Most visitors online was 2716 , on 5 Dec 2023
τι ψαχνεις να βρεις βρε....δεν εχει επαφη με ηχο-εικονα οπως τακανε..Νομιζω το εξηγει καπου στο προτζεκτ του......σε δωματιο 34τμ δεν χωρουσε ηχοπερατη
Υποθέτω ότι αναφερόμαστε στην παρακάτω εικονιζόμενη τοποθέτηση:ειναι σοβαρος ανθρωπος αυτος ρε συ μπουτια ;
.....ειναι σαν να μιλας με τα τετοια σου
αφτια εμαθες νακους βρε ;....που απο το 5καναλο του τρομου γεμησες ηχεια στα 2 μετρα...
...πιστοποιησες το κεντρικο σου που ειναι στο πατωμα ;
για ρωτα τον μπουτια να μαθεις ποσο λαθος επιλογη θεση κεντρικου εχεις κανει για ακουσμα ολου του setup μονο απο αυτο το λαθος....ειτε σε πολυκαναλο η 3d audio ...
οσοι εχουν χωρο για σωστη τοποθετηση κεντρικου και δεν εχει γινει δεν εχουν επαφη με το αντικειμενο....ΤΕΛΟΣ
O ίδιος είμαι απλός άνθρωπος...Όπως σου είχε δοθεί ευκαιρία να διαπιστώσεις,στη δική μου περίπτωση το κεντρικό κανάλι είναι τοποθετημένο αυστηρά στο ίδιο ύψος με δεξί και αριστερό και παρόμοια σύσταση στις τριγύρω επιφάνειες....Αλλά δεν υφίσταται απαίτηση για εγκατάσταση οθόνης....ποιοι οι αλγόριθμοι του Trinnov βρε ασπρομαυρε !!
.....παιζουν και ταλλα ηχεια για να υψοσουν το κεντρικο, ενα μπαχαλο δλδ.....
αν ακουσεις, ειδικα πολυκαναλο θα κλαψεις απταγελια
.....καλα ειναι για τις δυνατοτητες που εχει ακουστικα ο αφτιας.....
ετσι πρεπει και ετσι τοχουν οσοι θελουν να ακουν σωστα την μουσικη τους πολυκαναλα η 3dO ίδιος είμαι απλός άνθρωπος...Όπως σου είχε δοθεί ευκαιρία να διαπιστώσεις,στη δική μου περίπτωση το κεντρικό κανάλι είναι τοποθετημένο αυστηρά στο ίδιο ύψος με δεξί και αριστερό
Είναι άστοχη η επιτίμηση πάνω σε setup άλλων...Καθότι αν δεχόμασταν λ.χ. ότι ΄΄δεν ακούει΄΄,τότε θίγονται αυτομάτως και οι κατά καιρούς προσκεκλημένοι του που έχουν εκφράσει τις καλύτερες των εντυπώσεων από το συγκεκριμένο ηχοσύνολο...ετσι πρεπει και ετσι τοχουν οσοι θελουν να ακουν σωστα την μουσικη τους πολυκαναλα η 3d
δεν ακουει βρε σου λεω....
....ειναι διαπιστωμενο σου λεω, μην με κανεις τωρα να παω στα παλια για να καταλαβεις...
δεν ξερει τι ακουει...
ασεμε να παω στην δουλεια μου καημενε....
πουλανε και μπλουζακια..Τι γελάς ρε @Ν.Κ.
Ειδικά αυτοί στο Turbine μας έχουν ....... στα θρίλερ και στα ζόμπια.
Λες και δεν υπάρχουν άλλες ταινίες.
Ψυχίατροοοοοοοοο
Dune..Που καλέ; δεν τα έχω δει.
Που καλέ; δεν τα έχω δει.
Το πήρα εγώ από amazon.de σε steel book UHD & BD, και μου ήρθε από Ισπανία.Από Amazon λέω. Δεν το έχω δει πουθενά
το βιντεακι το ειδες ;Αφού το λέει ο Joe N Tell (μετά τον Toole ο δεύτερος μεγαλύτερος επιστήμονας στον χώρο του ήχου) μας αρκεί
( το ότι στο upmixing μπορεί να ακούσουμε από τα height/overhead speakers ακόμα και ήχο που προορίζεται να ακουστεί ας πούμε "χαμηλά στο πάτωμα" δεν μας προβληματίζει.. αρκεί να ακούμε ήχο από τα πάνω ηχεία, και ας είναι πηγή ήχου το πορτάκι της γάτας στην πόρτα στο πάτωμα της ταινίας )
......και επανειλημμενα εχω πει δεν χρειαζεται να περνετε uhd με τον σαχλαμαρα ηχο atmos που βγαζουν......
5.1. η 7.1 αρκει.....κοτσαρετε και το auro3d upmix και τελος.