Reaction score
2
Re: Avatar - 3D (2009)

μολις εκλεισα εισητηρια για την τεταρτη στα village vmax..Το μονο που με ανησιχει ειναι αν οι θεσεις που εκλεισα ειναι καλες..Οι θεσεις ειναι οι 13,14,15,16 στην εβδομη σειρα..Παρακατω ειναι το λινκ της vmax αιθουσας για να δειτε και να μου πειτε αν εκανα καλα..

https://www.villagecinemas.gr/webticket/page3.asp?posId=&T0060=4&coupon1=&coupon2=&page=page2

Reaction score
0
Απάντηση: Re: Avatar - 3D (2009)

Με αυτα που διαβασα μπηκα στον πειρασμό και εκλεισα εισητήρια και επειδη εδώ στην Καστοριά δεν εχουμε θα παμε Θεσσαλονίκη με την κόρη μου.Αυριο θα το απολαυσουμε και εμεις σε 3d στην vmax στο cosmos.

Reaction score
0
Απάντηση: Avatar - 3D (2009)

Φιλος μου ειπε οτι το 3d δεν ελεγε και πολλα.
Παιζει ρολο η αιθουσα? που καθεσαι? αν ειναι σε odeon η Village?

Reaction score
0

Α Φ Ω Ν Ο Σ !!!

Αυτό από έναν δύσπιστο που δεν πολυνοιάζεται για ψηφιακά εφέ και εντυπωσιασμούς.

Να προτιμήσετε το ODEON, Μαρούσι (για τους εν Αθήναι).

Reaction score
2

Καπου διαβασα οτι τα Village χρησιμοποιουν διαφορετικη τεχνολογια για την προβολη 3d ταινιων και κατ επεκταση και του Avatar.Αμα καποιος εχει παρακολουθησει 3d και σε αιθουσα tων village και σε αιθουσα των Odeon, θα ηταν ενδοιαφερων να μας ελεγε τις εντυπωσεις του.

Reaction score
0

o φιλος μου ειχε παει στα village ας μας πουν τα παιδια που τους αρεσε που το ειδαν,
μην παω τσαμπα

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
91.729

o φιλος μου ειχε παει στα village ας μας πουν τα παιδια που τους αρεσε που το ειδαν,
μην παω τσαμπα
Είδα την ταινία και στα 2 multiplex. Στο Odeon το 3D είναι πιο "έντονο". Πολύ μικρές οι διαφορές όμως.
Όπου και να δεις το Avatar είναι άψογο κι όποιος το είδε και δεν εντυπωσιάστηκε (ως τεχνολογικό επίτευγμα), είτε είναι ανικανοποίητος γενικά, ή του αρέσει να το παίζει "διαφορετικός".

Reaction score
0

Είδα την ταινία και στα 2 multiplex. Στο Odeon το 3D είναι πιο "έντονο". Πολύ μικρές οι διαφορές όμως.
Όπου και να δεις το Avatar είναι άψογο κι όποιος το είδε και δεν εντυπωσιάστηκε (ως τεχνολογικό επίτευγμα), είτε είναι ανικανοποίητος γενικά, ή του αρέσει να το παίζει "διαφορετικός".
Ευχαριστω! θα προτιμισω odeon και θα γραψω εντυπωσεις

Reaction score
0

Ειδα τη ταινια , απιστευτα γραφικα! Πραγματικα ειναι τεχνολογικο επιτευγμα και πρεπει να τη δεις , οχι απλα αξιζει.
Την ειδα στην αιθουσα (odeon) που ειχε real 3d cinema,τι διαφορα ειχε απο τις αλλες?
Επισης τα γυαλια τα δυναμε πισω, θυμαμαι πριν κανενα δυο χρονια μοιραζαν για τη ταινια Tomp Raider στα village αλλα ηταν διαφορετικα νομιζω,
αλλη τεχνολογια?

