VLASSIS-S
Sιγμοειδής Νέμεσις
- Reaction score
- 14.059
Απάντηση: Μια βραδυα στου ΗχοΜαρκου
ακομα ξυπνιος εισαι?
ακομα ξυπνιος εισαι?
Γιάννη με τι φόνο στέιτζ το έχεις το αργαλείο?Μπράβο και χίλια μπράβο στον μάστορα/
Παλία ήμουν εγω ο μάστορας, τώρα είναι κάποιος άλλος.
Και πάλι μπράβο του κώστα που μου έφιαξε ενα ονειρικό σύστημα.
Εγω εχω ανακαλωδιομενο βραχιονα με cardas 33AWG, αλλα δεν μπορω να πω οτι ακουσα καποια τρομερη διαφορα απο τα καλωδια μαμα.Μπορει να ειμαι κουφος για τετοια πραγματα, αλλα περιμενα μια μεγαλυτερη διαφορα στο ιδιο συστημα.Μπορει να φταιει και διαφορετικη κεφαλη (DL-160) απο του Γιαννη.Παντως, πολυ καλη δουλεια παιδια.Μπραβο σας!Τα δεδομενα ειναι οτι δεν εχω ξανακουσει ποτε το sl να παιζει ετσι (λογικο ειναι αφου κανεις απο τους γνωστους κατοχους του δεν εχει κανει ανακαλωδιωση),
Εγω εχω ανακαλωδιομενο βραχιονα με cardas 33AWG, αλλα δεν μπορω να πω οτι ακουσα καποια τρομερη διαφορα απο τα καλωδια μαμα.Μπορει να ειμαι κουφος για τετοια πραγματα, αλλα περιμενα μια μεγαλυτερη διαφορα στο ιδιο συστημα.Μπορει να φταιει και διαφορετικη κεφαλη (DL-160) απο του Γιαννη.Παντως, πολυ καλη δουλεια παιδια.Μπραβο σας!
Το εχω αλλαξει το καλωδιο εξοδου.Και πριν το αλλαξω, και μετα δεν ακουσα διαφορα.Οπος ειπα, μπορει να ειμαι κουφος, αλλα εμενα μου επαιζε το ιδιο (πολυ καλα και πριν και μετα).Η διαφορα στο τελικο αποτελεσμα ειναι συνδυασμος.
Δεν ειναι μονο το cardas αλλα και το καλωδιο εξοδου του βραχιονα, αλλα και μερικα ακομα "μυστικα" που πρεπει να προσεχτουν για να παρουμε τα μεγιστα.
Δεν μπορω να σου απαντησω εγω σ αυτο.Το εχω αλλαξει το καλωδιο εξοδου.Και πριν το αλλαξω, και μετα δεν ακουσα διαφορα.Οπος ειπα, μπορει να ειμαι κουφος, αλλα εμενα μου επαιζε το ιδιο (πολυ καλα και πριν και μετα).
Οντως υπαρχει Βλαση μου...... σιγουρα θα υπαρχει καποια λογικη-τεχνικη εξηγηση.
Μα δεν λεω για συστημα του Γιαννη.Λεω για το δικο μου.Δικια μου κεφαλη ειναι υψηλης εξοδου, και σιγουρα συμπεριφερεται διαφορετικα απο του Γιαννη που ειναι low output.Δεν μπορω να σου απαντησω εγω σ αυτο.
Το σιγουρο ειναι ο ιδιοκτητης κυριως αλλα κι εγω ακουσαμε ενα τελειως διαφορετικο συστημα.
Οντως υπαρχει Βλαση μου..
Δηλαδή το σανσουί?Ma to δικό του φυικά ? ποιό άλλο?