AVMentor reviews.... Metric Halo LIO-8!

Reaction score
3.967
Η παλιά αναβαθμίζεται πλήρως με αλλαγή ενός board και της πίσω πλάτης με τις εισόδους.
Η εταιρία εχει την καλύτερη υποστήριξη που υπάρχει.
Η τιμή των μετρικ δεν πεφτει γιατι ήταν πάντα χαμηλή για αυτα που προσφέρουν.
Σιγά την υποστήριξη...έχει κλείσει ο λαιμός μου και ούτε ένα τσαγάκι δεν ήρθαν να μου κάνουν οι άχρηστοι.
Παληάνθρωποι, αλλάζουν και μοντέλο χωρίς να πάρουν ένα τηλέφωνο, δέναι κατάσταση αυτή.
Άς όπσονται τα παπαγαλάκια που με παρέσυραν .....πάω να κλάψω σε μιά γωνιά.
Θα την πέταγα πραγματικά...στο άλλο ρακ, μπατ θα της δώκω ακόμη μία ευκαιρία συνδέοντάς την ψηφιακά με τα Grimm....έτσι επειδή έδειξε συμπεριφορά κοσμιωτάτη σαν ντακ, προ, phono, λαμπάκι νυκτός κλπ.
Σκέψου να ζείς σε σπίτι 25τμ και να ασφυκτιάς ενώ ο φιλαράκος αγόρασε με τα ίδια χρήματα καινούριο 150τμ, έχει ειδική συμφωνία να του καλύπτουν όλα τα έξοδα και δεν πρόκειται ποτέ να χρησιμοποιήσει τα πίσω δωμάτια...Δράμα έ?

Last edited:

D

deleted user 10898

Guest
Σιγά την υποστήριξη...έχει κλείσει ο λαιμός μου και ούτε ένα τσαγάκι δεν ήρθαν να μου κάνουν οι άχρηστοι.
Παληάνθρωποι, αλλάζουν και μοντέλο χωρίς να πάρουν ένα τηλέφωνο, δέναι κατάσταση αυτή.
Θα την πέταγα πραγματικά...στο άλλο ρακ, μπατ θα της δώκω ακόμη μία ευκαιρία συνδέοντάς την ψηφιακά με τα Grimm....έτσι επειδή έδειξε συμπεριφορά κοσμιωτάτη σαν ντακ, προ, phono, λαμπάκι νυκτός κλπ.
Σκέψου να ζείς σε σπίτι 25τμ και να ασφυκτιάς ενώ ο φιλαράκος αγόρασε με τα ίδια χρήματα καινούριο 150τμ, έχει ειδική συμφωνία να του καλύπτουν όλα τα έξοδα και δεν πρόκειται ποτέ να χρησιμοποιήσει τα πίσω δωμάτια...Δράμα έ?
Grimm?
Πήρες grimm?
Τι grimm?
Τα γνωστά?
Λέγε ρε!!

D

deleted user 10898

Guest
Ρε φίλε και εγω το ίδιο Δράμα περνάω...
Τα ηχεία μου εχουν μονο ψηφιακη είσοδο και η lio-8 ειναι περιττή.
Σκέφτηκα να την κάνω τραμπα για καμία uln-2 αλλα μαλλον θα την κρατήσω....

Reaction score
677
Γιώργο δεν αμφιβάλει κανείς πως είναι σπιταρόνα.
Εγώ όμως τα έχω απλά.
Τι θέλω;Ντακ,DSP (σε περίπτωση που έχω μετρήσει ή θα μετρήσω),θες και προ;-άντε και προ.
Γιατί να πάρω την Metric και όχι το DLCP που έχουν και τα γκρίμια κι έχει το 1/4 των λεφτώνε κι είναι και κρος;(Που στην μετρικ πρέπει να κοτσάρω και έξτρα κάρτα για να γίνει; )
Ή γιατί να μην πάρω σκέτα τα grimm;(Καλορίζικα,καλές μουσικές!)

