JOHN MARKOU
Münchhausen
- Reaction score
- 27.467
Ε ναι έτσι πάει .
You asked for it...Το έβαλα για να του βάλει στίχους κατάλληλους ο @Bhutia
Έλα τώρα, πες μου την αλήθεια, δεν αντέχω άλλο ... πλάκα του κάνεις του Ν.Κ. ε ; Και αυτός σε εσένα. Και όλοι σας μαζί σε εμένα.
Τα άκουσα και τα δύο tracks και οι διαφορές είναι μεγάλες.Σκέφτηκα να ηχογραφήσω με το κινητό στην ίδια ένταση, στον ίδιο χώρο και στην ίδια θέση το ίδιο κομμάτι αρχικά ως δικάναλο χωρίς σαμπς και κατόπιν ως δικάναλο με απμιξινγκ δλδ πολυκαναλικά χωρίς όμως κεντρικό κανάλι και με τα 4 σαμπς αυτή την φορά.
Το κομμάτι με 2 ηχεία με τις οπές εκτόνωσης χαμηλών ανοικτές.
Τώρα το κομμάτι με απμιξινγκ όπου συμμετέχουν μαζί με τα LR ηχεία και τα περιφερειακα 8 τον αριθμό καθώς επίσης και τα 4 σαμπς με όλες τις οπές εκτόνωσης ηχειων και σαμπς ανοικτές.
Για τα LR επιλέχθηκε συχνότητα αποκοπής τα 40Hz και για τα περιφερειακα 60Hz.
Και στα δύο κομμάτια, τα κρουστά ακούγονται σαν να βαράει κάποιος κατσαρόλες και είναι εκνευριστικό το αποτελεσμα,
Συγκουνήθηκα ... Όμως ακολουθήθηκαν όροι στιχουργικής σάτιρας χωρίς να περιγράφονταν γεγονότα κυριολεκτικά.Σε παρακαλώ @Bhutia δεν μπερδευω την ελλειψη μπασου με καθαροτητα.... Τοτε μου ακουγεται ανισορροπο το αποτελεσμα. Τι ειμαι κανενας που μπερδευει τα τονισμενα πριμα με την καθαροτητα? Ξεχωριζω την πραγματικη καθαροτητα . Αλλωστε μπορω να διακρινω στο συστημα μου εως 0.45% thd+n οπως αποδεικνυει το klippel test που εκανα!
Άλλωστε όλα μέσ' απ' τη ζωή βγαλμένα είναι..Συγκουνήθηκα ... Όμως ακολουθήθηκαν όροι στιχουργικής σάτιρας χωρίς να περιγράφονταν γεγονότα κυριολεκτικά.
Οι όροι υπό τους οποίους προέκυψαν τα αρχεία δοκιμής δεν επιτρέπουν κατηγορηματικές εκτιμήσεις.Παντως το καταλαβαινω οτι ειναι δυσκολο να γινει αποδεκτο αυτο που λεω. Τι να πω παντου υπαρχουν τα "black swan" φαινομενα αν και μαλλον πρεπει να πω white στην περιπτωση μου...