- Reaction score
- 4.938
Μεσιέ σένσει Σταύρος , όχι και ρωτούσα , διδάσκα πριν 2,5 χρόναι εδώ.Μίστερ ΘουΒού. Κάποτε ρωτούσες γι αυτά τα γκαν τρανζίστορς.
Δες κι αυτό:
![]()
LAiV Harmony GaNM Mono Amplifiers Review - Tiny but Mighty! - Soundnews
If there’s an audio brand that took the world by storm in 2024, it’s definitely LAiV Audio. These guys didn’t invest all of their knowledge solely into a great-sounding lineup. Nope. They combined outstanding looks, excellent build quality, and attention to the smallest details with one of the...soundnews.net
Πως αποκάλεσες τους audio people;Μάρκες δεν έχω πεί αλλά οι μάρκες δεν έχουν τόσο σημασία , δεν κάνω διαφήμιση αλλά και για άλλους λόγους που σχετίζονται με το πως θα κανιβαλιστεί το θέμα των μαρκών απο τους audio people.
παντως εγω που δοκιμασα το uDac προσφατα μου αρεσε πολυ. -ακομα και αν ο Αμιρ λογικα δεν το εγκρινει...Μίστερ ΘουΒού. Κάποτε ρωτούσες γι αυτά τα γκαν τρανζίστορς.
Δες κι αυτό:
![]()
LAiV Harmony GaNM Mono Amplifiers Review - Tiny but Mighty! - Soundnews
If there’s an audio brand that took the world by storm in 2024, it’s definitely LAiV Audio. These guys didn’t invest all of their knowledge solely into a great-sounding lineup. Nope. They combined outstanding looks, excellent build quality, and attention to the smallest details with one of the...soundnews.net
Πώς το προεξοφλείς? Δεν είδα να το έχει δοκιμάσει.παντως εγω που δοκιμασα το uDac προσφατα μου αρεσε πολυ. -ακομα και αν ο Αμιρ λογικα δεν το εγκρινει...![]()
παντως εγω που δοκιμασα το uDac προσφατα μου αρεσε πολυ. -ακομα και αν ο Αμιρ λογικα δεν το εγκρινει...![]()
https://headphones.com/blogs/reviews/laiv-udac-review-measurementsΠώς το προεξοφλείς? Δεν είδα να το έχει δοκιμάσει.
να 'χα και εγω χωρο - και λεφτά...
Ο GoldenSound είναι αυτόςGoldenSound
Laiv uDAC Review & MeasurementsΔεν είναι ο
Ο GoldenSound είναι αυτός
και είναι ο μόνος που έχω δει να μετράει ένα πολύ ενδιαφέρον και κρίσιμο χαρακτηριστικό των ντακακίων
Τι καλός βρε ; Φυτό είναι (μοιάζει).οντως σταυρο ναι, νομιζω αυτο το τεστ το ειχε προτεινει ο Jurgen Reis της MBL αν δεν κανω λαθος. ο Cameron καλος τυπακος ειναι, τον γνωρισα στο μοναχο περσυ μαζι με κατι αλλους creators (z review & resolve) και ειχαμε παει και για φαγητο μαζι με αυτους και καποιους αλλους non-famous audio people οπως και με τους ανθρωπους της Warwick Acoustic που ειχαν πολυ πλακα, ειχαμε περασει καλα.