Last edited:

D

deleted user 10898

Guest
Εγώ όμως τα έχω απλά.
Τι θέλω;Ντακ,DSP (σε περίπτωση που έχω μετρήσει ή θα μετρήσω),θες και προ;-άντε και προ.
Γιατί να πάρω την Metric και όχι το DLCP που έχουν και τα γκρίμια κι έχει το 1/4 των λεφτώνε κι είναι και κρος;(Που στην μετρικ πρέπει να κοτσάρω και έξτρα κάρτα για να γίνει; )
Εδώ ρε Σωκράτη δεν παίρνουν λέει την μετρικ γιατι δεν εχει έτοιμες εξόδους RCA η balanced και θελει ειδικό καλώδιο...
Και δεν μπορούν λέει να κάνουν το σεταριςμα Που δεν χρειάζεται μετά τη πρώτη φορά ουσιαστικά....
Θες να σετ αρουν DLCP?

Reaction score
677
Εδώ ρε Σωκράτη δεν παίρνουν λέει την μετρικ γιατι δεν εχει έτοιμες εξόδους RCA η balanced και θελει ειδικό καλώδιο...
Και δεν μπορούν λέει να κάνουν το σεταριςμα Που δεν χρειάζεται μετά τη πρώτη φορά ουσιαστικά....
Θες να σετ αρουν DLCP?
Άστους αυτούς Νίκο μου.
Για εμένα που ψευτομπορώ λέμε...
Τι από τα δύο;

D

deleted user 10898

Guest
η διαδικασια βελτιωσης της μετρικ με εξελιξη σε πραγματικες συνθηκες ειχε ως αποτελεσμα ενα επιπεδο αναλυσης και απουσιας χρωματισμων που πολυ δυσκολα θα επιτευχθει ξανα.
επισης, το adc της μαλλον ειναι καλυτερο, οποτε αν ακους βινυλια, με mic preamp η με την μετατοπη του DI σε phono input και με την riaa σε dsp μαλλον φθανεις σε εξαιρετικο αποτελεσμα. .
τωρα...
σε φιλτρα κλπ φανταζομαι ειναι καλυτερο το dlcp.
αφου ειναι και φθηνοτερο δεν θα δισταζα να το δοκιμασω.
απτα...

Reaction score
677
η διαδικασια βελτιωσης της μετρικ με εξελιξη σε πραγματικες συνθηκες ειχε ως αποτελεσμα ενα επιπεδο αναλυσης και απουσιας χρωματισμων που πολυ δυσκολα θα επιτευχθει ξανα.
επισης, το adc της μαλλον ειναι καλυτερο, οποτε αν ακους βινυλια, με mic preamp η με την μετατοπη του DI σε phono input και με την riaa σε dsp μαλλον φθανεις σε εξαιρετικο αποτελεσμα. .
τωρα...
σε φιλτρα κλπ φανταζομαι ειναι καλυτερο το dlcp.
αφου ειναι και φθηνοτερο δεν θα δισταζα να το δοκιμασω.
απτα...
:thumbsup:
Για χρωματισμούς δεν θα ανησυχούσα,ο Bruno είναι άλλωστε διάσημος επειδή φροντίζει για την απουσία τους.
(Αν είναι αλήθεια όλα αυτά που διαβάζουμε για τον σχεδιασμό τους δηλαδή,κι αν τα Grimm είναι τόσο καλά όσο τα λέμε,μιας και το DLCP είναι η καρδιά τους.)
Για τα υπόλοιπα,υποθέτω έχεις δίκιο,την έχεις και την ξέρεις.

dapost

Rehdeko & Harbeth lover
Reaction score
11.512
Να σου πω κ. Vet: μπορείς να μας πεις κάτι που δεν ξέρουμε ήδη ή έχεις δώσει και εσύ όρκο σιωπής; Στη Θεσσαλονίκη, τι κάνατε; Καλά ο εαρ και ο κρισχατ δε γράφει πια, αλλά εσύ ή ο αγαπητός kotsidis john; Τίποτα; Για χρωματισμούς, καλώδια και ριες, τα ξέρουμε ήδη...

Kotsidis John

Photography
Moderator
Reaction score
37.156
Στη θεσνικη απλα ηρθε ο Χρηστος και ρυθμισε με το αυτι στο EQ της Metric κατα την αποψη του το συστημα, αυτο απλα, τιποτα αλλο..

