ATC SCM 50T ACTIVE VS XTZ DIVINE 100.49

Reaction score
11
Απάντηση: Re: Απάντηση: ATC SCM 50T ACTIVE VS XTZ DIVINE 100.49

τι λε βρε φιλε που θα σου πω?
αρκετα εχεις μαθει εδω, θα επρεπε ηδη να ξερεις.
οσο για το highends το αντιπαρερχομαι...
Καλά βρε φίλε! Μη λες! Άλλωστε ρητορικό ήταν το ερώτημα!

Πάντως στο # 6 είχες μία τελείως διαφορετική διάθεση!

(Το highεντάς το θεωρείς κακκό;).

:142:

Reaction score
11
Απάντηση: Re: Απάντηση: ATC SCM 50T ACTIVE VS XTZ DIVINE 100.49

αρκετα εχεις μαθει εδω, θα επρεπε ηδη να ξερεις.
Σίγουρα έμαθα αρκετά εδώ! Δεν ήξερα βέβαια πως είναι με χρέωση!

D

deleted user 10898

Guest
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: ATC SCM 50T ACTIVE VS XTZ DIVINE 100.49

Σίγουρα έμαθα αρκετά εδώ! Δεν ήξερα βέβαια πως είναι με χρέωση!

χρεωση?
οχι αλλα ολα εχουν ενα οριο....
ακουσες τα ηχεια και τα 2, δεν λες τιποτα μην σε παρεξηγησει κανεις, και ζητας απο αλλους να σου πουν.
ντοντ φιντ δε τρολ που λεν και οι αγκλοι...

Reaction score
11
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: ATC SCM 50T ACTIVE VS XTZ DIVINE 100.49

χρεωση?
οχι αλλα ολα εχουν ενα οριο....
ακουσες τα ηχεια και τα 2, δεν λες τιποτα μην σε παρεξηγησει κανεις, και ζητας απο αλλους να σου πουν.
ντοντ φιντ δε τρολ που λεν και οι αγκλοι...
Ωραιότατα το θέτεις, πλην των προτιμήσεών μου στα...τρόλλεϋ! :142:

Άκου λοιπόν αγαπητέ vet!

1)Kατ' αρχήν τα έχω πει ήδη όλα και περίμενα έξυπνοι άνθρωποι όπως εσύ να έχουν καταλάβει. (Που σίγουρα έχεις καταλάβει!).

2)Τι αξία μπορεί να έχει μία ευθεία γνώμη κάποιου άσχετου και με πολλές προκαταλήψεις ανθρώπου, που έχει έρθει σε επαφή με κάποιο αντικείμενο, όταν υπάρχουν πολλοί, ειδικοί και μη, που χωρίς να έχουν έρθει σε επαφή και χωρίς να έχουν, όπως ισχυρίζονται, προκαταλήψεις, εκφράζουν μία απόλυτη άποψη και δεν έχουν καμία διάθεση για συζήτηση;

3)Εσύ γιατί είσαι τόσο κάθετος στο να μην θέλεις να εκφραστείς πάνω σε θέμα που, όπως είπες, σε απασχολεί και σκοπεύεις να ασχοληθείς;

4)Πιστεύω πως είναι πολύ περισσότερο διασκεδαστικό, επιστρατεύοντας και την... μαιευτική, να ανιχνεύσουμε γενικότερα το θέμα. Το άλλο σενάριο λέει πως θα είχα εκφράσει εγώ μία ευθεία άποψη από την αρχή, μέσα σε πέντε-έξη ποσταρίσματα, θα είχε δεόντως χλευαστεί, και το νήμα δεν θα είχε λόγω ύπαρξης! Ένώ τώρα συμμετέχουμε όλοι και περνάμε, ελπίζω, όμορφα και, κυρίως, χωρίς προσβολές!

:107:

Reaction score
29.535
Απάντηση: ATC SCM 50T ACTIVE VS XTZ DIVINE 100.49

Και επίσης γεμίζοντας τον τόπο με άσκοπα ποστς .
Δεν θέλω να προσβάλω κανέναν , αλλά αυτό κάνετε , στα 30 τελευταία ποστς περίπου.

