Audio People Fan Club

Reaction score
3.358
Πολύ κουβέντα έχει γίνει για τους audio people. Ας ξεκαθαρίσουμε το τοπίο.

Παρακαλείται ο σύντροφος thva να κάνει την εισαγωγική ανάλυση του όρου.

Θα ακολουθήσουν συζητήσεις σχετικές με το αντικείμενο του θέματος (του audio) όσο αναφορά όμως τη σχέση του με τους ανωτέρω κυρίους. Γιατί ο x επιλέγει να κάνει κάτι ή όχι. Τι σχέση έχει αυτό που κάνουμε με το ποιοι είμαστε.

Reaction score
18.446
Πολύ κουβέντα έχει γίνει για τους audio people. Ας ξεκαθαρίσουμε το τοπίο.

Παρακαλείται ο σύντροφος thva να κάνει την εισαγωγική ανάλυση του όρου.

Θα ακολουθήσουν συζητήσεις σχετικές με το αντικείμενο του θέματος (του audio) όσο αναφορά όμως τη σχέση του με τους ανωτέρω κυρίους. Γιατί ο x επιλέγει να κάνει κάτι ή όχι. Τι σχέση έχει αυτό που κάνουμε με το ποιοι είμαστε.
Πρώτα απο όλα όμως να εκλεγεί Πρόεδρος του club για να γίνουν όλα νομιμόφρονα. :D Επίσης επειδή το νήμα θα αποτελέσει όπως και να έχει αναγωνιστή του επερχόμενου βιβλίου μου, μικρό ανταγωνιστή αλλά όπως και να έχει ανταγωνιστή ... θα φροντίσω να το σαμποτάρω με κάθε διαθέσιμο μέσο και ιδέα μου. :D

Reaction score
8.691
Οι audiopeople λειτουργούν ανταγωνιστικα. Είτε με βάση την τιμή του συστήματος είτε με τις επιδόσεις αυτού κτλπ.
Απ αυτόν τον κανόνα δεν ξεφεύγει κανένας.
Αυτό είναι το δικό μου συμπέρασμα από την μικρή ενασχόλησή μου.

Reaction score
3.358
Οι audiopeople λειτουργούν ανταγωνιστικα. Είτε με βάση την τιμή του συστήματος είτε με τις επιδόσεις αυτού κτλπ.
Απ αυτόν τον κανόνα δεν ξεφεύγει κανένας.
Αυτό είναι το δικό μου συμπέρασμα από την μικρή ενασχόλησή μου.
Και εγώ το έχω παρατηρήσει αυτό, συμβαίνει στις περισσότερες των περιπτώσεων. Το θέμα είναι πως μπορούμε να το περιορίσουμε τουλάχιστον για να μην μας διακατέχει.

Reaction score
18.446
Άντε να δώσω ένα μικρό προσανατολισμό μιας και νοιώθω ότι σας το χρωστάω με την ταλαιπωρία που σας έχω επφέρει με τον όρο αυτό. Αλλά και για να μην λές κιόλας ότι δεν βοήθησα κάπως. :D

Ο όρος γενικά εμεπριέχει μέσα του έναν αρνητικό χαρακτήρα και πρόσημο ως αρχική σύλληψη του. Ακόμη και εάν είναι να προέρχεται απο καλής πρσπάθειας , εκτέλεσης, αποτελέσματος και πρόθεσης εγχειρήματα στα οποία επιδίδονται οι άνθρωποι που ασχολούνται με το audio.

Παράλληλα όμως επειδή είναι εύπλαστος, δυναμικός, προσαρμόσιμος και υπό διαμόρφωση αλλά και ανοιχτός στη εμρηνεία του και κάθε ένας audio people έχει διαφορετική άποψη για το ποιός είναι ή όχι audio people και σε πόσο μεγάλο βαθμό , οι τοποθετήσεις του καθένα για το τι αποτελεί για αυτόν ο όρος και ποιόν πρέπει να αφορά ή να προβληματίζει θα αποτελέσει και θα οδηγησει σε καλύτερο αποτέλεσμα εντοπισμού και εμπλουτισμού των όποιων χαρακτηριστικών του.

¨Ενα χαρακτηριστικό (αρχικό και ουσιώδες):

1) Επειδή οι audio people δεν αρέσκονται σε αυτοκριτική και αντιδρούν άσχημα στην αμφισβήτηση προβλέπω ότι το νήμα θα είναι μεγάλη αποτυχία και θα έχει μηδενική συμμετοχή.

:D

Last edited:

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.404
Members
38.180
Νεότερο μέλος
Brandonpreaf