Audio People Fan Club

Reaction score
1.333
να μαντέψω, για αυτό παίρνεις ενεργά?
Η πρόοδος συντελείται μόνο στα ενεργά πιστεύεις ;
Αυτά θα μου φέρει ο Αι Βασίλης (Bhutia). Εγώ βέβαια του ζήτησα τα Paradigm. Αυτά τα Περλίστεν καλά, δε λέω και μικρή εταιρία που πειραματίστηκε όπως θεωρητικά επίσης θέλω αλλά το σαξόφωνο που άκουσα και παίζανε ήταν δυόμιση μέτρα ύψος και στη μούρη μου. :D Ο Τρινοβ θα έφταιγε. :D Να τα πάει στον Steady που τα θέλει. :D
Εγώ θέλω τα focal και τα υπόλοιπα στο βαρετό βίντεο που έβαλα να μου φέρει .

Reaction score
19.327

Εγώ θέλω τα focal και τα υπόλοιπα στο βαρετό βίντεο που έβαλα να μου φέρει .
Σε ποιό βίντεο, δεν το είδα ή θυμάμαι. Τα μεγάλα είναι ; Δεν χωράνε απο την καμινάδα. :D

Reaction score
19.327
Χαχα αυτό είναι το πρόβλημα η καμινάδα!

Αυτά που παίζουν μουσική ασανσέρ

"Μεγάλος" ήχος αλλά η "αναλογία" του μεταξύ μεγέθους των οργάνων (αναλογικά) σωστή και με άλλα φθηνότερα αλλά καλά ηχεία συγκρινόμενος.

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
58.027
Αυτά θα μου φέρει ο Αι Βασίλης (Bhutia). Εγώ βέβαια του ζήτησα τα Paradigm. Αυτά τα Περλίστεν καλά, δε λέω και μικρή εταιρία που πειραματίστηκε όπως θεωρητικά επίσης θέλω αλλά το σαξόφωνο που άκουσα και παίζανε ήταν δυόμιση μέτρα ύψος και στη μούρη μου. :D Ο Τρινοβ θα έφταιγε. :D Να τα πάει στον Steady που τα θέλει. :D
Το πολύ να σου έφερνα GoldenEar ή Vecteur που δεν έχουν τέλειες off-axis αλλά βγάζουν τουλάχιστον σαξόφωνα με φυσιολογικές διαστάσεις. Τα Perlisten τώρα όταν παίζουν σε immersive setup απ'όσο θυμάμαι δεν βγάζουν αφύσικα είδωλα. Σε δικαναλικό δεν τα έχω ακούσει.

Reaction score
1.531
Ναι, αλλά θέλει ενεργά. Οπότε (και εσύ) σωστά. :D

C oral.
C*O*R*A*L
C_O_R_A_L
C.O.R.A.L
C.ORAL
Ψωράλ? Δηλαδή Ψωράλ; οχι Ψ(αρ)ο(κασε)ραλ? ε οχι. (πλακα κανω, ρισπεκτ στα ηχεια του μαρκησιου)
τι να σου πω δεν ξερω, δεν ειχα ποτε και ουτε σκουπευω κι ολας για να ειμαι ειληκρινης. (μα 8 χιλιαρικα τα Kii Seven?) :D

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
58.027
Ψωράλ? Δηλαδή Ψωράλ; οχι Ψ(αρ)ο(κασε)ραλ? ε οχι. (πλακα κανω, ρισπεκτ στα ηχεια του μαρκησιου)

τι να σου πω δεν ξερω, δεν ειχα ποτε και ουτε σκουπευω κι ολας για να ειμαι ειληκρινης. (μα 8 χιλιαρικα τα Kii Seven?) :D
Θα έπρεπε να λέγονταν...Kii Eight.:roflmao:

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
137.672
Τα Perlisten τώρα όταν παίζουν σε immersive setup απ'όσο θυμάμαι δεν βγάζουν αφύσικα είδωλα.
Μην τσιμπάς ρε..

Ρίξε μια ανάγνωση στην κριτική του Έριν (ιδίως στις εντυπώσεις ακρόασης, γιατί τα σχεδιαγράμματα δεν έχουν νόημα, τα τερμάτισε) για το μικρό περλιστεν, κι άσε τις θεωρίες συνωμοσίας του παππού Θήβα. 😁🤪🤣

JOHN MARKOU

Münchhausen
Reaction score
27.821
Επισήμως του Μαρκήσιου, είναι όρος που πρωτοείπε ο Μσνέστρος, όχι τόσο για τα Ψωράλ όσο για την DIY ξυλοκατασκευή του μεγάλου ηχείου που τα φιλοξενεί...

Όμως και τα ΡΑ του μανέστρου, αναφέρονται συχνά-πυκνά ως "ψαροκασέλες" ή "ξυλα για το τζάκι" ή "για τα πανηγύρια" :p
Εχει δει πολλές ξυλοκατασκευές ο μανέστρος με 30άρι MDF στα πλάγια , 50άρι στις μπάφλες , και 25άρι στα καπάκια, με εσωτερικό δέσιμο τριπλό σταυρό ?

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
58.027
Μην τσιμπάς ρε..