Κι αυτο εγινε γρηγορα σε φιλικο κλιμα χαμου και με μπυρες κ φωνες, απορω πως μπορεσε ο ανθρωπος δηλαδη...!

dapost

Rehdeko & Harbeth lover
Reaction score
11.512
Ρε φίλε και εγω το ίδιο Δράμα περνάω...
Τα ηχεία μου εχουν μονο ψηφιακη είσοδο και η lio-8 ειναι περιττή.
Σκέφτηκα να την κάνω τραμπα για καμία uln-2 αλλα μαλλον θα την κρατήσω....
Μάλιστα, το site της σιωπής...Βρε παναθεμά σας, παίρνετε ωραία, καινούργια πράγματα και δε γράφετε τίποτα; Καμία εμπειρία; Κάτι για τα καλώδιά τους; Τι θα διαβάζουμε τότε εδώ εμείς οι υπόλοιποι; Μόνο για τον Αλέξανδρο που καίει τους ενισχυτές του; :taunt:

Last edited:

dapost

Rehdeko & Harbeth lover
Reaction score
11.512
Και εσύ τέκνον μου; Δώσε λίγα ψίχουλα αγάπης...Καμία φωτό έστω!

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.843
1) δεν ηξεύρει να ανεβάσει φωτος

2)δεν έχει φωτογραφική μηχανή ψηφιακή .Μια Zenit μόνο από τότε που ήτανε στο ΚΚΕ

3)Δεν έχει παραλάβει ακόμα.Με υποσχετική είναι , θααααααααααααααααα τα πάρει

4) Τον αποκαλούν george the Parrot και του έχει στοιχίσει:D:D:D

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.820
Μάλιστα, το site της σιωπής...Βρε παναθεμά σας, παίρνετε ωραία, καινούργια πράγματα και δε γράφετε τίποτα; Καμία εμπειρία; Κάτι για τα καλώδιά τους; Τι θα διαβάζουμε τότε εδώ εμείς οι υπόλοιποι; Μόνο για τον Αλέξανδρο που καίει τους ενισχυτές του; :taunt:
αμα δεν μας πεις τι αντικραδασμικα εχεις κατω απο την Lio σου......δεν σου λεμε τιποτις......αμα πιχια !!!!!!!!!:fuckyou:

Reaction score
677
αμα δεν μας πεις τι αντικραδασμικα εχεις κατω απο την Lio σου......δεν σου λεμε τιποτις......αμα πιχια !!!!!!!!!:fuckyou:
Άσε το από κάτω.
Από πάνω να μας πει τι βάζει αν βάλει πίσω τίποτα φίδια.

Reaction score
3.967
Grimm?
Πήρες grimm?
Τι grimm?
Τα γνωστά?
Λέγε ρε!!
Nαι αγοράκι μ' τα χτύπησα.
Black colori, άνευ το ματζαφλέρι του προ.
Με ρχόταν κάπως να δώκω τη Metrictoukiaratatincard και είπα να παίξω το παιχνίδι με τα πρόστυχα τα λαμπάκια τα γνωστά.
Οπότε ΄οτι παίζει τώρα πάνω στη gamocard (2 πικάπια, σιντιπλε) θα εξακολουθήσει (συν τις όποιες προσθήκες, είπαμε 150τμ σπίτι και άδεια δωμάτια) με ψηφιακό σηματάκι να τα "ρίχνει" στα Grimm.
Σειρά σου ναου να πείς τι έκανες με τα ηχεία σου.

Reaction score
3.967
Εγώ όμως τα έχω απλά.
Σωκ φίλε μου με αρέσει μερικές φορές να απαντώ ολίγον περιφραστικά και όχι ακριβώς στην ψυχοσυνθετική τοποθέτηση κάποιου ποστ και -μην το εκλάβεις επι προσωπικού- όπως ελάλησεν και ο βετούλης δεν αποτελείς χαρακτηριστικό δείγμα χαηεντά.
Έχεις βέβαια και συ την πετρηά σου, αλλά αυτή είναι μια μπερδεγουέη υπόσταση που λαμβάνει χώρα όταν κάποιοι συλλογισμοί σου ανακυκλώνονται με αυτοαναλώσιμη εξέλιξη σε αδιέξοδη στάση.
Απλά -δεν ισχύει για σένα- είναι κωμικό -τουλάχιστον- όταν ακούω απο κάποιους ότι ΔΕΝ αγοράζουν μηχάνημα που οι δυνατότητές του υπερβαίνουν τις ανάγκες του.
Τέτοιες δηλώσεις λέμε!
Καταλαβαίνεις, ότι όταν ενήλικες πυροβολούν τέτοιες σοφίες φαντάζουν τόσο π@π@ρες μα τόσο, που δεν μπορείς να δεχτείς ότι ζούν στην ίδια γή.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.860
Members
38.508
Νεότερο μέλος
koskef