Reaction score
58
Απάντηση: Avatar - 3D (2009)

Γνωριζει κανεις αν στην Κρητη προβαλλεται σε καποια αιθουσα σε 3D;

εdit: βρηκα το Odeon στο Ταλως (Ηρακλειο)...
Προγραμμα προβολων στο Ηρακλειο Κρητης

Odeon - Talos Plaza

Αιθουσα 3 - 3D Προβολη : 19.00 - 22.30, Σαβ-Κυρ & 15.30

Aιθουσα 5 - 2D Προβολη : 20.00 - 23.30, Σαβ-Κυρ & 16.30

Reaction score
2

Γνωρίζει κανείς αν θα μπεί σε 3D στην Veso στην Πάτρα ?
Είπαν οτι φέρανε 3D προβολή αλλά ακόμα τίποτα.....
Αν μπορεί να μάθει κάποιος και να μας πεί θα το εκτιμούσα....γιατί αλλιώς μας βλέπω για Αθήνα !!!!!!!

Reaction score
152

Μολις αγορασα e-ισητηρια για την 3D αιθουσα του Βολου για αυριο.
σημερα ειναι γεματη...

θα παω με τα φιλαρακια μου αυριο.

lakiss51

"Επαγγελματίας"
Reaction score
2.427

Μολις αγορασα e-ισητηρια για την 3D αιθουσα του Βολου για αυριο.
σημερα ειναι γεματη...

θα παω με τα φιλαρακια μου αυριο.
Σπυρο γραψε μας εντυπωσεις (προβολης κλπ - τα καθισματα ειναι χαλια στο Λιντο!), γιατι θα παω μετα τη πρωτοχρονια. Το ειδα εδω βεβαια αλλα ευχαριστως το ξαναβλεπω!

Reaction score
152

Λοιπον....
Μαζι με 3 καλους φιλους πηγαμε στην προβολη των 19.00
Η αιθουσα και παλι γεματη απο διοπτροφορους ανυπομονους θεατες. Με το που πεφτει το σημα της 20th Fox Century ακουγονται και τα πρωτα χειροκροτηματα αφου τα γυαλια κανουν τη δουλεια τους απο το 1ο δευτερολεπτο...
Η αισθηση του 3D ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΠΑΝΑΛΗΠΤΗ και πρεπει να τη δειτε σε τετοια αιθουσα. Αυτη ηταν και η παραδοχη του ενος εκ των 3 φιλων μου που την ειχε δει και στα STER στη Λαρισα σε απλη μορφη και πολλα σημεια του φανηκαν ψευτικα χωρις το 3D...
τα εφφε ανεπαναληπτα και σιγουρα με Οσκαρ στο τσεπακι,ζωντανα,φωτεινα, σε αποσταση αναπνοης να απλωσεις το χερι και να πιασεις αυτες τις "μεδουσες",οι σταχτες απο το δεντρο να σε καινε,και τα κονταρια των ιθαγενων να εκτεινονται μπροστα στη κογχη του ματιου σου...
Να νιωθεις πως εισαι επιβατης στα ελικοπτερα μαζι με τον αδιστακτο λοχαγο και την Ροντριγκεζ,να βλεπεις σε αποσταση αναπνοης τον πρωταγωνιστη να "γραφει" στο ημερολογιο του και ολα τα data να ειναι σε αποσταση εκατοστων απο τα δικα σου ματια...
Να πετας με τα "ινκραμ' στα δαση της Πανδωρας και να νιωθεις τις στροφες και τις βυθισεις,τις αερομαχιες,τα παντα ολα....
Να βλεπεις ολους τους πρωταγωνιστες τρισδιαστατους να σου μιλανε καταμουτρα σε ανεπαναληπτη υψηλη ευκρινεια και εντελως συνειρμικα να σκεφτεσαι ποτε επιτελους θα βγουν ταινιες μονο για ...ενηλικους!!!! :604:

οσο για το σεναριο μου θυμισε πολυ την κατακτηση της ...Αγριας Δυσης με υπεροπλισμενους καουμποΐδες εναντιον Ινδιανων με τα τοξα,με σαφεις επιρροες απο πολλα shoot 'em up games, το Eragon, The Matrix, ακομα και η πολεμικη κραυγη των 300 του Leonidas ακουστηκε....

ακομα μια φορα αποδεικνυεται πως το Ανθρωπινο Ειδος ειναι ενας ΙΟΣ οπως ειχε πει και ο Morpheus-Laurence Fishburne και οπου πατησει το ποδι του μονο καταστροφη μπορει να φερει.....

με το τελος της ταινιας παλι χειροκροτηματα δονησαν την αιθουσα απο τους ευχαριστημενους σινεφιλ,λες και ειμασταν στο θεατρο και θα εβγαιναν να υποκληθουν μπροστα απο την αυλαια ο τρισμεγιστος James Cameron και οι πρωταγωνιστες του.....