Ρίξε μια ανάγνωση στην κριτική του Έριν (ιδίως στις εντυπώσεις ακρόασης, γιατί τα σχεδιαγράμματα δεν έχουν νόημα, τα τερμάτισε) για το μικρό περλιστεν, κι άσε τις θεωρίες συνωμοσίας του παππού Θήβα. 😁🤪🤣
Απαντώ συχνά για λογαριασμό άλλων αναγνωστών.
και με την ιδια λογικη 3 χιλιαρικα τα Kii Three!
Σε αυτά πηγαίνει άλλη λογική τιτλοφορίας, να είχαμε καθένας από... τρεις νεφρούς μπας και δίναμε τον έναν για ν'αποκτούνταν μαζί με τη ΄΄΄βάση΄΄ ΒΧΤ...

Reaction score
1.531
Εχει δει πολλές ξυλοκατασκευές ο μανέστρος με 30άρι MDF στα πλάγια , 50άρι στις μπάφλες , και 25άρι στα καπάκια, με εσωτερικό δέσιμο τριπλό σταυρό ?
θα σου πει πως ετσι φτιαχνει τα πολυμπριζα του

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
137.672
και με την ιδια λογικη 3 χιλιαρικα τα Kii Three!
αρκετα διαφορετικα απο τα elac ομως..
Ναι και 30 φορες ακριβοτερα :D
Ναι, αλλά έχουν και 30+ φορές περισσότερα πράγματα μέσα τους, απ'οτι τα "ξερά" κουτιά της ελακ.

Τα kii αποτελούν πλήρες ηχοσύστημα, όχι ένα κουτί με μεγάφωνα.

Έχουν DAC, έχουν πολλά μεγάφωνα και πολλούς ισχυρούς ενισχυτές, έχουν καρδιοειδη λοβό, έχουν ενσωματωμένες δυνατότητες ισοστάθμισης, έχουν το δικό τους σαμπ, με έτοιμη, άριστη ενσωμάτωση από τον κατασκευαστή, και έχουν μετρήσεις πρακτικά αψεγάδιαστες.

Τα kii "αρέσουν" σε άπειρο κόσμο, που είτε ξέρει από μετρήσεις, είτε δε ξέρει Χριστό, αρέσουν σε κάθε τεστ, σε κάθε δοκιμή, στο Σταματάκο, σε στουντιαδες, σε εκθέσεις, σε ριβιούερς, σε χιλιάδες συγκριτικά βίντεο που μπορείτε να βρείτε στο YouTube.

Οι πρακτικά αψεγάδιαστες μετρήσεις τους, είναι (όπως έχω ξαναπεί) "εγγύηση" ότι "αρέσουν", σε κάθε φυσιολογικό αυτί 👂.

Δεν μπορεί να υπάρξει καν σύγκριση με ένα κουτί με 2 μεγάφωνα που γράφει ελακ.
Είναι πολύ διαφορετικό ζώο.

Reaction score
1.531
Ναι, αλλά έχουν και 30+ φορές περισσότερα πράγματα μέσα τους, απ'οτι τα "ξερά" κουτιά της ελακ.

Τα kii αποτελούν πλήρες ηχοσύστημα, όχι ένα κουτί με μεγάφωνα.

Έχουν DAC, έχουν πολλά μεγάφωνα και πολλούς ισχυρούς ενισχυτές, έχουν καρδιοειδη λοβό, έχουν ενσωματωμένες δυνατότητες ισοστάθμισης, έχουν το δικό τους σαμπ, με έτοιμη, άριστη ενσωμάτωση από τον κατασκευαστή, και έχουν μετρήσεις πρακτικά αψεγάδιαστες.

Τα kii "αρέσουν" σε άπειρο κόσμο, που είτε ξέρει από μετρήσεις, είτε δε ξέρει Χριστό, αρέσουν σε κάθε τεστ, σε κάθε δοκιμή, στο Σταματάκο, σε στουντιαδες, σε εκθέσεις, σε ριβιούερς, σε χιλιάδες συγκριτικά βίντεο που μπορείτε να βρείτε στο YouTube.

Οι πρακτικά αψεγάδιαστες μετρήσεις τους, είναι (όπως έχω ξαναπεί) "εγγύηση" ότι "αρέσουν", σε κάθε φυσιολογικό αυτί 👂.

Δεν μπορεί να υπάρξει καν σύγκριση με ένα κουτί με 2 μεγάφωνα που γράφει ελακ.
Είναι πολύ διαφορετικό ζώο.
νομιζω για τα focal scala utopia λεγανε οχι για τα kii

Reaction score
1.531
Τα seven ανετα τα εβαζα στο χωρο μου χωρις να τα εχω ακουσει, αν δεν ηταν τοσο ακριβα, αλλα ενταξει, χριστουγεννα σε μια βδομαδα, πρωτοχρονια, αμα θελεις κανεις να μου τα κανει δωρο τι να πω:rolleyes::dance2:
:lolsign:

εχουμε κανει νημα με το τι θελουμε να μας φερει ο αη βασιλης;;; :lol:

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.775
Members
38.236
Νεότερο μέλος
ο_kanenas