- Reaction score
- 85.964
Αυτάδεν είναι μπαγκς. Ήταν coloανεμιστηρακι ιντελ ήταν το ένα, γτπ, το άλλαξαν εντός 3-4 ημερών σύνολο με την μεταφορά Γαλλία και πίσω, και ησύχασε.Ε, κι οι τρινοβ έχουν μπαγκς.
Το θκος έκανε μπζζζ το ανεμιστήρι.
Το θκομ περίπου μια φορά στις 20, κολλούσε στο άναμμα, δεν ολοκλήρωνε τη διαδικασία εκκίνησης, ήθελε κλείσιμο και ξανανοιγμα για να μπουταρει, τουλάχιστον με το προηγούμενο φιρμγουερ, με το τελευταίο δεν έχει συμβεί (ακόμη).
Βασικά με το τελευταίο, δεν έχω δει κανένα θέμα πουθενά (ως τώρα).
Επίσης με τα HDMI είχα δει αρχικά (δε ξέρω τώρα) αν έκανες λουπ το δικό του της μαδερμπορντ σε μια είσοδο, έβγαζε καμιά φορά κάνα κόλλημα.
Εντάξει, δεν έχει κανένα σοβαρό θέμα, αλλά εντελώς εντελώς κανένα μπαγκ; Όχι, έχει βγάλει κατά καιρούς κι αυτό τα δικά του.
Αλλά έχει τρομερή υποστήριξη, και δε πρόκειται να "μείνεις" με πρόβλημα αν ζητήσεις βοήθεια, πλακώνουν να το λύσουν άμεσα, κι όταν λέμε άμεσα, πραγματικά, το εννοούμε.
Αυτό το support είναι όλα τα λεφτά, εντελώς.
Μπαγκ εγώ εννοώ ένα σοβαρό προβλημα, το οποίο κάνει το μηχάνημα δύσχρηστο ή μη λειτουργικό.
Κόλλημα στο μπουταρισμα έχω δει και εγω δυο τρεις φορές στον ενάμιση χρόνο.
Επίσης, με ενα φιρμγουερ δεν ντιμαρε την οθόνη χειρισμού αυτομάτως, ήταν on ή off.
Ενα άλλο φιρμγουερ αν κατέβαζες απότομα την ένταση, απο το τηλεχειριστήριο (όχι το mocha) έμπαινε σε bypass mode, καμία φορά.
Κάτι άλλο σοβαρό δεν θυμάμαι.
Όποτε αντιμετώπισα κάποιο προβλημα, έστελνα mail στον Antoine και το προβλημα λυνόταν remotely εντός 15 λεπτών το αργότερο.
Αυτά δεν είναι μπαγκς, λιγότερα έχουν μόνο τα κουτάλια.