- Reaction score
- 870
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: AVMentor reviews.... Metric Halo LIO-8!
Όσες ζυγαριές και να φτιαχτούν που μετράνε δις φορές του gr, όσα pixel φτιαχτούν που μετράνε δις, πάλι τα ανθρώπινα "αξεσουάρ" θα κρίνουν το αποτέλεσμα, εκτός κι αν εσύ βλέπεις και ακούς ρομποτικά. :116:
Στην επόμενη συνάντηση ακρόασης καλό είναι να πάει ένας με 2-3 μηχανήματα που μετράν δις gr & pixels και να μας στείλουν φωτογραφικά πως έπαιζαν για να ακούσουμε κι εμείς με τα μάτια μας.
Προτιμώ τα χεράκια μου, τα ποδαράκια μου και τα λοιπά "αξεσουάρ" που μου έδωσε ο Θεούλης.Κι εγώ συμφωνώ. Απόλυτα!
Δυστυχώς όμως τα χεράκια, τα ποδαράκια και τα λοιπά αξεσουάρ που μας έδωσε ο Αλλάχ δεν είναι από μόνα τους αρκετά..
Αυτό το κατάλαβε από πολύ νωρίς ο πίθηκος (που αργότερα έγινε άνθρωπος) και κάπως έτσι φτάσαμε να έχουμε ζυγαριές που μετράνε το δισεκατομμυριοστό του γραμμαρίου και ζυγαριές που μετράνε χιλιάδες τόνους με ακρίβεια 1%.
Συμπέρασμα: Ευτυχώς που οι πρώτοι "άνθρωποι" δεν ήταν χαϊεντάδες. :116:
Όσες ζυγαριές και να φτιαχτούν που μετράνε δις φορές του gr, όσα pixel φτιαχτούν που μετράνε δις, πάλι τα ανθρώπινα "αξεσουάρ" θα κρίνουν το αποτέλεσμα, εκτός κι αν εσύ βλέπεις και ακούς ρομποτικά. :116:
Στην επόμενη συνάντηση ακρόασης καλό είναι να πάει ένας με 2-3 μηχανήματα που μετράν δις gr & pixels και να μας στείλουν φωτογραφικά πως έπαιζαν για να ακούσουμε κι εμείς με τα μάτια μας.