98 ιντσες με κατω απο 3000 γινεται; Γινεται.

Emmanouil 1964

"Επαγγελματίας"
Reaction score
28.801
.....ό άνθρωπος έχει , 2.760.928 προβολές από της 24 Δεκ 2023 !
Μόνο απο αυτό ,
πόσα χρήματα μπήκαν στο λογαριασμό του απο το YouTube ;

-

Reaction score
2.831
Ένα πολύ διασκεδαστικό βίντεο με την εν λόγω τηλεόραση από το διάσημο κανάλι του Linus. Λόγω κάποιων πατεντών δεν μπορεί ακόμα να κυκλοφορήσει επίσημα σε ΗΠΑ και Ευρώπη.

Το έβλεπα προχθές. Πολύ πλάκα, περιμένω και το review...

Reaction score
6.488
800w -hdr mode τα μισα σε sdr και δεν επαιξε με ενεργο το ΄΄hifi της΄΄
΄΄Oτι παει καιει΄΄ 8-)

alexis

Reticular Activating System
Reaction score
30.627
Χθες βρέθηκα Γλυφάδα, και λίγο πριν κλείσουν τα καταστήματα μπήκαμε στη Sony να δούμε τι καινούργιο υπάρχει.

Σε Full Array έχει του 2022 και 2023. Οι τηλεοράσεις είχαν μια απόσταση μεταξύ τους, με άλλες OLED ενδιάμεσα , οπότε δεν μπήκα καν σε διαδικασία σύγκρισης. Αυτή η εικόνα του 2022 στις 85" και στα 2500€ είναι παραπάνω από super, όχι μόνο για όποιον δεν ψάχνεται αλλά και για λίγο παραπάνω. Πόσο μάλλον αν δεν βλέπει σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού.

Mini LED δεν είχε τίποτα ανοιχτό ασχέτως χρονιάς.

Όταν τους είπα ότι θέλω να δω 85άρες μου λέει "πάμε πάνω ". Πάνω λοιπόν έχει μια 83άρα Α90J OLED του 2021 στα 4700€. Η τηλεόραση είναι φ α ν τ α σ τ ι κ ή. Δεν νομίζω πως θα πάει παρακάτω σε τιμή. Την ίδια άποψη έχουν και εκεί στη Sony. Είναι ήδη πολύ χαμηλά και ας είναι μοντέλο 2021. Συμφωνήσαμε επίσης πως η συγκεκριμένη τεχνολογία δεν θα γίνει ποτέ φθηνή στα μεγάλα panels. Τον ρώτησα για την 83άρα OLED του 2023, και μου απάντησε πως πιθανότατα δεν θα έρθει ποτέ Ελλάδα (για να την δεις). Μόνο με παραγγελία.

Τον ρώτησα αν έχει δει Mini LED 2023, μου απάντησε όχι, αλλά συνάδελφοι του που είδαν στην παρουσίαση στο Λονδίνο είπαν πως δεν έχουν φτάσει ούτε την Α90J του 2021. Δεν γίνεται μου είπε. Δεν ξέρω, θέλω να πιστεύω στη Sony, θα δείξει.

Το demo έγινε με τα HT-A9 και το sub τους. Έγραψα εδώ.

Edit: επιβεβαιώθηκε και η άποψη πως σε αυτά τα μεγέθη η τηλεόραση πρέπει να είναι αρκετά χαμηλά. Ήταν περίπου στα 70 - 90 cm από το έδαφος, στα 4 μέτρα απόσταση από τον καναπέ. Τρομερά άβολο.

Last edited:

Reaction score
6.488
Όταν θα πει υπάλληλος της sony ότι Σόνι και καλά δεν είναι καλή η sony τότε μπορεί και να τον πιστέψω .*
Λες και με ενδιέφερε ποτέ η γνώμη πωλητών , αλλά λέμε τώρα...
*Οι παλιές πάντα είναι καλύτερες
Σαν την γριά κότα ...:laugh:

Σταύρος Λαγκαδιανός

Το αγοράκι με τα σπίρτα
Reaction score
30.385
Εχω στα χερια μου απο χτες την TCL 98P745 αγορα στα 2000 ευρω. Υστερα απο πολλους βιντεοπροβολεις και δυο 85αρες τηλεορασεις δεν μπορουσα να αντισταθω με αυτη την τιμη. Με δυο λογια η τηλεοραση ειναι πολυ καλη, δεν το περιμενα ειδικα αν σκεφτει κανεις ποσο κανει.
Διαβάζω σε κάποια φόρα, όπως π.χ. σε τούτη τη συζήτηση, ότι οι κινέζικες υστερούν πολύ σε λογισμικό και επεξεργασία, με συνέπεια να αποδίδουν σωστά μόνο όταν το υλικό είναι ήδη υψηλής ποιότητας 4Κ. Αυτό είναι πρόβλημα, ιδίως αν θέλουμε εδώ να βλέπουμε τα ελληνικά (και όχι μόνο) κανάλια.
Είναι όμως έτσι ή μήπως υπερβάλλουν οι... χαγιεντάδες της τιβί? 🤔

Reaction score
1.580
Δεν ξέρει ακόμη προδιαγραφές, επιδόσεις ή κόστος και κρίνει με βάση όσα βλέπει στην έκθεση για μία τηλεόραση 5" μικρότερη (που η γυναίκα του λέει ότι παίζουν ρόλο :) ), επίσης σαν να ήταν λίγο μεθυσμένος στο βίντεο. Δεν νομίζω ότι υπάρχει λόγος να νιώθει άσχημα πάντως, ακόμη μια χαρά στέκεται η κινεζιά των 115" του.

