ATC entry series scm11 και κεντρικό c1c

Status
Not open for further replies.

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
141.883
Πάρτα τα πάντα όλα, κι αν δεν κολλάνε πολύ τα νταστ καπ, θα σου πω κόλπο με τι να τα πασαλειψεις, και δεν μιλάω για σαντιγί, γιατί θα έρθει ο άλλος να τη γλύψει, έτοιμος είναι, τον είδες..

vasilisnt

Golden Boy!
Reaction score
2.755
και επανερχομαι στο 1ο μηνυμα....

π)*$η Κωσταυτια...

ανεβηκε και η τιμη των 310 στον μπαρμπαthomann... ελλαδισταν οχι ακομα, γκουχ γκουχ

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
141.883
και επανερχομαι στο 1ο μηνυμα....

π)*$η Κωσταυτια...

ανεβηκε και η τιμη των 310 στον μπαρμπαthomann... ελλαδισταν οχι ακομα, γκουχ γκουχ
Εγώ, το χρέος μου το έκανα, καμία πο@στιά εκ μέρους μου.

Σας έχω πει κατ'επαναληψιν ότι το υπέροχο ενεργό 310 είναι η απολύτως πιο οικονομική επιλογή για πιστή αναπαραγωγή. Ξεφτίλα λεφτά ζητάνε... Τζάμπα είναι.. Μειονέκτημα; Η έλλειψη ψηφιακής εισόδου και ντιεσπι.

Επίσης, έχω επισημάνει ότι αρκεί για έως 20-25τμ μόνο του, ουσιαστικά σε νιαρφιλντ για πλήρως αληθοφανείς στάθμες, από κει και πέρα θέλει σαμπ που να παίζει σωστά μέχρι ψηλά, στους 120, εξ ου και το γνωστό καταπληκτικό σαμπ της φίρμας, με το οποίο (ή με τα οποία) αν συνδυαστεί σωστά, καλύπτει οποιονδήποτε χώρο και έως και φαρφιλντ ακροάσεις.

vasilisnt

Golden Boy!
Reaction score
2.755
μωρε θυμαμαι τι εχεις γραψει αλλα κανε εσυ την επαναληψη και για τους υπολοιπους... κακο δεν ειναι !

A

AKARL

Guest
Τεχνικών διευκρινίσεων συνέχεια (άρθ. 7, παρ. β' του Κανονισμού Αγγελιών).

του c1c τοσο που δεν θα ξεκολλησει το ωραιο σου το δαχτυλακι χαχαχα
Μρε Βασιλιό, ετρωζάθηκες καημένε; Δεν το ρέγομαι για το δαχτύλι μου, για τσι παντέρμες τσι μύγες, τσι σκνίπες και τα γαμοκούνουπα (μη τα μπλέχνεις με τα γαμοκούλουρα) το θέλω. Θα κάμει δουλειά κοντό; :idk:

επειδη ειμαι αντρας και θελω να βλεπω τo woofer να κοπανιεται
Όπα και "μερακλής" ο Μπίλλυ μας. Σσσσσωραίος! :hi:

Σκέψου λοιπόν τα μάτια σου να αντικρίζουν από κοντά ένα .... παλλόμενο και δονούμενο δωδεκάιντσο...:oops::oops::oops:

Reaction score
30.455
Με δγυο αβουγουδου και δυο α παρά κάτι , δική σου η τριάδα ακαρλε!
[DOUBLEPOST=1516280046][/DOUBLEPOST]Ώπα λαθος!
Έχει γίνει μείωση τιμής..τα παίρνεις με κάτι λιγότερο από δύο αβουγουδου!

Status
Not open for further replies.

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.061
Members
38.405
Νεότερο μέλος
harman