Reaction score
11

Και επίσης γεμίζοντας τον τόπο με άσκοπα ποστς .
Δεν θέλω να προσβάλω κανέναν , αλλά αυτό κάνετε , στα 30 τελευταία ποστς περίπου.
Είμαστε ελεύθεροι να κάνουμε τις εκτιμήσεις μας.

Φυσικά δεν συμφωνώ.

Reaction score
498
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: ATC SCM 50T ACTIVE VS XTZ DIVINE 100.49

2)Τι αξία μπορεί να έχει μία ευθεία γνώμη κάποιου άσχετου και με πολλές προκαταλήψεις ανθρώπου, που έχει έρθει σε επαφή με κάποιο αντικείμενο, όταν υπάρχουν πολλοί, ειδικοί και μη, που χωρίς να έχουν έρθει σε επαφή και χωρίς να έχουν, όπως ισχυρίζονται, προκαταλήψεις, εκφράζουν μία απόλυτη άποψη και δεν έχουν καμία διάθεση για συζήτηση;

Εάν δεν έχει αξία η γνώμη σου γιατί άνοιξες το thread?Τί περιμένεις?Να πάρεις γνώμες άλλων?Εννοείται κάποιοι θα προτιμήσουν τα μεν και κάποιοι τα δε.Εγώ υποπτεύομαι ποιά θα μου άρεσαν περισσότερο αλλά κρατάω μια πισινή,όπως οφείλουμε όλοι μας..

Τελικά ποιά σου άρεσαν περισσότερο?Φαινομενικά είναι και τα 2 πολύ καλά ηχεία οπότε γουάτ ιζ δε πρόμπλεμ εξάκτλυ?Χαίρομαι πάντα προσωπικά όταν μου αρέσει το φτηνότερο..:136:..

Reaction score
11
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: ATC SCM 50T ACTIVE VS XTZ DIVINE

Εάν δεν έχει αξία η γνώμη σου γιατί άνοιξες το thread?Τί περιμένεις?Να πάρεις γνώμες άλλων?Εννοείται κάποιοι θα προτιμήσουν τα μεν και κάποιοι τα δε.Εγώ υποπτεύομαι ποιά θα μου άρεσαν περισσότερο αλλά κρατάω μια πισινή,όπως οφείλουμε όλοι μας..

Τελικά ποιά σου άρεσαν περισσότερο?Φαινομενικά είναι και τα 2 πολύ καλά ηχεία οπότε γουάτ ιζ δε πρόμπλεμ εξάκτλυ?Χαίρομαι πάντα προσωπικά όταν μου αρέσει το φτηνότερο..:136:..
Το άνοιξα το thread για να διασταυρώσουμε τα ξίφη, μπαρδόν, τις γνώμες μας!

Αν είσαι Αθήνα, δεν κάνεις και συ ένα ντου; Μετά ευχαρίστως να συζητήσουμε!

Άλλωστε ο Argi το έχει πει:"ντου σε όλα!"

Reaction score
498
Να τα διασταυρώσουμε τα ξίφη, αλλά γιατί δεν κάνεις την επίθεση πρώτος? :136: Θα πάω κάποια στιγμή να τα ακούσω κι εγώ..

Reaction score
11
Απάντηση: Re: ATC SCM 50T ACTIVE VS XTZ DIVINE 100.49

Να τα διασταυρώσουμε τα ξίφη, αλλά γιατί δεν κάνεις την επίθεση πρώτος? :136: Θα πάω κάποια στιγμή να τα ακούσω κι εγώ..
Το απάντησα ήδη αυτό "δια μακρών".

Reaction score
1

:405:

Λοιπόν! Δεν πάει έτσι! Όταν εκείνο το πρωϊνό της Τετάρτης βρέθηκα με τα πόδια στην Αθήνα, δεν είχα προγραμματίσει τίποτα γιατί ήθελα να είμαι άνετος μια και είχαν απεργία τα μέσα μεταφοράς και ήμουν χωρίς αυτοκίνητο.
Και επειδή η Locationsound ήταν κοντά και έτυχε να συνδυάζει τον μύθο με την, (ενδεχόμενη), απομυθοποίηση σε ένα ιδανικό πακέτο, εφ' όσον δεν θα μπορούσα να κατηγορηθώ ότι είμαι υπέρ αυτής και κατά της άλλης αντιπροσωπείας, έκανα... ντου χωρίς καθόλου να ξέρω τι θα αντιμετωπίσω σε επίπεδο μηχανημάτων και ανθρώπων!

