- Reaction score
- 22.504
Απάντηση: AVMentor reviews.... Metric Halo LIO-8!
Διότι αλλιώς;
Διότι αλλιώς;
Διότι αλλιώς;
Έχεις δίκιο...Διότι αλλιώς;
Ορισμένοι δε από τους παραπάνω την έχουν "ακούσει" ως μέρος αρκετά περισσοτέρων του ενός συστημάτων - χώρων.Περιοριζόμενος σε μέλη αυτού του forum που έχουν "ακούσει" ως μέρος συστήματος τη Metric σε λειτουργία dac / preamp και με τον κίνδυνο να "ξεχάσω" κάποιους είτε λόγω άγνοιας είτε πολύ απλά λόγω αφηρημάδας, θα αναφέρω τους παρακάτω:
Alex_Zapantis, ChrisHat, vlasis, Manos58, Tyler Durden, Νίκος Αρβανιτάκης, Κυριάκος Κ., teachertza, tem, ep4nder, geomiat, Κώστας Κόγιας, Κώστας Κωνσταντίνου
Συνεπώς η "γνώμη" σου δε μετράει...Αν δεν είναι κόπος, μπορεί κάποιος να μας πει τις βασικές δυνατότητες της metric στην ισοστάθμιση / βελτίωση ακουστικής χώρου; Έχει κάποιους ενσ/νους αλγόριθμους; Εκτός από εξομάλυνση απόκρισης, επηρεάζει π.χ. και αντηχήσεις (reverberation); Τι άλλο; Thanx.
Υ.Γ. Και εγώ την έχω ακούσει @athens mastering. Mmmmmarvelous!
Δεν είναι DAW, είναι εφαρμογή με εξαιρετική ευκολία για on location ηχογραφήσειςΠώς θα την έκρινες ως εφαρμογή; Μπορεί να σταθεί ως wave editor απαιτήσεων;
Ξέχασα και τον Dimusique που την κατέχει κιόλας...Περιοριζόμενος σε μέλη αυτού του forum που έχουν "ακούσει" ως μέρος συστήματος τη Metric σε λειτουργία dac / preamp και με τον κίνδυνο να "ξεχάσω" κάποιους είτε λόγω άγνοιας είτε πολύ απλά λόγω αφηρημάδας, θα αναφέρω τους παρακάτω:
Alex_Zapantis, ChrisHat, vlasis, Manos58, Tyler Durden, Νίκος Αρβανιτάκης, Κυριάκος Κ., teachertza, tem, ep4nder, geomiat, Κώστας Κόγιας, Κώστας Κωνσταντίνου
Έχεις παντευτεί μια συχνότητα, που βάζω στοίχημα θα έχει παράθυρο χρόνου τουλάχιστον 3-4 msΧμ, αν εννοείς τι ακούς από τα ηχεία σου, ναι. Και εγώ από DAC202 ακούω κάτι τέτοιο...:139:
![]()
Το DSD είναι μια ενδιαφέρουσα τεχνολογία που μας τέλειωσε για λόγους εμπορικούς αλλά και τεχνικούς ( δεν επιδέχεται επεξεργασία). Η Metric είναι κλασσική PCM τεχνολογία.η metric δουλεύει σαν dsd dac;
αυτοί που "δεν" την άκουσαν δηλαδή ...Κάποιοι ελάχιστοι δε και σε ρόλο που έχει επιτρέψει την αξιολόγηση της διαφάνειας της λούπας A/D - D/A...
Με Weiss, Dangerous, Buffallo, μαγνητόφωνα και άλλα πολλά...δευτερον, με τι ως αναφορα;
Kωστα δεν ειμαι εγω ο ειδικος που θα την κρινει ως πολυμηχανημα..Διότι αλλιώς;
ΑLΕΧ .......μη βιαζεσαι..Με Weiss, Dangerous, Buffallo, μαγνητόφωνα και άλλα πολλά...
Η κουβέντα περί "αναφοράς" όμως είναι πολύ μεγάλη, και εκεί, μας αρέσει δε μας αρέσει, ακόμα και οι υποκειμενικές ή "υποκειμενικές" γνώμες διαφόρων έχουν κάθε άλλο παρά το ίδιο ειδικό βάρος...