Audio People Fan Club

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
136.654
πτώση των αρμονικών και του stage
Άμα σου πέφτει, υπάρχει ένα μπλε χάπι, ρωτάς τον πάη.

Αυξάνεται η άμεση αλλά αυξάνεται και η ανακλώμενη στο πολυκαναλο .
Μεταξεταστέος.

Κοτζαμάν μαντραχαλος θα γίνεις, ακόμα τρίτη χαϊενδικού θα πηγαίνεις. (Σα την τρίτη δημοτικού, αλλά για όντιο πιπλ, σχολείο για άτομα με ειδικές ανάγκες σε stage και πεσμένες αρμονικές όπως μας ενημερώνει ο Κάμελ. Εεε, ο μαλμπορο.)

Reaction score
3.493
Ε ναι στο δικάναλο ακούς stage, στο πολυκάναλο σκύβεις μην σε βρει κάνα ιπτάμενο δοξάρι.

Reaction score
18.731
:help:
Marlboro καλεί Θήβα.
Τάραξε τον στην ανάλυση.
Περάστε έξω κύριε non audio people.
Είστε αντιπρόσωπος.
Όχι δεν του ξαναμπαίνω του @costas EAR Ear ούτε για πλάκα πλέον.... είναι εντάξει. ....πέρασε όλες τις δοκιμασίες (εκτός απο μία -πολύ πρόσφατα - που αμέσως όμως διόρθωσε και μετά μου σταθηκε πολυ σωστά ;) ) βαθμός 9.5 σαν απλός People, αυτό μετράει .... είναι ο μόνος audio people που θα μιλούσα. 😍 Δεν ξέρω μόνο λίγο για τις μπριζόλες , εγώ τις θέλω ξεροψημενες αλλά για το λίπος έχει δικιο. :D Είναι σπαστικός και αχώνευτος και αυτός γιατί λέει τη αληθεια (του). Αποδιεκνυεται και σε πολλά σωστός στο τέλος, θανατηφόρος συνδυασμός αυτά. Πρέπει να είσαι πολυ δυνατός χαρακτήρας για να ζήσεις έτσι.

Εδω σκέφτομαιι να αρχίσω τις μετρήσεις .... τι μου λες τώρα ;

Last edited:

Reaction score
3.493
Έκπληκτος 😱
Στάσου μύγδαλα.
Πρέπει να συναντηθουμε asap.
Πρόεδρε τον χάνουμε.
Πάει με τους άλλους.

Reaction score
18.731
Έκπληκτος 😱
Στάσου μύγδαλα.
Πρέπει να συναντηθουμε asap.
Πρόεδρε τον χάνουμε.
Πάει με τους άλλους.
Είμαστε συνεννοημένοι και αποφασισμένοι με τον Πρόεδρο @christos77 να εντάξουμε τον Ear στην Επερεσία. Δεν διάβασες και την πρόσφατη ανακοινωσή του που το εξήγγειλε και επίσημα πλέον. Η πρόταση του μάλιστα έγινε ήδη αποδεκτή απο το έτερο μέλος. Όχι σαν τον Bhutia που μας εχει στο περίμενε τόσο καιρό. Τίποτε δεν διαβάζεις μου φαίνεται, έχεις μείνει πίσω απο τις εξελίξεις στην Επερεσία. Καταστρωνονται και υλοποιούνται σχέδια μετά την απόπειρα πραξικοπήματος. (δις). Θα απολυθεί κόσμος. Όχι θα περιμέναμε να μας ξηλώσεις χωρις αντίδραση. Τι μας πέρασε Κε Χρήστο ο Marlboro ; Ότι παίζουμε στην Επερεσία ;

:D 😍

Ευχαριστηθηκα μουσική σήμερα. Ακούω απο τις εννέα μέχρι τώρα. Μόνο κλασική. Μου άνοιξε την όρεξη ο Ν.Κ. με τα τέστ του. 😍

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.533
Members
38.194
Νεότερο μέλος
led106