Τώρα ως προς την δέσμευση θα φανώ συνεπής! Εσύ όμως για να εκφέρεις γνώμη, τα έχεις ακούσει και τα μεν και τα δε; Γιατί η δέσμευσή μου προβλέπει να συμφωνήσω/διαφωνήσω με όποιον έχει άποψη κατόπιν ακρόασης!

Το ότι δεν τα γνώριζες πριν πας να τα ακούσεις, ας το επαναδιατυπώσω λέγοντας πως θα μπορούσες να τα γνωρίζεις χωρίς να ακούσεις τα ηχεία. Στην πράξη λοιπόν, τι άκουσες; Τα ηχεία τα άκουσα και σου είπα τι θα διάλεγα με την κουρτίνα μπροστά. Ποια είναι η θέση σου λοιπόν;

Reaction score
11

Το ότι δεν τα γνώριζες πριν πας να τα ακούσεις, ας το επαναδιατυπώσω λέγοντας πως θα μπορούσες να τα γνωρίζεις χωρίς να ακούσεις τα ηχεία. Στην πράξη λοιπόν, τι άκουσες; Τα ηχεία τα άκουσα και σου είπα τι θα διάλεγα με την κουρτίνα μπροστά. Ποια είναι η θέση σου λοιπόν;
Συγκεκριμένα:

1)Tα ATC 50 τα ενεργά τα άκουσες;

2)Τα ΧΤΖ DIVINE τα άκουσες;

3)Σε σύγκριση μεταξύ τους;

4)Με τι setup;

5)Πιο μουσικό πρόγραμμα;

6)Τι θα επέλεγες και γιατί;

READY...

Reaction score
498
Γιατί μου φαίνεται πως απλά θες να ανεβάζεις τα posts σου?Δεν είναι σοβαρά πράγματα αυτά.Κρυφτό παίζουμε?

Reaction score
11

Γιατί μου φαίνεται πως απλά θες να ανεβάζεις τα posts σου?Δεν είναι σοβαρά πράγματα αυτά.Κρυφτό παίζουμε?
Φίλε μου από την αρχή έτσι το έθεσα και ζητάω συγνώμη αν δεν έγινε άμεσα αντιληπτό!

Όσο για τα post... βλέπεις ότι απλά ανταποκρίνομαι σε ερωτήματα! Θα σου άρεσε εσένα να σε αγνοούν;

:111:

Reaction score
11

καλα βρε παιδια μοντερατιον δεν υπαρχει?
Λυπάμαι...

Ας πούμε λοιπόν πως ταυτίζομαι με την άποψη αυτή που ήδη έχω παραθέσει: (post # 46)

"Αν το ηχείο αυτό έφερνε κάποιο άλλο "βαρύ" λογότυπο χαιεντάδικης μπράντας θα μπορούσε να κοστίζει 35.000 Eu και κανείς δεν θα προβληματιζόταν για αυτό..... Δεν υπερβάλλω καθόλου ! Αν ξαναγυρίσω σε "κουτί" αυτό θα είναι η πρώτη μου επιλογή !!!!"
Bασίλης Τσαντουλής

Aλήθεια το "μοντερατιον" τι θέση έχει;

:111:

Reaction score
11

Βέβαια το σπουδαιότερο δεν σας το είπα... (ακόμα)...

themiloc

Επαγγελματίας
Reaction score
257
Να πω κι εγώ οτι τα ΧΤΖ θα παίζουν στην έκθεση σε λίγες μέρες, οπότε θα λυθούν όλες οι απορίες επί τόπου.
Θ.Ζ.

Υ.Γ. και πριν την έκθεση θα υπάρξει ένα λεπτομερειακό Σταματάκιο τεστ.

Reaction score
11

Να πω κι εγώ οτι τα ΧΤΖ θα παίζουν στην έκθεση σε λίγες μέρες, οπότε θα λυθούν όλες οι απορίες επί τόπου.
Θ.Ζ.

Υ.Γ. και πριν την έκθεση θα υπάρξει ένα λεπτομερειακό Σταματάκιο τεστ.
:412: Ουφ!

:444:

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.860
Members
38.508
Νεότερο μέλος
koskef