Κώστας Φ.
Truth hurts. Here's a teddy bear.
- Reaction score
- 895
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: AVMentor reviews.... Metric Halo LIO-8!
Επίσης πιο πάνω, στο ίδιο thread που βάζεις, είχα γράψει:
Φίλε μου προφανώς έχεις πρόβλημα με την ελληνική ή την αγγλική γλώσσα (στην καλύτερη περίπτωση).
I'm saying the same thing, mate. Perhaps it's the language barrier. Let me know if you're still having trouble understanding what I'm trying to say. We can discuss in English or something. I also know German and some French from High School. Let me know.
Έγραψα στο link που παραθέτεις:Mα αυτό ακριβώς προσπάθησα και εγώ να σου εξηγήσω εδώ:
http://www.avsite.gr/vb/showthread.php?81389-M2Tech-Hiface&p=1286198#post1286198
με αποτέλεσμα να αντιδράσεις όπως αντέδρασες. Χαίρομαι που άλλαξες γνώμη.
Η ουσία της πρότασης είναι η ίδια με αυτό που λέω και εδώ. Ίδια....κάνεις χοντρά λάθη όπως το να συγκρίνεις ολοκληρωμένες συσκευές με βάση δημοσιευμένες μετρήσεις και, όχι μόνο να θεωρείς ότι αυτές είναι ενδεικτικές της ποιότητας των δύο συσκευών αλλά να πιστεύεις και ότι είσαι σε θέση να απομονώσεις την απόδοση των DAC chip ανάμεσα στα υπόλοιπα που καθορίζουν τις μετρήσεις αυτές.
Επίσης πιο πάνω, στο ίδιο thread που βάζεις, είχα γράψει:
Εσύ στα παραπάνω παρατηρείς "αλλαγή γνώμης" σε σχέση με το:Το "μεγάλο" Sabre είναι ό,τι καλύτερο αυτή τη στιγμή σε DAC τσιπάκι. Απλά.
Από εκεί και πέρα, το μέχρι ποιό σημείο μπορεί να το εκμεταλλευτεί ο Χ κατασκευαστής είναι άλλου παπά Ευαγγέλιο...
Με άλλα λόγια, το να "φοράει" Sabre ένα μηχανάκι σημαίνει οτί υπάρχει η βάση για κάτι ε-ξ-α-ι-ρ-ε-τ-ι-κ-ό.
Το αν θα πάρεις αυτό το εξαιρετικό ή αν θα πάρεις κάτι λίγο χειρότερο ή απλά ένα DAC της σειράς εξαρτάται από πολλές άλλες επιλογές (layout, ρολόι, στάδιο εξόδου, τροφοδοσία - για να αναφέρω τα χοντρά) που θα κάνει ο κατασκευαστής.
...που αναφέρω παραπάνω.The components (in some cases) may provide an absolute limit on the performance of a product, but they certainly do not guarantee a specific level of performance.
Φίλε μου προφανώς έχεις πρόβλημα με την ελληνική ή την αγγλική γλώσσα (στην καλύτερη περίπτωση).
I'm saying the same thing, mate. Perhaps it's the language barrier. Let me know if you're still having trouble understanding what I'm trying to say. We can discuss in English or something. I also know German and some French from High School. Let me know.