Audio People Fan Club

Reaction score
1.987
Τη μεγάλη μπίλια. Τον πλανήτη.
Δυστυχώς δεν φθάνουν για όλους.Ασε που δεν τρώγονται κιόλας.Το καρβίδιο του τουνγκστενιου είναι και δυσκολοχωνευτο.Στην τσέπη.

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
136.949
Σίδερα μασάει ο Κουταλιανός.

Αντί για καρβίδιο του τουγκστενίου, προσωπικά προτιμώ καμιά μπριζόλα.

Που είναι και ευκολοχώνευτη.

Όχι σα τον άλλο τον αχώνευτο. Μπάμιες.

Όλες οι συσκευές δονούνται.
Αναμφίβολα και αδιάκοπα.
Και δε μπορείς να κάνεις τίποτα γι'αυτό.

Reaction score
2.030
Όλες οι συσκευές δονούνται.Εξωτερικα και εσωτερικα.Η κρίσιμη περιοχή είναι το κάτω καπάκι για τι σ' αυτό στηρίζεται το κύκλωμα.Τοτε έρχομαι εγώ με τις μπίλιες μου για να σας σώσω.Ποιον να πρωτοσωσω όμως;
Ο σώζων εαυτόν σωθήτω

Reaction score
1.987
Σίδερα μασάει ο Κουταλιανός.

Αντί για καρβίδιο του τουγκστενίου, προσωπικά προτιμώ καμιά μπριζόλα.

Που είναι και ευκολοχώνευτη.

Όχι σα τον άλλο τον αχώνευτο. Μπάμιες.

Αναμφίβολα και αδιάκοπα.
Και δε μπορείς να κάνεις τίποτα γι'αυτό.

Μπορείς όμως δεν κάνεις.Εσυ κι αν πρέπει να κάνεις.Εγω,μια ζωή κάνω.Στο μέτρο του εφικτού γιατί το 100% είναι ανέφικτο.

Reaction score
18.994
ERS Paper η πως το λεν; Το βρίσκεις μόνο απο audio people, το πουλάει και αυτός που πουλάει τα audiophile rocks.

(Μαλακες δεν ξέρετε το lore του Patrick που τα έχει. Μιλάμε για είδωλο. Δεν έχω δει ποιο dedicated troll. πολλοί πιστεύουν πως δεν κοροϊδεύει, και εγω, αν και υπάρχουν πολλα signs δεν είμαι σίγουρος 100% ότι τρολαρει. Μιλαμε ο άνθρωπος έχει τώρα τουλάχιστον 15 χρόνια. (Και δεν ειναι μόνο τα Audiophile rocks, εχει πολυ ζουμί η υπόθεση) Το μεγαλύτερο running joke του "industry")
Οχι, άλλο, ένα μεταλλικό φύλλο κινέζικο, καμία σχέση με audio.

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
57.367
Όλες οι συσκευές δονούνται.Εξωτερικα και εσωτερικα.Η κρίσιμη περιοχή είναι το κάτω καπάκι για τι σ' αυτό στηρίζεται το κύκλωμα.Τοτε έρχομαι εγώ με τις μπίλιες μου για να σας σώσω.Ποιον να πρωτοσωσω όμως;
Για μια στιγμή , εδώ έχουμε αποκαλύψεις... Δηλαδή όσα αντικραδασμικά παρελκόμενα κυκλοφορούν με πρόβλεψη να τοποθετούνται πάνω στο καπάκι διάφορων συσκευών μάλλον δεν μας τα λένε καλά οι προωθητές τους... Εκτός και αν θα έπρεπε να εφαρμοζόταν συνδυασμός αντικραδασμικών για σασί και καπάκι αντίστοιχα σε καθεμία συσκευή...

Reaction score
1.987
Για μια στιγμή , εδώ έχουμε αποκαλύψεις... Δηλαδή όσα αντικραδασμικά παρελκόμενα κυκλοφορούν με πρόβλεψη να τοποθετούνται πάνω στο καπάκι διάφορων συσκευών μάλλον οι κατασκευαστές τους δεν μας τα έλεγαν καλά... Εκτός και αν θα έπρεπε να εφαρμοζόταν συνδυασμός αντικραδασμικών για σασί και καπάκι σε καθεμία συσκευή...
Καλα σας τα λένε.Κι εγώ το έχω εφαρμόσει.Η διαφορά όμως είναι μικρότερη.Το κυκλωμα, όπως προείπα.

Reaction score
1.377
Δυστυχώς δεν φθάνουν για όλους.Ασε που δεν τρώγονται κιόλας.Το καρβίδιο του τουνγκστενιου είναι και δυσκολοχωνευτο.Στην τσέπη.
δεν είν καλά την επόμενη φορά όσμιο οσμανιο? καπως ετσι το λενε (osmium νμζ, το tungsten είναι απο τα ποιό dense μέταλα αλλά νομίζω πως το osmium ειναι το ποιό dense απο όλα.)
ο ΠΑΗς μετά απο τις μπίλιες

Last edited:

christos77

Master of Diffusion
Reaction score
14.425
Κε Χρήστο μην τον βάλεις ποτέ P.R. στην Επερεσία αυτόν τον βάρβαρο Θεσσαλονικιό
Οχι μρε ΤHVA ειμαστε συναδελφοι δεν εχει σημασια που ειμαστε αποστρατοι ειναι καλος Ανθρωπος
Ο Χερ Ντοκτορ με υψηλο αισθημα αλληλεγγυης προς τους Ανθρωπους:hi: μονοκαναλους δικαναλους και πολυκαναλους Ειναι μερικες φορες αγριουλης αυτο συμβαινει γιατι δεν εχει πιει καφε αμα πιει μετα ειναι ενταξη παντα ομως δυναμικοτατος:drinks: Εμεις στο στρατευμα τους αγαπαμε παρα πολυ τους ΓΙΑΤΡΟΥΣ ουτε βημα δεν κανουμε χωρις τους ΓΙΑΤΡΟΥΣ :hi:

Last edited:

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.596
Members
38.203
Νεότερο μέλος
john-john