- Reaction score
- 5.135
αναβάθμιση σε τι ;αλλάζει μοντέλο;;
Θα έκανα τώρα το δικηγόρο του διαβόλου για να σπάσω πλάκα, αλλά πάω για καφέ.Προσφατα διαβασα οτι εχει και καλυτερο ρολοι κατα μια ταξη μεγεθους
Μας φάγατε τα αυτιά τόσο καιρό ότι η metric είναι το καλύτερο dac και τώρα έρχεται το upgrade και κάνει 10 φορές καλύτερο το ρολόι και πάλι θα μας τα ζαλίσετε τί καλή που είναι κτλ. Και μετά θα βγει το καινούριο upgrade και θα το βελτιώνει άλλες 10 φορές και θα λέτε πάλι, ΑΑ super η metric!!Προσφατα διαβασα οτι εχει και καλυτερο ρολοι κατα μια ταξη μεγεθους
Είσαι μια σουπιά εσύ! Ξέρεις τί θα έλεγα.Όχι, όχι, καντον!
Εγώ δεν έχω πει ούτε μία φορά πως είναι το καλύτερο dac, ούτε καν ότι είναι καλό dac. Αλήθεια. Στορκίζομαι. Αυτές τις αηδίες μόνο ο εαρ τις λέειΜας φάγατε τα αυτιά τόσο καιρό ότι η metric είναι το καλύτερο dac και τώρα έρχεται το upgrade και κάνει 10 φορές καλύτερο το ρολόι και πάλι θα μας τα ζαλίσετε τί καλή που είναι κτλ. Και μετά θα βγει το καινούριο upgrade και θα το βελτιώνει άλλες 10 φορές και θα λέτε πάλι, ΑΑ super η metric!!
(Εν συντομία)
Δε κατάλαβα, ποιο φόνο;ΠΟτε? ποσο? να τη στειλω κι εγω γι αναβαθμιση?
γιατι φοβαμαι πως δε θα την ξαναπαρω πισω, ισως και ποτε....
περιμενω το phono stage, μετα απο παρεγγελια , εδω και κανα 2-3 χρονια, 5-6 τηλεφωνα, 3-4 συναντησεις, αλλα τιποτα..
το εσωτερικο phono Κωστα, το σαν step up στην ουσια, για την Koetsu, γιατι τωρα παιζω απλα με το ADC και το δικο μου step up .Ναι Κώστα. Το είπε ο ίδιος ο μπου. Πακέτο με το USB.
[DOUBLEPOST=1471359246][/DOUBLEPOST]
Δε κατάλαβα, ποιο φόνο;