- Reaction score
- 478
Ναι, το έβγαλε την πρώτη φορά και μου ζήτησε να ρυθμίσω και τα δύο. Φαντάζομαι αν αλλάξω την ένταση τους θα το ζητήσει ξανά.
Θέλει τόση ένταση ώστε να στο εμφανίζει και η ένταση να ξεπερνάει προς τα πάνω οριακά το πράσινο.Ναι, το έβγαλε την πρώτη φορά και μου ζήτησε να ρυθμίσω και τα δύο. Φαντάζομαι αν αλλάξω την ένταση τους θα το ζητήσει ξανά.
1. ΝαίΣτη τελευταία φώτο έκανα λάθος, εννοώ το έβαλα λίγο πίσω.
Οπότε, αν κάνω λάθος διορθώστε με παρακαλώ...
1)το htm61 είναι καλύτερα χωρίς σφουγγαρακι.
2)καλύτερη θέση για το sub μου είναι στη τελευταία φώτο (?)
3)-το htm62 συνεπριφεροταν καλύτερα απτό 61 που έβαλα μετά;
Ευχαριστω για ολα.1. Ναί
2.Όχι
3.Δεν έχεις βάλει το 62 χωρίς σφουγγάρι να δούμε. Από τα 3 γραφήματα καλύτερο είναι το 61 ξετάποτο.
Και κάτι ακόμα.Ευχαριστω για ολα.
Αρα στις δύο τελευταίες φώτο καλύτερη κατάσταση είναι στη προτελευταία;;
συνδέθηκε ο τελικός και ξαναμετρήθηκαν όλαΑν έχεις τελικους να τους βάλεις πάνω, αλλιώς θα τα ξανακάνεις
ουπς, το ξέχασα.Κώστα το Midrange Compensation το έχεις προφανώς ακόμη ενεργοποιημένο, εξ ου και η βουτιά στα 2Κ. Το προτιμάς έτσι?
η οποια θα ελεγα οτι ειναι μεσα 100% με +/- 2dbΕπίσης, θυμίζω πως η after καμπύλη είναι η πρόβλεψη και όχι η νέα μέτρηση (πιθανότατα έχει αναφερθεί ξανά αλλά βαριέμαι να διαβάσω 40 σελίδες).
αύριο θα προσπαθήσω να τα δοκιμάσω όλα αυτά, γιατί τώρα με τα παιδιά στο σπίτι δεν υπάρχει περίπτωση.....η οποια θα ελεγα οτι ειναι μεσα 100% με +/- 2db
ωραιος Κωνσταντινε...τα καταφερες !!!
....μπορεις να ακουσεις και δικαναλο ωραιο με τα ηχεια τουμπανο που εχεις....
να δωσεις μια καμπυλη στα LR και ετοιμος....
Σε βλεπω να τα αφηνεις large τα LR
...και οπως ειπε ο olympios να βγαλεις το mrc
και χαλαρο πειραγμα τις καμπυλες στο app, λιγο, ακους και προχωρας.
θελουμε και εντυπωσεις ετσι ;
Τα κρος να φτιαξεις στα ηχεια με βαση την πρασινη καμπυλη και οχι την κοκκινη
....τα sub ποσο στα εβγαλε στον AV ;
Πιστεύω ότι ο Νάσος εννοεί για τις δύο κορυφές που πετάει το 62 στα 7-8Κ και κάπου μετά τα 10, κάτι άλλο εγώ δε μπορώ να σκεφτώ.Και κάτι ακόμα.
Γιστι πιο καλο γράφημα απτά 3 του κεντρικού είναι το 61 ξετάποτο;
Εμένα γιατί μου φαίνεται το πιο στρωτο γράφημα το 62 ταπομενο;
και στα 50 - 120 αλλά γενικά υπάρχει μια μεγαλύτερη πτώση στα πρίμα στο 61.Πιστεύω ότι ο Νάσος εννοεί για τις δύο κορυφές που πετάει το 62 στα 7-8Κ και κάπου μετά τα 10, κάτι άλλο εγώ δε μπορώ να σκεφτώ.
Αφού σύμφωνα με την εικόνα που μας δίνει το auddysey απτην ανάλυση δείχνει ότι είναι καλύτερα χωρίς ταπαΠάντα ταπωμενα είναι καλύτερα τα κεντρικά.
Τα φέρνει η ισοστάθμιση, γενικά όπως ξέρουμε παίζει ρόλο κι ο χώρος, το 61 του hamourabi είναι το δικό μου, εγώ το πούλησα επειδή είχα δύο κι ήθελα τα 685 για 7.1, απ το 62 η διαφορά του είναι ότι έχει το μεγάφωνο με την τεχνολογία FST που το βάζει στα μεγαλύτερα κι ακριβότερα μοντέλα, πάνω κάτω πιστεύω ίδια είναι αν εξαιρέσουμε το μεγάφωνο.και στα 50 - 120 αλλά γενικά υπάρχει μια μεγαλύτερη πτώση στα πρίμα στο 61.
Θέλουμε να κάνει όσο δυνατόν λιγότερη διόρθωση. Και χωρίς rew ιδικά σε αυτές τις δύσκολες συχνότητες δεν ξέρουμε να το έφερεΤα φέρνει η ισοστάθμιση, γενικά όπως ξέρουμε παίζει ρόλο κι ο χώρος, το 61 του hamourabi είναι το δικό μου, εγώ το πούλησα επειδή είχα δύο κι ήθελα τα 685 για 7.1, απ το 62 η διαφορά του είναι ότι έχει το μεγάφωνο με την τεχνολογία FST που το βάζει στα μεγαλύτερα κι ακριβότερα μοντέλα, πάνω κάτω πιστεύω ίδια είναι αν εξαιρέσουμε το μεγάφωνο.
δεν σε κυνηγαει καποιος βρε !!!αύριο θα προσπαθήσω να τα δοκιμάσω όλα αυτά, γιατί τώρα με τα παιδιά στο σπίτι δεν υπάρχει περίπτωση.....
τοφερε τοφερε .....οτι λεει το κοκκινο γραφημα ισχυει ειπαμε...Θέλουμε να κάνει όσο δυνατόν λιγότερη διόρθωση. Και χωρίς rew ιδικά σε αυτές τις δύσκολες συχνότητες δεν ξέρουμε να το έφερε