Reaction score
4.217

Και εγώ το είδα μέσα στις γιορτές σε αίθουσα 3D .
Η ταινία είναι χαρακτηριστική του Κάμερον .
Δηλαδή κανείς δεν φεύγει απογοητευμένος .
Προσωπικά επειδή άκουσα πολλά καλά λόγια πριν δεν εντυπωσιάστηκα πολύ από το 3D.
Και πιο παλιά έχω δεί ταινίες 3d και δεν είδα σε αυτόν τον τομέα κάτι το ιδιαίτερο. Νομίζω ότι και σε 2D η ταινία θα είναι εξίσου καλή.
Επίσης με χάλασαν λίγο οι καγκουροηρωισμοί από το κάθε στρατόπεδο και οι ιαχές, κηρύγματα τύπου braveheart .
Κατά τα άλλα είναι ο ορισμός της περιπέτειας και το πώς περνούν 3 ώρες σχεδόν χωρίς να κάνει ούτε μια κοιλιά η ταινία.

Reaction score
0
Re: Απάντηση: Avatar - 3D (2009)

Ειδα τη ταινια , απιστευτα γραφικα! Πραγματικα ειναι τεχνολογικο επιτευγμα και πρεπει να τη δεις , οχι απλα αξιζει.
Την ειδα στην αιθουσα (odeon) που ειχε real 3d cinema,τι διαφορα ειχε απο τις αλλες?
Επισης τα γυαλια τα δυναμε πισω, θυμαμαι πριν κανενα δυο χρονια μοιραζαν για τη ταινια Tomp Raider στα village αλλα ηταν διαφορετικα νομιζω,
αλλη τεχνολογια?
Η Odeon εχει Dolby 3D και η Village Real D

Reaction score
0

εγω καθησα στη μεση και κεντρο ,
καλο ειναι να καθεστε 5-6-7 σειρα
το odeon εχει αρκετη αποσταση απο τα πρωτα καθησματα.
Επισης νομιζω οτι ειναι καλυτερα στις ακρες απο οτι στο κεντρο.
Λιγο που κοιταξα για τις 2 αυτες τεχνολογιες δεν εβγαλα ο καθενας λεει τα δικα του.
Παντως σε καποιες σκηνες με κινηση το 3d ειχε ενα μικρο προβλημα

Reaction score
0

Καλησπέρα και από μένα παιδιά!Καινούργιος στην παρέα και το 1ο μου post!
Η ταινία απλά φανταστική...Όποιος δεν την είδε να μην την χάσει με τίποτα!
Και μία ερώτηση (λίγο δύσκολη βέβαια...)
Ξέρει κανένας αν υπάρχει κάποιο site που να μπορούμε να κάνουμε φωτογραφίες μας να μοιάζουν σαν Navi από το avatar...;

MAD

Σιαρτάκιας
Reaction score
1.167

Δεν θα γράψω την γνώμη μου για να μην τσεκαριστώ ως ''το παίζω διαφορετικός''
Πάντως μπράβο! απο δώ και πέρα θα ξέρουμε πώς επιλέγουμε να δούμε οπωσδήποτε μια ταινία, πρέπει απλά να είναι τεχνολογικά μπροστά!

Reaction score
15.543

Aφου πηγα εχτες και δεν βρηκα εισητηρια πηρα για σημερα και ετσι το ειδα.....

Τι να πω...ειναι περι ορεξεως...!!!!!

Ενα παραμυθακι οπως ολα τα παραμυθια...αλλα 3D...

Δεν ειδα διαφορα απο το ICE 3D ..H αν ειχε,ηταν μικρη,που δεν την καταλαβα....

Παντως το ειδα ευχαριστα.....
Εκανα και μια τσιγαρια,που σημαινει οτι δεν με τραβηξε...

Η οθονη ειναι ηχοδιαπερατη...ασημι ανοιχτο... με gain χαμηλο απο οτι ειδα....

Την 3D εικονα την κανουν τα γυαλια μιας και εχουν καποια κλιση οι "φακοι".....και φυσικα καποιες αλλαγες χρωματικες...