φιλε Λακη,η αιθουσα του Βολου οπου προβαλονται οι 3D ταινιες ειναι σημαντικα μικροτερες-το ιδιο φυσικα και η οθονη προβολης- απο αυτες των STER αλλα αυτο δεν παιζει κανενα ρολο αφου οταν βαλεις τα γυαλια ολα πανε περιπατο....
τα καθισματα ανετα αλλα εισαι λιγο στριμωγμενα.
τα γυαλια τα κρατησαμε για σουβενιρ,αν και μας ειπαν στην εισοδο να τα επιστρεψουμε......

Παντως οταν με το καλο η ταινια βγει σε BLU-RAY θα δυσκολευτω να την αγορασω για θα αδικειται σε μεγιστο βαθμο....

ΠΟΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΘΑ ΒΓΟΥΝΕ 3D ΟΙΚΙΑΚΟΙ ΠΡΟΒΟΛΕΙΣ ?????

Reaction score
86
Re: Avatar - 3D (2009)

A new era στην ιστορια του κινηματογραφου ...απλώς απίστευτη η έκδοση σε 3D , δεν βλέπεις της ταινία -είσαι μεσα στην ταινία .
Πολύ καλο στορι με οικολογικα μηνύματα ελπίζωντας να ξυπνήσει κανέναν (δεν το βλέπω). Τι πέρνει ο cameron ?απίστευτη σύλληψη και εκτέλεση .Μπράβο τους . jaw dropping !!!!

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
729

Πηγα σε κινηματογραφο μετα απο...14 χρονια για να δω το "Avatar 3D"
μετα απο "πιεση" της συζυγου και φιλικου ζευγαριου:141:
Δυστυχως, οπως ηταν αναμενομενο, αποχωρησα στην μεση περιπου
της ταινιας καθως δεν αντεξα ουτε τα καθισματα αλλα ουτε και την
ελλειψη καπνισματος και με την συζυγο να ακουει καλυτερα "γαλλικα"
απο αυτα που γνωριζει:144:

Οσο ειδα, μονο ως εξαιρετικο μπορει να χαρακτηριστει και θαρρω
πως με αυτη την προσπαθεια μπαινουμε σε μια νεα εποχη για τον
κινηματογραφο:444:

Reaction score
784

Το avatar 3d ειναι η απολυτη κινηματογραφικη εμπειρια...
Kυριολεκτικα χανεσαι στον κοσμο της Πανδωρας...

Reaction score
0

Συγνώμη, αλλά επειδή δεν έχω πολύ χρόνο να διαβάσω όλο το thread και θα πάω σε μία ώρα να το δω, έχω μια ερώτηση. Φοράς γυαλιά για το 3D? Ρωτάω γιατί ως μύωπας θα φοράω ήδη γυαλιά και θέλω να πιστεύω ότι κάποια παντέτα θα έχει το όλο θέμα για εμάς τους γκαβούς. Κανένας που έχει πάει, ας δώσει καμιά πληροφορία.

Reaction score
784

Εχει γυαλια αλλα μπορεις να τα βαλεις μπροστα απο τα δικα σου.Δεν θα εχεις προβλημα.
Φυσικα αν εχεις φακους επαφης ακομα καλυτερα για σενα.

Reaction score
0

Εχει γυαλια αλλα μπορεις να τα βαλεις μπροστα απο τα δικα σου.Δεν θα εχεις προβλημα.
Φυσικα αν εχεις φακους επαφης ακομα καλυτερα για σενα.
Βάζω φακούς και έφυγα! Σε ευχαριστώ πολύ!

Reaction score
22

Αν και το είδα δυστυχώς σε 2D, η ταινία είναι φανταστική.
Μπαίνεις εντελώς σε ενα άλλο κόσμο και σε αυτό βοηθάνε τα άψογα εφέ.Το animation και κυρίως οι λεπτομέρειες αυτού, δεν σ' αφήνουν στιγμή να σκεφτείς οτι αυτά που βλέπεις ειναι CG.
Πραγματικά μια μοναδική εμπειρία και κρίμα που εδω στα Χανιά, το έργο το έβαλε κινηματογράφος χωρίς 3D.
Ανετα το ξαναέβλεπα

Υ.Γ.Η κοπέλα μου η οποία, αντε να δεί μέχρι και κωμωδία, εκτός απο τα ρομαντικά, οταν βγήκαμε απο την αίθουσα, μου χαρακτήρισε το έργο "Γ@μ@το"

lakiss51

"Επαγγελματίας"
Reaction score
2.427

Υ.Γ.Η κοπέλα μου η οποία, αντε να δεί μέχρι και κωμωδία, εκτός απο τα ρομαντικά, οταν βγήκαμε απο την αίθουσα, μου χαρακτήρισε το έργο "Γ@μ@το"
Ενδιαφερουσα περιπτωση:135::126:

Staff online

• PeterMeni
    DIY - "Επαγγελματίας"
  • rose.athens
    Not in the mood Mod
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.904
Members