- Reaction score
- 19.327
Ναι, αλλά θέλει ενεργά. Οπότε (και εσύ) σωστά.σωστα
C oral.
C*O*R*A*L
C_O_R_A_L
C.O.R.A.L
C.ORAL
Ναι, αλλά θέλει ενεργά. Οπότε (και εσύ) σωστά.σωστα
Η πρόοδος συντελείται μόνο στα ενεργά πιστεύεις ;να μαντέψω, για αυτό παίρνεις ενεργά?
Εγώ θέλω τα focal και τα υπόλοιπα στο βαρετό βίντεο που έβαλα να μου φέρει .Αυτά θα μου φέρει ο Αι Βασίλης (Bhutia). Εγώ βέβαια του ζήτησα τα Paradigm. Αυτά τα Περλίστεν καλά, δε λέω και μικρή εταιρία που πειραματίστηκε όπως θεωρητικά επίσης θέλω αλλά το σαξόφωνο που άκουσα και παίζανε ήταν δυόμιση μέτρα ύψος και στη μούρη μου. Ο Τρινοβ θα έφταιγε. Να τα πάει στον Steady που τα θέλει.
Σε ποιό βίντεο, δεν το είδα ή θυμάμαι. Τα μεγάλα είναι ; Δεν χωράνε απο την καμινάδα.Η πρόοδος συντελείται μόνο στα ενεργά πιστεύεις ;
Εγώ θέλω τα focal και τα υπόλοιπα στο βαρετό βίντεο που έβαλα να μου φέρει .
Χαχα αυτό είναι το πρόβλημα η καμινάδα!Σε ποιό βίντεο, δεν το είδα ή θυμάμαι. Τα μεγάλα είναι ; Δεν χωράνε απο την καμινάδα.
"Μεγάλος" ήχος αλλά η "αναλογία" του μεταξύ μεγέθους των οργάνων (αναλογικά) σωστή και με άλλα φθηνότερα αλλά καλά ηχεία συγκρινόμενος.Χαχα αυτό είναι το πρόβλημα η καμινάδα!
Αυτά που παίζουν μουσική ασανσέρ
Το πολύ να σου έφερνα GoldenEar ή Vecteur που δεν έχουν τέλειες off-axis αλλά βγάζουν τουλάχιστον σαξόφωνα με φυσιολογικές διαστάσεις. Τα Perlisten τώρα όταν παίζουν σε immersive setup απ'όσο θυμάμαι δεν βγάζουν αφύσικα είδωλα. Σε δικαναλικό δεν τα έχω ακούσει.Αυτά θα μου φέρει ο Αι Βασίλης (Bhutia). Εγώ βέβαια του ζήτησα τα Paradigm. Αυτά τα Περλίστεν καλά, δε λέω και μικρή εταιρία που πειραματίστηκε όπως θεωρητικά επίσης θέλω αλλά το σαξόφωνο που άκουσα και παίζανε ήταν δυόμιση μέτρα ύψος και στη μούρη μου. Ο Τρινοβ θα έφταιγε. Να τα πάει στον Steady που τα θέλει.
Πολυ ωραια αυτα, αλλα εχουν και τα νεα ενεργα DivaΧαχα αυτό είναι το πρόβλημα η καμινάδα!
Αυτά που παίζουν μουσική ασανσέρ
Ψωράλ? Δηλαδή Ψωράλ; οχι Ψ(αρ)ο(κασε)ραλ? ε οχι. (πλακα κανω, ρισπεκτ στα ηχεια του μαρκησιου)Ναι, αλλά θέλει ενεργά. Οπότε (και εσύ) σωστά.
C oral.
C*O*R*A*L
C_O_R_A_L
C.O.R.A.L
C.ORAL
τι να σου πω δεν ξερω, δεν ειχα ποτε και ουτε σκουπευω κι ολας για να ειμαι ειληκρινης. (μα 8 χιλιαρικα τα Kii Seven?)Η πρόοδος συντελείται μόνο στα ενεργά πιστεύεις ;
Θα έπρεπε να λέγονταν...Kii Eight.Ψωράλ? Δηλαδή Ψωράλ; οχι Ψ(αρ)ο(κασε)ραλ? ε οχι. (πλακα κανω, ρισπεκτ στα ηχεια του μαρκησιου)
τι να σου πω δεν ξερω, δεν ειχα ποτε και ουτε σκουπευω κι ολας για να ειμαι ειληκρινης. (μα 8 χιλιαρικα τα Kii Seven?)
