Η δουλεια σου είναι να επισημάνεις πραγματα που αφορούν και καταλαβαίνουν οι δημιουργοί.
Ετσι ξεκίνησες.
Ως όργανο των κινηματογραφιστών που θα τους υπογραμμίσει πιθανά λαθη και θα βοηθήσει στη βελτίωση των δημιουργιών τους , και όχι να μαζεύεις η να αδειάζεις αιθουσες.
Άλλων είναι αυτή η δουλειά.

Αλλα μια και κάποιοι από αυτους επέλεξαν το ρολο του ροκ σταρ, θα υποστούν τις συνέπειες .

Από την μερα που μπηκε στο λεξικο του υποψηφίου θεατή οι φράσεις
Θα παω να δω την ταδε ταινια γιατι ο ταδε κριτικός λεει καλα λόγια.
ή
Θα παω να δω την ταδε ταινια γιατι ο ταδε κριτκος λεει κακά λογια
εχει χαθει η μπάλα
.

Επιτρέψτε μου να εχω διαφορετική άποψη για την χρησιμότητα των κριτικών κινηματογράφου.
Αλλιώς τους θυμόμουνα πριν από 10-15 χρόνια και όχι ετσι.
+1

Θεωρούν το εαυτό τους opinion leader και το εκμεταλεύονται...

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
Re: Απάντηση: 300

Ναι μωρε. Λουκεταρισες το θεμα μου επειδη αυτό εδω το έχεις φτιάξει εσυ, μας λες και τωρα για γκάλοπ ενώ εγώ το εχω ζητήσει τόσες μερες πρίν.
Δεν νομίζω ότι ο Ανδρέας έχει δώσει ποτέ δείγματα τέτοιας συμπεριφοράς.

Το αντίθετο μάλιστα!!!

Όσα του προσάπτεις είναι το λιγότερο υπερβολικά!

Υ.Γ. Η θέση του Ανδρέα είναι δύσκολη μιας και η ταινία έχει θέμα πολύ δύσκολο μιας και μιλάει για μία από τις πιο επικές στιγμές της Ελληνικής Ιστορίας. Παρόλα αυτά κράτησε το θέμα σε πολύ υψηλό επίπεδο!

Reaction score
6

Καταρχήν δεν λουκεταρισα τιποτα .
Μου κανει εντύπωση το πόσο ευκολα συκοφαντείς και κατηγορείς.

Τα μηνύματα σου είναι παραπάνω ( σελίδα 25 αυτού του τοπικ) και τα μετέφερα εδώ καθώς όπως σου εξηγώ δεν υπαρχει λγος να εχουμε δυο ιδια τοπικ.
Επίσης το τοπικ που λες δικο μου υπάρχει εδώ και ενάμιση χρόνο περίπου και ανήκει σε ολους οσους το έχουν γεμίσει με τα μηνύματα τους ( όχι σε μενα).

Οσο για το γκαλοπ δεν κατάλαβες καν για τι μιλώ.

Καλό θα ήταν να μην εισαι τόσο οξύθυμος και μάλιστα χωρίς λόγο.

Πάντως εάν ψάχνεις για κάποια συνομωσία εναντίον σου , σε πληροφορώ πως δεν υπάρχει .
:cool_4:

Reaction score
8.349
Απάντηση: Re: Απάντηση: 300

Υ.Γ. Η θέση του Ανδρέα είναι δύσκολη μιας και η ταινία έχει θέμα πολύ δύσκολο μιας και μιλάει για μία από τις πιο επικές στιγμές της Ελληνικής Ιστορίας. Παρόλα αυτά κράτησε το θέμα σε πολύ υψηλό επίπεδο!
γιατι ειναι δυσκολη?αυτο δεν το καταλαβα.......

minas

Πισιά
Reaction score
4.054
Μιλαω για τις ενισχυσεις που ειχαν ταχθει για να πανε στους 300 στις θερμοπυλες και οχι μετα.
Αν διαβάσεις προσεκτικά θα δεις ότι όλες οι ενισχύσεις που περιγράφονται στο εδάφιο έφτασαν και συντάχθηκαν στις Θερμοπύλες τις πρώτες μέρες. Όλοι πλην των 700 Θεσπιέων όμως, έφυγαν πριν την τελική μάχη.

Για να κλείσουμε, μια και το θέμα έχει ξεφύγει από την ταινία, αν θέλεις το συνεχίζουμε με pm...

