AVMentor reviews.... Metric Halo LIO-8!

dapost

Rehdeko & Harbeth lover
Reaction score
11.475
Last edited:

Reaction score
11.664
Προσφατα διαβασα οτι εχει και καλυτερο ρολοι κατα μια ταξη μεγεθους
Μας φάγατε τα αυτιά τόσο καιρό ότι η metric είναι το καλύτερο dac και τώρα έρχεται το upgrade και κάνει 10 φορές καλύτερο το ρολόι και πάλι θα μας τα ζαλίσετε τί καλή που είναι κτλ. Και μετά θα βγει το καινούριο upgrade και θα το βελτιώνει άλλες 10 φορές και θα λέτε πάλι, ΑΑ super η metric!!
(Εν συντομία)

Όχι, όχι, καντον!
Είσαι μια σουπιά εσύ! Ξέρεις τί θα έλεγα.

dapost

Rehdeko & Harbeth lover
Reaction score
11.475
Μας φάγατε τα αυτιά τόσο καιρό ότι η metric είναι το καλύτερο dac και τώρα έρχεται το upgrade και κάνει 10 φορές καλύτερο το ρολόι και πάλι θα μας τα ζαλίσετε τί καλή που είναι κτλ. Και μετά θα βγει το καινούριο upgrade και θα το βελτιώνει άλλες 10 φορές και θα λέτε πάλι, ΑΑ super η metric!!
(Εν συντομία)
Εγώ δεν έχω πει ούτε μία φορά πως είναι το καλύτερο dac, ούτε καν ότι είναι καλό dac. Αλήθεια. Στορκίζομαι. Αυτές τις αηδίες μόνο ο εαρ τις λέει :D

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
142.101
Ναι, είναι το καλύτερο. Νταξ;

Λοιπόν, πέραν της πλάκας, το r&d που υπήρξε κατά την εξέλιξη της μέτρικ, καθώς και η όλη διαδικασία βελτιστοποίησης με συμμετοχή τόσων μεγαλων ονομάτων, δε νομιζω πως παίζει να ξανασυμβεί. Μακάρι, και το εύχομαι από καρδιάς, αλλά πολύ χλωμό το βλέπω να ξαναγίνεται τέτοια διαδικασία. Ως εκ τούτου, η μέτρικ παραμένει μοναδική.

Τώρα, με την διαρκή υποστήριξη που παρέχουν, θα προστεθεί απίστευτη επεξεργαστική ισχύς στην υπάρχουσα πλατφόρμα, ώστε να μην υπάρχει κανένας περιορισμός στο σύνολο του αριθμού των φίλτρων που μπορείς να χρησιμοποιήσεις, κι επιτέλους θα δουλέψει με USB από το PC, κάτι που ήταν εξ'αρχης απαραίτητο κατά την γνώμη μου, καθώς το FireWire είχε ως αποτέλεσμα να πάει πακέτο με μακ, κάτι που αποτελεί περιορισμό διασύνδεσης.

Στον ήχο φυσικά, δεν έχουν κάτι να βελτιώσουν.

Kotsidis John

Photography
Moderator
Reaction score
36.769
ΠΟτε? ποσο? να τη στειλω κι εγω γι αναβαθμιση?
γιατι φοβαμαι πως δε θα την ξαναπαρω πισω, ισως και ποτε....

περιμενω το phono stage, μετα απο παρεγγελια , εδω και κανα 2-3 χρονια, 5-6 τηλεφωνα, 3-4 συναντησεις, αλλα τιποτα..

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
142.101
Ναι Κώστα. Το είπε ο ίδιος ο μπου. Πακέτο με το USB.
[DOUBLEPOST=1471359246][/DOUBLEPOST]
ΠΟτε? ποσο? να τη στειλω κι εγω γι αναβαθμιση?
γιατι φοβαμαι πως δε θα την ξαναπαρω πισω, ισως και ποτε....

περιμενω το phono stage, μετα απο παρεγγελια , εδω και κανα 2-3 χρονια, 5-6 τηλεφωνα, 3-4 συναντησεις, αλλα τιποτα..
Δε κατάλαβα, ποιο φόνο;

Kotsidis John

Photography
Moderator
Reaction score
36.769
Ναι Κώστα. Το είπε ο ίδιος ο μπου. Πακέτο με το USB.
[DOUBLEPOST=1471359246][/DOUBLEPOST]
Δε κατάλαβα, ποιο φόνο;
το εσωτερικο phono Κωστα, το σαν step up στην ουσια, για την Koetsu, γιατι τωρα παιζω απλα με το ADC και το δικο μου step up .

Εχει ενα κοστος κοντα στα 200-250 ευρω.

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
142.101
Αυτό είναι απαράδεκτο.

Χατζησταμεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε!

Γιαααα έλα λιγάκι δω..

Kotsidis John

Photography
Moderator
Reaction score
36.769
πλησιαζει κι ο χειμωνας τωρα, θα χαλαρωσω κ απο τις παλιο-δουλειες, ν ακουσω λιγο μουσικουλα.
Θα τη στειλω μαλλον εξω να μου τη σινιαρουν.

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
142.101
Περίμενε λίγο Γιαννάκη, να μας ενημερώσει ο κρις πρώτα.

Χατζησταμεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.173
Members
38.420
Νεότερο μέλος
Iliashifi