Auro 3D

MAD

Σιαρτάκιας
Reaction score
1.167
Πάντως ακούγοντας το demo δισκάκι μουσικής της DTS-HD και AURO3D, σε 7.1, ναι μεν ήταν πολύ εντυπωσιακό, αλλά με ζάλισε λίγο! κάτι σαν το 3D στον κινηματογράφο, κάποια στιγμή βγάζεις τα γυαλιά! νομίζω ότι προτιμώ την μουσική μου σε δύο κανάλια!!!

ΥΓ. Μήπως δεν έπρεπε να πω την γνώμη μου?

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
99.203
Πάντως ακούγοντας το demo δισκάκι μουσικής της DTS-HD και AURO3D, σε 7.1, ναι μεν ήταν πολύ εντυπωσιακό, αλλά με ζάλισε λίγο! κάτι σαν το 3D στον κινηματογράφο, κάποια στιγμή βγάζεις τα γυαλιά! νομίζω ότι προτιμώ την μουσική μου σε δύο κανάλια!!!

ΥΓ. Μήπως δεν έπρεπε να πω την γνώμη μου?
Όλα καλά...

:p:D

MAD

Σιαρτάκιας
Reaction score
1.167
Την μουσικη σε 2 καναλια
Τις ταινιες? γιατι για αυτο πρόκειται
Είπα την εμπειρία μου με μουσική, για τις ταινίες όσα πιο πολλά τόσο πιο καλά, ο λόγος, ότι οι ταινίες δεν ακούγονται τόσο πολύ από τα περιφερειακά, δεν ακούγονται στην ίδια ένταση και συνέχεια, οπότε δεν σε ζαλίζουν! και πάλι τονίζω ότι αυτό μπορεί να μην ισχύει για όλους, παρά μόνο για μένα!

ΥΓ. Τον Καραγκιόζη δεν τον κατάλαβα, βλέπεις μεγάλωσα πολύ, και οι στροφές έπεσαν! :D

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
99.203
ΥΓ. Τον Καραγκιόζη δεν τον κατάλαβα, βλέπεις μεγάλωσα πολύ, και οι στροφές έπεσαν! :D
Θέατρο σκιών και μονοφωνικός ήχος. Το μέλλον στην οικιακή προβολή. :D

MAD

Σιαρτάκιας
Reaction score
1.167
Θέατρο σκιών και μονοφωνικός ήχος. Το μέλλον στην οικιακή προβολή. :D
Ίσως κάτι χάσαμε απο εκείνες τις εποχές! εάν καταλαβαίνεις τι εννοώ!!!

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
101.995
Που να καταλάβει!

Βλέπεις μεγάλωσε πολύ και οι στροφές έπεσαν! :D

Reaction score
15.543
https://www.amazon.de/The-Texas-Cha...5953&creativeASIN=B01DXIP53C&m=A3JWKAKR8XB7XF

Specifications of UHD 4K Blu-ray:
Language / sound: German: Auro-3D 13.1, Dolby Atmos, DTS-HD Master Audio 7.1 Surround, DTS 2.0 Mono // English: Auro-3D 13.1, Dolby Atmos, DTS-HD Master Audio 7.1 surround, DTS 2.0 stereo, DTS 2.0 mono // Four audio commentaries
picture format: 4K (3840 x 2160 pixels) - 4-fold resolution of Full HD
subtitle: main movie: German for the hearing impaired, English, German; Audiocomotes: English

Technical specifications of Blu-ray:
Language / sound: German: DTS-HD Master Audio 7.1 Surround, DTS 2.0 Mono // English: DTS-HD Master Audio 7.1 Surround, DTS 2.0 Stereo, DTS 2.0 Mono // Four audio commentaries
image format 1080p24 Full HD (1.78: 1) - Digitally remastered in 4K
subtitles: main movie: German for the hearing impaired, English, German; Audiocomotes: English

Last edited:

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.963
Members
38.270
Νεότερο μέλος
Nice_kid