Απο οτι καταλαβα δεν νομιζω να υπαρχει προβλημα να μεταφερθει σε δισκακι BR ωστε να την δουμε και στο σπιτι μας..

Εμενα και την γυναικα μου μας κουρασε ελαφρα και το παρομιαζω με την ασπρομαυρη εικονα...δλδ θελει πολυ δουλεια ακομα...

Εαν το Coraline 3D εχει την ιδια επεξεργασια εικονας με το avatar,που μαλλον ειναι τα ιδια,τοτε θα εχω κι αλλα να σας πω..

Δυστυχως εχει αλλη επεξεργασια το Coraline...:133:
Την χρωματικη αποκλιση.....

Αυτο που παρατηρησα ειναι πως αντι για την χρωματικη αποκλιση που εχει το εως τωρα γνωστο 3D(G-R)...To καινουριο 3D εχει το ειδωλο σαν βαση...δλδ αναλογα την θεση που αρμοζει το καθε αντικειμενο στον χωρο εχει και το αναλογο ειδωλο.....2πλο-3πλο κ.λ.π.

Καπως ετσι το αντεληφθην και μαλιστα ειναι εφαμιλο με το παλιο 3D οσον αφορα την αποκλιση.....(με μια ματια)
Δλδ....εαν εχουμε αποκλιση χρωματος για το ταδε βαθος 1 εκατοστο(αριστερα της οθονης η δεξια αναλογα)..το ιδιο θα αναλογη και με το ειδωλο..απλα εκει το 1 εκατοστο μπορει να ειναι 2 ειδωλα η 3..οπως επισης να εχεις και μεγαλα ειδωλα...:112:

Και πιστευω οτι δεν θα υπαρχει δυσκολια για μεταφορα σε δισκακι.
Ισα-ισα που θεωρω οτι ειναι ποιο ευκολο με βαση την λογικη...

Εαν βγει το ICE 3 σε 3D μιας και ειναι σιγουρα φτιαγμενο με τον ιδιο τροπο(οπως avatar) τοτε θα μπορουμε να ειμαστε σιγουροι..

Αυτο που ειναι ειναι καλυτερο στο καινουριο 3D ειναι η αποχρωση....
Με το παλιο ηταν λιγο χαμενα τα χρωματα και ποιο κουραστικη η θεαση...

Στο καινουριο ειναι βελτιωμενα τα πραγματα....

Παντως η αποδωση 3D θα ελεγα ειναι εφαμιλη και των δυο τεχνολογιων ως προς την διασταση.....
Στο σπιτι βλεπεις ανετα 3D ....και μαλιστα καλυτερο...
Να σκεφτητε ..οτι ειδα 3D και στο laptop.....!!!!!...για πολυ γελιο..μικρο και τρισδιαστατο..!!!:116:
Αυτα τα ολιγα προς το παρον....

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
91.729

Δεν θα γράψω την γνώμη μου για να μην τσεκαριστώ ως ''το παίζω διαφορετικός''
Πάντως μπράβο! απο δώ και πέρα θα ξέρουμε πώς επιλέγουμε να δούμε οπωσδήποτε μια ταινία, πρέπει απλά να είναι τεχνολογικά μπροστά!

Ξεχώρισα το οπτικό μέρος της ταινίας και μόνο. Δεν σε εντυπωσίασε;
Εκεί στάθηκα.

Κατά τ' άλλα, η υπόθεση και η εξέλιξη δεν μου άρεσε. Αυτά τα περί αγάπης και θέλησης, που κάνουν τα ακόντια να νικούν τα πιο σύγχρονα όπλα, ποτέ δεν τα χώνεψα. Αλλά μπρος στο οπτικό υπερθέαμα ούτε που τους έδωσα σημασία. :109:

Staff online

• xfader
    Segregation supporter
  • PeterMeni
    DIY - "Επαγγελματίας"
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.899
Members
38.258