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: 300

γιατι ειναι δυσκολη?αυτο δεν το καταλαβα.......
Είναι δύσκολη καθώς αναφέρεται σε μεγάλη Ελληνική Ιστορική στιγμή και κατά συνέπεια το ενδιαφέρον για το πως θα παρουσιαστεί στην ταινία είναι μεγαλύτερο και ιδιαίτερο από οποιαδήποτε άλλη ταινία δράσης...

Αυτό εννοώ...

Reaction score
5
Μα πως ειναι δυνατον Ανδρεα μου να σου αρεσει παρα πολυ οταν δεν σου αρεσε καθολου πχ ο Riddick?? :happy_9: :happy_9: :happy_9:

Και για να τα ισοπεδωσω ολα Κυριοι

Ο δεκαλογος για να παμε να δουμε μια ταινια και να γνωριζουμε εκ των προτερων αν θα μας αρεσει η οχι ειναι ο εξης.

1) Αν δεν ειναι Αμερικανικη δεν ειναι ταινια.

2) Αν δεν πεσει εστω μια πιστολια δεν ειναι ταινια.

3) Αν δεν εχει τουλαχιστον 10 CGIs δεν ειναι ταινια.

4) Αν δεν πεσει εστω μια σφαλιαρα δεν ειναι ταινια.

5) Αν δεν εχει εστω μια "καυτη" παρουσια η σκηνη δεν ειναι ταινια.

6) Αν δεν υπαρχει τουλαχιστον ενα πτωμα δεν ειναι ταινια.

7) Αν δεν υπαρχει τουλαχιστον ενας κουβας αιμα δεν ειναι ταινια.

8) Αν δεν υπαρχει αφθονο βρισιδι δεν ειναι ταινια.

9) Αν δεν πεσει τουλαχιστον ενα γερο χερι ξυλο δεν ειναι ταινια.

10) Αν δεν υπαρχει ενα καλο car chase δεν ειναι ταινια.

:happy_9: :happy_9: :happy_9: :happy_9: :happy_9: :happy_9:

Οσα απο τα παραπανω ισχυουν τοσο πιο καλη ειναι μια ταινια.Αν δε ισχυουν ΟΛΑ τοτε μιλαμε για ΑΡΙΣΤΟΥΡΓΗΜΑ :happy_9: :happy_9: :happy_9: :happy_9:

Μην ξεχναμε το θεμελιωδης αξιωμα
" Οι Αμερικανοι βαζουν το θεαμα οι Ιαπωνες την τεχνολογια και οι Ευρωπαιοι τους.............. θεατες"

Having said that ...................... let the flame begin :happy_9: :happy_9: :happy_9: :happy_9: :happy_9: :happy_9: :happy_9: :happy_9:

Reaction score
6
Απάντηση: Re: 300

Μα πως ειναι δυνατον Ανδρεα μου να σου αρεσει παρα πολυ οταν δεν σου αρεσε καθολου πχ ο Riddick?? :happy_9: :happy_9: :happy_9:

Ο δεκαλογος για να παμε να δουμε μια ταινια και να γνωριζουμε εκ των προτερων αν θα μας αρεσει η οχι ειναι ο εξης.

Οσα απο τα παραπανω ισχυουν τοσο πιο καλη ειναι μια ταινια.Αν δε ισχυουν ΟΛΑ τοτε μιλαμε για ΑΡΙΣΤΟΥΡΓΗΜΑ :happy_9: :happy_9: :happy_9: :happy_9:

" Οι Αμερικανοι βαζουν το θεαμα οι Ιαπωνες την τεχνολογια και οι Ευρωπαιοι τους.............. θεατες"

Having said that ...................... let the flame begin :happy_9: :happy_9: :happy_9: :happy_9: :happy_9: :happy_9: :happy_9: :happy_9:
Δεν περιγραφω αλλο:happy_5:

Reaction score
0

:cool_4: :cool_4: :cool_4: :cool_4: :cool_4: :cool_4:

Reaction score
59
300 Sequel Very Likely, But Not 100% Confirmed

First is that Frank Miller himself has a desire to work on creating a “sequel” to 300. Initially unsure of how that would happen because it has a historical ending, it still may be possible (especially after the movie and its soon to be immense success).

