- Reaction score
- 36.764
Να πω κι εγω δυο λογια...
Κατεβηκαμε λοιπον απο την ομορφη Θεσσαλονικη ο Κακαλιος Στεργιος, ο Τζο κι εγω.(μπορει κ να μασταν οι μονοι, δεν ακουσα για αλλους.)
Περασαμε πολυ ομορφα, γνωρισαμε πολυ κοσμο και ακουσαμε ολα τα συστηματα.
Τις καλυτερες στιγμες με φοβερο χαβαλε κ ανθρωπια πανω απ ολα, στο περιπτερο του AV Site...
Η φοβερη γνωριμια με τον Ανδρεα Καφατο μαζι με την τρελλη ατακα...:138:,
τον gStirfto που δεν ειχα καταλαβει ποιος ηταν κ δε μιλησαμε, σορυ φιλε..:117:
τον Κογια, τον Τακη τον τρελλαμενο OTL, τον Μανο και τον Βλασση βεβαια απο την Κορινθο....
και πολλα ακομη ατομα που ξεχναω η μου διαφευγουν αυτη τη στιγμη.
Αυτα ειναι για μενα κ τα ποια σηματικα στοιχεια.Η ανθρωπινη επαφη πανω απ ολα, καλος ομως κι ο ηχος δε λεω...:138:
Για ακουστικες εντυπωσεις θα επανελθω μετα απο μερικες φωτο...
Εδω εχουμε μια ερωτικη στιγμη στο ξενοδοχειο μας...
Εδω εχουμε τον Κακαλιο με το Hi end στερεο-φονικο του για το αιφονι που μας κρατουσε συντροφια την κρυα νυχτα μας....
Κατεβηκαμε λοιπον απο την ομορφη Θεσσαλονικη ο Κακαλιος Στεργιος, ο Τζο κι εγω.(μπορει κ να μασταν οι μονοι, δεν ακουσα για αλλους.)
Περασαμε πολυ ομορφα, γνωρισαμε πολυ κοσμο και ακουσαμε ολα τα συστηματα.
Τις καλυτερες στιγμες με φοβερο χαβαλε κ ανθρωπια πανω απ ολα, στο περιπτερο του AV Site...
Η φοβερη γνωριμια με τον Ανδρεα Καφατο μαζι με την τρελλη ατακα...:138:,
τον gStirfto που δεν ειχα καταλαβει ποιος ηταν κ δε μιλησαμε, σορυ φιλε..:117:
τον Κογια, τον Τακη τον τρελλαμενο OTL, τον Μανο και τον Βλασση βεβαια απο την Κορινθο....
και πολλα ακομη ατομα που ξεχναω η μου διαφευγουν αυτη τη στιγμη.
Αυτα ειναι για μενα κ τα ποια σηματικα στοιχεια.Η ανθρωπινη επαφη πανω απ ολα, καλος ομως κι ο ηχος δε λεω...:138:
Για ακουστικες εντυπωσεις θα επανελθω μετα απο μερικες φωτο...
Εδω εχουμε μια ερωτικη στιγμη στο ξενοδοχειο μας...

Εδω εχουμε τον Κακαλιο με το Hi end στερεο-φονικο του για το αιφονι που μας κρατουσε συντροφια την κρυα νυχτα μας....