Auro 3D

MAD

Σιαρτάκιας
Reaction score
1.167
Εντάξει! εγκυκλοπαιδικά, κάτι θα πρέπει να έχουμε να συζητάμε! :)

Reaction score
15.543
το κανουν και μαθημα απο τα μεσα του 2015 !!!!

London College of Music has a long-standing reputation for providing unrivalled facilities for music performance, production and recording, and as the only system of it's kind in a UK university, this studio development means our students will the have the unique opportunity to become first generation of 3D audio practitioners.

Reaction score
5

MAD

Σιαρτάκιας
Reaction score
1.167
Και που θα βρούμε τα δισκάκια με τις ταινίες που λέει εδώ ότι είναι με auro3d?
Καλά, βάλε πρώτα όλα τα ηχεία που λέει το auro3d, για να μπορέσεις, εάν μπορέσεις, να ακούσεις διαφορά στον ήχο από τα υπόλοιπα, και μετά θα ψάξεις για δισκάκια! όλο και κάποιο θα κυκλοφορήσει έξω (χωρίς υπότιτλους φυσικά!!!
Εγώ αναρωτιέμαι ποιό θα είναι το επόμενο ''κόλπο'' για να μας τα πάρουν..... συγγνώμη για να προχώρηση η τεχνολογία!!! :p

• Like
Reactions: PPG

melina

Cargo 200
Reaction score
43.083
Καλά, βάλε πρώτα όλα τα ηχεία που λέει το auro3d, για να μπορέσεις, εάν μπορέσεις, να ακούσεις διαφορά στον ήχο από τα υπόλοιπα, και μετά θα ψάξεις για δισκάκια! όλο και κάποιο θα κυκλοφορήσει έξω (χωρίς υπότιτλους φυσικά!!!
Εγώ αναρωτιέμαι ποιό θα είναι το επόμενο ''κόλπο'' για να μας τα πάρουν..... συγγνώμη για να προχώρηση η τεχνολογία!!! :p
Τα έχω βάλει τα ηχεία...

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
99.155
Άσε Ηλία, μείνε στο σταθμό. Το έχασες το τραίνο της τεχνολογίας. :D

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
101.910
Εγώ αναρωτιέμαι ποιό θα είναι το επόμενο ''κόλπο'' για να μας τα πάρουν..... συγγνώμη για να προχώρηση η τεχνολογία!!!

Βλέπω σε σημαδεύουν με πολυβόλο για ν' αγοράσεις... :p

Reaction score
402

auro in the car, yah..
auro in mobile phones yah..
yah..
yah..
:roflmao:

200 ταινιες λεει..
για να δούμε αν θα υποστηριχτεί απο όλους ή θα μείνει στο χρονοντούλαπο της ιστορίας οπώς τόσες άλλες άχρηστες τεχνολογίες..

Last edited:

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.931
Members
38.263
Νεότερο μέλος
dnikol