- Reaction score
- 3.636
Απάντηση: Re: Απάντηση: AVMentor reviews.... Metric Halo LIO-8!
Ενδιαφέρον φαίνεται. Είμαι λίγο off-topic I know
Ενδιαφέρον φαίνεται. Είμαι λίγο off-topic I know
Eλα ρε πλακίτσα έκανα.Είσαι πολύ άδικος φιλαράκο.
Την βαθύτατη εκτίμησή μας για τον Σταματάκο, την έχουμε εκφράσει μέσα σε αυτό το φόρουμ, σε τέτοιο βαθμό, που σχεδόν εγείρει ...υποψίες!:116::116:
Ο Σταματάκος κυριολεκτικά "λάμπει" ανάμεσα στις ακαθαρσίες του χώρου (είδες πόσο ευγενικά το θέτω, καθώς τα ριβιού του βασίζονται σε πραγματικά πολλή δουλειά, με εξαιρετικό εξοπλισμό, κι όχι σε "εκθέσεις ιδεών" και λοιπές αερολογίες (είδες πάλι πόσο ευγενικά το θέτω.
Ταυτόχρονα όμως, κανείς δεν είναι "υπέρτατος κριτής", καθώς ο καθένας κρίνει για τον εαυτό του, με βάση όσα κουβαλάει μέσα στο κεφάλι του (τις γνώσεις του, τις εμπειρίες του, τα κολλήματά του, κλπ).
Οπότε, σαφώς δε περίμενα να μου πει ο Σταματάκος αν είναι καλή η μέτρικ! Ούτε για να το υποστηρίζω εγώ, ούτε για να την πάρω για πάρτη μου.
Χαίρομαι πάντως, που διαφωνώ μόνο σε ελάχιστα σημεία με το ριβιού του Σταμ, ενώ (όπως ήταν αναμενόμενο) ΔΕΝ κατάφερε ο Σταμ να "ξεζουμίσει" το "όπλο". Απλά, το ...μύρισε.:109:
To SabreΚαι ποιό ήταν το πειστικό dac έναντι του οποίου υστέρησε η Lio ?
:135::135::135:Τι να σας πω ρε...
Και γω ξεροκέφαλος όπως όλοι σας...... Μουσική και πάλι μουσική..
Αρκεί που και που να μην έχει σημασία τίποτα.. . Αρκεί ο Ike Quebec να είναι δίπλα σας .. για να σου φτιάξει την μέρα βρε βλαμένε συμφορουμίτη..
Έτσι; Ξερά; Δεν το περίμενα αυτό από εσένα....Καλημερα σε ολους σας κυριοι!!!!!!!
Round 2.......
ντροπη μου........πως μου ξεφυγε ετσι???:143:Έτσι; Ξερά; Δεν το περίμενα αυτό από εσένα....
Kαλημέρα vlasis, καλημέρα απ την υφαντουργία και το χειροποίητο κόσμημα!Γεομιατ ....εισαι μεγαλη κεντηστρα......απως τα λες ρε παιδι μου ετσι...........καλημερες!!!!:143::143:
χαχαχαχαχα, κακώς φιλαράκο, κακώς!Το review του Σταματάκου δεν το έχω διαβάσει γιατί βαριέμαι.... όπως και οποιοδήποτε review πλέον...
Το πιο σημαντικό δεν έκανες bold:
Αυτό που λέω και σε ερωτήσεις που γίνονται κατά καιρούς τύπου "αυτό το DAC φοράει το Sabre, θα είναι καλό;".The components (in some cases) may provide an absolute limit on the performance of a product, but they certainly do not guarantee a specific level of performance.
παίζει, και μάλιστα με "Exceptional, Best–In–World, Archival Grade Converter Quality", συνδυασμένο με "Lowest Price in its Class"!Ολα καλα δεν λεω αλλα..........................δεν παιζει ματροσκες!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
παρών!!!!!!!! :116::116::116:εκτος αν υπαρχει καποιος που αγορασε ''το κουτι'' χωρις να ακουσει πως παιζει το εργαλειο.
μετρικοκαλημέρες και σε σένα βρε!!!!!πολλες μετρικοκαλημερες και παλιιιιιιιιιιιιιι !!!!!!!!!!!!!!!!
Mα αυτό ακριβώς προσπάθησα και εγώ να σου εξηγήσω εδώ:Αυτό που λέω και σε ερωτήσεις που γίνονται κατά καιρούς τύπου "αυτό το DAC φοράει το Sabre, θα είναι καλό;".