Although no direct questions on a sequel came about during press events for 300 yesterday, and especially given that Frank Miller was absent due to an injury, confirmation on a possible “sequel” to 300 was tough to get. However, producer Mark Canton did speak very briefly about the possibly. They are obviously currently waiting to see how successful 300 will be at the box office and then from there are planning where to go next.

However, Mark did say the following: “If it all works out I'm sure we'll all be scrambling Zack [Snyder] and Frank Miller and everyone to figure out exactly ‘301′. Where there's a will there's a way, honestly. And the thing about Frank, you just don't know - he has a lot of stories he may want to tell that may be associated or not, but we just want this one to satisfy first.”

Another interesting observation is that as the other press member was asking her question at the press conference, she stated first, “but you know there's no way to make a ‘301′” and Mark quietly said, ‘well…’ before she continued asking the remainder of her question. From the sounds of it, I assume it is likely and very possible, especially with what I overheard yesterday. And of course, Frank himself will have to create a new graphic novel first anyway, so confirmation is mostly up to him.

O MILLER ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΓΥΡΙΣΤΕΙ ΤΟ SEQUEL TOY 300

ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΓΥΡΙΣΕΙ ΑΝΕΤΑ ΔΙΧΝΟΝΤΑΣ ΜΑΣ ΤΗΝ ΜΑΧΗ ΤΩΝ ΠΛΑΤΑΙΩΝ ! !!!

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
94.951
Που κρυβόσουν τόσο καιρό φίλε μου;;; :happy_9:

Αυτό είναι το βασικό κριτήριο για να δω ένα έργο. Κι αυτό για διάφορους λόγους.
Εκτός ελαχίστων εξαιρέσεων, μόνο Αμερικανική ταινία μπορεί να είναι μεγάλου budget. Γι' αυτό και σχεδόν όλες οι καλές περιπέτειες είναι Αμερικανικές, γιατί χωρίς λεφτά, θέαμα γιοκ!
Επειδή δε διαβάζω υπότιτλους, δε μπορώ άλλη γλώσσα, συμπεριλαμβανομένης και της Αγγλικής.

Μιλάω πάντα με τη λογική ότι για μένα κινηματογράφος=διασκέδαση-θέαμα-ήχος
Τώρα αν θέλουμε να μιλήσουμε για κουλτούρα και νοήματα δεν ανακατεύομαι...

Reaction score
5
Re: Απάντηση: Re: 300

Δεν περιγραφω αλλο:happy_5:

Κυριε συντονιστα παρακαλω να γινει sticky ωστε να επωφεληθουν οσο το δυνατον περισσοτεροι απο αυτη την ανυπερβλητη σοφια....................:crazy_1: :crazy_1: :crazy_1: :crazy_1: :crazy_1: :crazy_1: :crazy_1: :crazy_1:

:happy_9: :happy_9: :happy_9: :happy_9: :happy_9:

lakiss51

"Επαγγελματίας"
Reaction score
2.427

Bρε σεις οι...μικροπατεραδες-μικρομανες, τι λεει το περιβοητο βιβλιο ιστοριας της ΣΤ δημοτικου για τις Θερμοπυλες; Μηπως χαρακτηριζει ως αγενη τον Λεοναϊντας επειδη αντι για λουλουδια (ή...κ--ο!) τους προσφερε μαχαιριες;

Reaction score
0
Απάντηση: Re: Απάντηση: 300

Δεν νομίζω ότι ο Ανδρέας έχει δώσει ποτέ δείγματα τέτοιας συμπεριφοράς.

Το αντίθετο μάλιστα!!!
Δεν καταλαβαίνω.Παρελθοντολογία θα κάνουμε; Εδώ κρίνουμε ενα γεγονός.
Εντάξει, έληξε απο πλευρας μου.

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
Πως θα γυρίσει τους 301????

1 ήταν η Μάχη των Θερμοπυλών...
Στην Μάχη των Πλαταιών δεν ήταν 301... ήταν 10.000 από όλες τις Ελληνικές Πόλεις...

Μπορεί βέβαια αν θέλεις να γυρίσει:

1. Την Μάχη του Μαραθώνα
2. Την Ναυμαχία της Σαλαμίνας
κλπ...

Reaction score
0
Γιατί όχι ? με τα λεφτά που βγάλανε μπορύν άνετα ... και πολύ ενδιαφέρον έχουν κάποια και δεν έχουν ξαναγυριστεί :)

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.645
Members
38.354
Νεότερο μέλος
jimkalo83