Μην τσιμπάς ρε..Τα Perlisten τώρα όταν παίζουν σε immersive setup απ'όσο θυμάμαι δεν βγάζουν αφύσικα είδωλα.
Αυτα ειναι αρκετα καλυτερα απο τα diva...Πολυ ωραια αυτα, αλλα εχουν και τα νεα ενεργα Diva
και με την ιδια λογικη 3 χιλιαρικα τα Kii Three!Θα έπρεπε να λέγονταν...Kii Eight.
αρκετα διαφορετικα απο τα elac ομως..Αυτα ειναι αρκετα καλυτερα απο τα diva...
Ναι και 30 φορες ακριβοτερααρκετα διαφορετικα απο τα elac ομως..
Εχει δει πολλές ξυλοκατασκευές ο μανέστρος με 30άρι MDF στα πλάγια , 50άρι στις μπάφλες , και 25άρι στα καπάκια, με εσωτερικό δέσιμο τριπλό σταυρό ?Επισήμως του Μαρκήσιου, είναι όρος που πρωτοείπε ο Μσνέστρος, όχι τόσο για τα Ψωράλ όσο για την DIY ξυλοκατασκευή του μεγάλου ηχείου που τα φιλοξενεί...
Όμως και τα ΡΑ του μανέστρου, αναφέρονται συχνά-πυκνά ως "ψαροκασέλες" ή "ξυλα για το τζάκι" ή "για τα πανηγύρια"
Απαντώ συχνά για λογαριασμό άλλων αναγνωστών.Μην τσιμπάς ρε..
Ρίξε μια ανάγνωση στην κριτική του Έριν (ιδίως στις εντυπώσεις ακρόασης, γιατί τα σχεδιαγράμματα δεν έχουν νόημα, τα τερμάτισε) για το μικρό περλιστεν, κι άσε τις θεωρίες συνωμοσίας του παππού Θήβα.
Σε αυτά πηγαίνει άλλη λογική τιτλοφορίας, να είχαμε καθένας από... τρεις νεφρούς μπας και δίναμε τον έναν για ν'αποκτούνταν μαζί με τη ΄΄΄βάση΄΄ ΒΧΤ...και με την ιδια λογικη 3 χιλιαρικα τα Kii Three!
θα σου πει πως ετσι φτιαχνει τα πολυμπριζα τουΕχει δει πολλές ξυλοκατασκευές ο μανέστρος με 30άρι MDF στα πλάγια , 50άρι στις μπάφλες , και 25άρι στα καπάκια, με εσωτερικό δέσιμο τριπλό σταυρό ?
και με την ιδια λογικη 3 χιλιαρικα τα Kii Three!
αρκετα διαφορετικα απο τα elac ομως..
Ναι, αλλά έχουν και 30+ φορές περισσότερα πράγματα μέσα τους, απ'οτι τα "ξερά" κουτιά της ελακ.Ναι και 30 φορες ακριβοτερα
νομιζω για τα focal scala utopia λεγανε οχι για τα kiiΝαι, αλλά έχουν και 30+ φορές περισσότερα πράγματα μέσα τους, απ'οτι τα "ξερά" κουτιά της ελακ.
Τα kii αποτελούν πλήρες ηχοσύστημα, όχι ένα κουτί με μεγάφωνα.
Έχουν DAC, έχουν πολλά μεγάφωνα και πολλούς ισχυρούς ενισχυτές, έχουν καρδιοειδη λοβό, έχουν ενσωματωμένες δυνατότητες ισοστάθμισης, έχουν το δικό τους σαμπ, με έτοιμη, άριστη ενσωμάτωση από τον κατασκευαστή, και έχουν μετρήσεις πρακτικά αψεγάδιαστες.
Τα kii "αρέσουν" σε άπειρο κόσμο, που είτε ξέρει από μετρήσεις, είτε δε ξέρει Χριστό, αρέσουν σε κάθε τεστ, σε κάθε δοκιμή, στο Σταματάκο, σε στουντιαδες, σε εκθέσεις, σε ριβιούερς, σε χιλιάδες συγκριτικά βίντεο που μπορείτε να βρείτε στο YouTube.
Οι πρακτικά αψεγάδιαστες μετρήσεις τους, είναι (όπως έχω ξαναπεί) "εγγύηση" ότι "αρέσουν", σε κάθε φυσιολογικό αυτί .
Δεν μπορεί να υπάρξει καν σύγκριση με ένα κουτί με 2 μεγάφωνα που γράφει ελακ.
Είναι πολύ διαφορετικό ζώο.