Μα δεν το απορρίπτω βρε Κώστα μου.Οκ, δικαίως τότε.
Αφού και ταινίες ακούς δικάναλα, δεν γίνεται κάτι άλλο.
Τα έχουμε ξαναπεί ,απλά δε μου βγαίνει πλέον. Οικονομικά εννοώ.
Μα δεν το απορρίπτω βρε Κώστα μου.Οκ, δικαίως τότε.
Αφού και ταινίες ακούς δικάναλα, δεν γίνεται κάτι άλλο.
Περιγράφεις av με ψηφιακές εξόδους.Cross και delay κτλ δεν κάνει, αφού δεν είναι επεξεργαστής dsp. Οπότε, αυτή τη δουλειά θα την έκανε ενδεχομένως το pc με dirac, με όφελος τις πολλές εξόδους για subs, ενισχυτή(ες) ή ακόμα και ενεργά ( θου Κύριε ). Όχι?
Διαφωνώ.Τα έχουμε ξαναπεί ,απλά δε μου βγαίνει πλέον. Οικονομικά εννοώ.
Αν διαβάζω σωστά, έχει μεν 4 ψηφιακές εισόδους AES/EBU, αλλά έχει και τη usb για 8ch.Περιγράφεις av με ψηφιακές εξόδους.
Κάτω από 15 χιλιάρικα δεν υπάρχει τέτοιο πράγμα.
Και το περιγράφεις, με τα ηχεία που έχεις, στο χώρο που έχεις.
Δηλαδή, κατς καλά ρε...
okΜην ψάχνεσαι τσάμπα.
Οπως εχω ξαναπεί αν υπήρχε άλλη λύση θα την ξέραμε, και θα την είχαμε γράψει.
Αααααα οκ!και με τα χρήματα αυτά αγοράζεις ενα κεντρικό και δυο περιφερειακά B&W, συν εναν πολυκάναλο προηγουμενης γενιάς, όλα μτχ.
Τι θα πιάσει μωρέ το πικαπάκι μου;Και μην πεις “α, δεν γίνεται να πουλήσω το πικαπ”, γιατί τότε θα αποδειχθεί πως το προβλημα δεν ειναι οικονομικό.
Ναι, πάρε σαμπ του χρόνου. Ξεκίνα με 5.0Αααααα οκ!
Χωρίς σαμπ δηλαδή ,έχω την άδειά σου!
πικαπ, βινύλια, ενισχυτικά κτλ θα πιάσουν κατι. Ενα 400ρι θες για τα ηχεία,και ενα 700ρι για τον πολυκάναλο.Τι θα πιάσει μωρέ το πικαπάκι μου;
Πλάκα με κάνεις τώρα;
Μικρό ειναι δυστυχώς
χαχαχαΩραία βάση...κουβερτάκια έχει μέσα;
Φτιάξε βρε τώρα την κατάσταση με σωστότερη τοποθέτηση και ισοστάθμιση με το PC που δε θα σου κοστίσει τίποτα και βλέπεις!@costas EAR Okto DAC8 και (ισχυρός) υπολογιστής να τρέχει dirac live, χτυπάει τον SHD? Αν και δεν μου γεμίζει το μάτι η πλακέτα του okto ( αλλά και στο bryston bda3 δεν έχει πολλά περισσότερα υλικά, οπότε οκ ), έχει άκρως ενδιαφέροντα χαρακτηριστικά στις επιδόσεις του dac. Γύρω στα 1000€ το okto συν 400 το license του dirac, σε σχέση με τα ~1800 του SHD, αλλά μου φαίνεται ποιοτική κατασκευή. Τι λες;
Υποθέτω ότι το πακέτο πάει "μια η άλλη", αλλά δεν καταλαβαίνω τη διασύνδεση. Κροσάρει και παίρνω απο τις εξόδους του σήμα για τον τελικό;
Μεγαλύτερο απ' το μηδένΜικρό
Κάπως έτσι. Είσαι πιο σχετικός από μένα, μπορείς να το ψάξεις πιο αποτελεσματικάΥποθέτω ότι το πακέτο πάει "μια η άλλη", αλλά δεν καταλαβαίνω τη διασύνδεση. Κροσάρει και παίρνω απο τις εξόδους του σήμα για τον τελικό;
Ναι. Καλυτερα ακόμα: Πουλας και τα ηχεία, τελικούς κτλ παίρνεις και δυο Genelec δορυφόρους και με το SAM τα φέρνεις καλά. Αλλά αντίστοιχου μεγέθους ηχεία με τις απαιτήσεις-αποστάσεις σου.Υποθέτω ότι το πακέτο πάει "μια η άλλη", αλλά δεν καταλαβαίνω τη διασύνδεση. Κροσάρει και παίρνω απο τις εξόδους του σήμα για τον τελικό;