Αυτό που βλέπω και με κάνει να νιώθω πολύ αισιόδοξος για το μέλλον είναι αυτή η τεχνολογία της Samsung, που αποτελείται από διακριτά πάνελ τα οποία ενώνονται χωρίς να είναι διακριτό το σημείο ένωσης. Ελπίζοντας δηλαδή ότι θα το επιδιώξουν οι εταιρείες και θα πέσει δραματικά το κόστος.

Θα έβαζα πολύ πιο εύκολα στο σπίτι μου μία τηλεόραση που θα αποτελείτο από 4 πάνελ των 55" παρά μία που θα αποτελείται από ένα των 110". Τουλάχιστον αν κάποιο παιδί πετούσε κάτι πάνω στην τηλεόραση θα έκλαιγα μόλις το 1/5 π.χ. του κόστους (υποθέτω ότι θα έχει ένα κόστος και το στήσιμο των πάνελ) και όχι το συνολικό. Ενώ έτσι λύνονται και τα σοβαρά προβλήματα μετακίνησης, εγκατάστασης και μεταπώλησης.

Reaction score
6.488
Άμα έχεις παιδί πολλά μπορεί να κάνει .
Μένεις σε αγορές που θα σε κρατάνε πιο νηφάλιο στις επικείμενες καταστροφές :p
Για μένα εδώ είναι η 32''για άλλον η 65' .κοκ. Αναλόγως της τσέπης κινείται ο καθείς.
Όταν θα επικρατήσει η ωριμότητα (παιδί)μεταβαίνεις σε κάτι ποιο ώριμο (τεχνολογικά.)...άλλωστε αυτά δε σταματάνε ποτέ.
Πάντοτε τα ακριβά θα είναι για τους έχοντες...γιατί να αποκτήσεις κάτι όταν δεν μπορείς; :thumbsdown:
Άλλωστε τη θέση του παιδιού μπορεί να λάβει κάλλιστα μια τεχνική ζημιά .
Οι κ@βλες πληρώνονται.Αμα την πάρεις με γκρίνιες ,φόβους και δεν ξέρω τι σίγουρα θα σου βγάλει κάτι:thumbsdown:
Τώρα εάν αυτή η Samsung έχει το κάθε υποπανελ 55' όσο μια 115,tcl είναι μια άλλη ιστορία...
Φυσικά το αυτό της tcl εν συνεχεία θα έχει ακόμη ποιο χαμηλά ...με όλα τα πιθανά+ και (-?)της νέας τεχνολογίας που πάντα είναι καλοδεχούμενη...

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
91.432
Δεν ξέρει ακόμη προδιαγραφές, επιδόσεις ή κόστος και κρίνει με βάση όσα βλέπει στην έκθεση για μία τηλεόραση 5" μικρότερη (που η γυναίκα του λέει ότι παίζουν ρόλο :) ), επίσης σαν να ήταν λίγο μεθυσμένος στο βίντεο. Δεν νομίζω ότι υπάρχει λόγος να νιώθει άσχημα πάντως, ακόμη μια χαρά στέκεται η κινεζιά των 115" του.
Το κανάλι αυτό ανήκει στην pop κατηγορία με τα πολλά εκατομμύρια views. Αν έδινε περισσότερη έμφαση στα τεχνικά θέματα θα έδιωχνε τους subscribers.

Κατά τ' άλλα, είναι αχώνευτος και για μένα. :biggrin:

n_olympios

Μαντιναδόρος!
Moderator
Reaction score
12.741
Άμα έχεις παιδί πολλά μπορεί να κάνει .
Μένεις σε αγορές που θα σε κρατάνε πιο νηφάλιο στις επικείμενες καταστροφές :p
Παίρνεις προβολέα που μπαίνει στο ταβάνι και το ζιζάνιο δε μπορεί να τον φτάσει.

Παρεμπιπτόντως, έχω φίλο με 77άρα στο πάτωμα και 2 αγοράκια μικρής ηλικίας. Δεν την έχει κλάψει ακόμα.

Edit: τώρα που το θυμάμαι καλύτερα, μια φορά έκλαψε την (προηγούμενη) 75άρα του που έπεσε και έσπασε, αλλά από δικό του σφάλμα και όχι των παιδιών (και του το είχα πει, βάλε τουλάχιστον ένα αλυσιδάκι στον τοίχο να την κρατάει). :unsure:

Last edited:

Reaction score
6.488
Όχι πως δεν κάναμε και εμείς τέτοια σαν παιδιά, αλλά είχαμε και το φόβο μη φάμε και καμιά φαπα :p
Τώρα οι μοντέρνοι τα αφήνουν αμολα , έτσι λένε οι ψυχολόγοι; :idk:
Έχεις και τη δικιά σου που σου λέει μην το παιδί και τέτοια και άμα κάνεις τη μ@λ@κια και την παραβλέψεις δε θα έχει Κοκό το βράδυ 🌃 .. δύσκολα:D

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.745
Members
38.233
Νεότερο μέλος
dimpam