AZbox HD Elite ... under hard test...

Reaction score
118
Απάντηση: AZbox HD Elite ... under hard test...

Kαι τα ITV παιζουν μια χαρα, λιγο χρονο δωσε για buffer...

Reaction score
0

Καλησπέρα σε όλους
Είμαι ενός κάτοχος AZBOX premium το χρησιμοποιώ κυρίως ως media center, εδώ και πολύ καιρό εχω παρατίσει της αναβαθμίσεις (προ 6 μηνου) του f/W γιατί είμαι της απόψεις ότι δουλεύει δεν το πειράζουμε .
Αλλά προέκυψε η ανάγκη για αναβάθμιση διότι σε κάποια mkv αρχεία έχω διακοπές στον πολυκάναλο ήχο (έξοδο με οπτικό καλώδιο σε ενισχυτή) δεν ξέρω τη έκδοση να βάλω αν μπορείτε να με βοηθήσετε και να μου πείτε ποια έκδοση είναι αυτή που έχει τα λιγότερα προβλήματα, επίσης αν εκτός από το F.W χρειάζεται αναβάθμιση και κάπου αλλού.
Ευχαριστώ

Reaction score
5.781
εαν τα προβληματα που αναφερεις εχουν σχεση με το dts τοτε ξεχνα το δεν υπαρχει fw που να τα παιζει αριστα η μονη λυση ειναι να τα μετατρεψεις σε AC3.

αν θες την γνωμη μου μην το κανεις γιατι απο οσο ξερω οι coders ξαναγραφουν απο την αρχη το media module του δεκτη

Reaction score
0

Έχεις δίκιο είναι 6 channels dts ,υπάρχει πρόγραμμα μετατροπής σε AC3;
Επόμενος αν κατάλαβα καλά πρέπει να περιμένω ,επίσης για να μπορέσω να ακούσω πολυκάναλο ηχο πρέπει να πάω στα settings του ήχου και να αλλάξω από PCM σε RAW αυτό γιατί συμβαίνει αν ξέρεις έτσι για την ιστορία.
Ευχαριστώ

Reaction score
5.781
To προβλημα ειναι στην ουσια μεταξυ dts (Bitstream) και ac3 (Bitstream)
Oσο για τις διαφορες μεταξυ RAW και PCM στην ουσια και το RAW PCM ειναι, απλα το RAW(Bitstream) σου μεταφερει ολα τα καναλια του ηχου (πολυκαναλο) ενω το PCM (Pulse Code Modulation ) μονο στερεο (2 καναλια ) εκτος (αυτο το ριμαδι το εκτος θα μας φαει) και αν τον ηχο τον μεταφερεις μεσω HDMI οποτε και το PCM μπορει να σου δωσει πολυκαναλο ηχο

οσο για το προγραμμα που μετατρεπει τον ηχο απο dts σε ac3 ριξε μια ματια στο παρακατω link χωρις να ειμαι σιγουρος οτι θα κανει την δουλεια για την οποια το θελεις

http://www.mygamestube.net/2010/05/joboshare-flv-converter-v2720510.html

Reaction score
3.085
Ενσωμάτωση επίγειου ψηφιακού δέκτη. Αντιπρόσωπος;

Καλησπέρα κι από μένα.

Από πέρισυ, που πήρα τον Premium HD, δεν έχω καταφέρει να τον λειτουργήσω. Ο κυριότερος λόγος ήταν ότι δεν ήξερα που θα τον εγκαταστήσω, στο σαλόνι ή στο χώρο που έχω το κύριο σύστημα Home Theater. Οπότε παρέμενε εν αναμονή στο κουτί του, μέχρι να πάρουν την τελική τους μορφή και οι δύο χώροι. Αποφάσισα λοιπόν να τον βάλω στο σαλόνι, συνοδό της νέας TV, μαζί με κάποια άλλα μηχανήματα.

Στην αρχή του χρόνου είχα επικοινωνήσει με τον πρώην αντιπρόσωπο (Αφοί Καλέμη), χωρίς βέβαια να ξέρω ότι είχε εγκαταλήψει την αντιπροσώπευση, και τον ρώτησα αν είχε ή έφερνε ψηφιακούς δέκτες για ενσωμάτωση στην κύρια μονάδα. Μετά το πράγμα ατόνισε και σήμερα που ξαναμίληα μαζί τους, μου είπαν ότι δεν έφεραν ποτέ και μάλλον έχει ο αντιπρόσωπος. Σε ερώτησή μου "ποιός είναι ο νέος αντιπρόσωπος" μου είπαν ότι δεν ξέρουν και μάλλον είναι κάποιος στη Θεσσαλονίκη.

Ερωτώ:

1) Έχει κάποιος ενσωματώσει επίγειο δέκτη στον AZBox? Είναι δέκτης συμβατός με MPEG-4? Έχει δυνατότητες σήματος HD, αν και όποτε αυτό γίνει πραγματικότητα στην Ελλάδα;

2) Πού τον βρίσκεις;

3) Ποιός είναι τελικά ο νέος αντιπρόσωπος ή ο εισαγωγέας και ποιά είναι τα στοιχεία του;

Ευχαριστώ.
-

Reaction score
114

1)Xρειαζεσαι ενα MPEG-4 tuner για ΑΖΒΟΧ.
Πρεπει να ανοιξεις τον δεκτη και τον κουμπωνεις στην ελευθερη θεση που υπαρχει.Ειναι ευκολο.
Αν εισαι Αθηνα,για την ωρα θα βλεπεις Prisma,Sport+ info κτλ.

2)Οπου το βρεις πιο φτηνα.
Κανε αν θες μια αναζητηση στο skroutz η' κοιταξε και εκτος συνορων.

Reaction score
3.085
Εσωτερικό MPEG-4 Tuner

1)Xρειαζεσαι ενα MPEG-4 tuner για ΑΖΒΟΧ.
Πρεπει να ανοιξεις τον δεκτη και τον κουμπωνεις στην ελευθερη θεση που υπαρχει.Ειναι ευκολο.
Αν εισαι Αθηνα,για την ωρα θα βλεπεις Prisma,Sport+ info κτλ.

2)Οπου το βρεις πιο φτηνα.
Κανε αν θες μια αναζητηση στο skroutz η' κοιταξε και εκτος συνορων.
Ευχαριστώ, Johnny, αλλά ακριβώς αυτό ρωτάω. Δηλαδή, ρωτάω αν κάποιος έχει ήδη προμηθευτεί και εγκαταστήσει τον δέκτη, πού τον βρίσκεις και βέβαια αν από αυτούς που κυκλοφορούν, υπάρχει κάποιος (για εσωτερική μονάδα μιλάμε) με δυνατότητες HD.

Μπορεί κανείς να προτείνει κάτι, ένα link, ένα όνομα, μοντέλο, μάρκα, κάτι τέλος πάντων, που να χωράει αφ' ενός μέσα στον AZBox και να μην παρουσιάζει προβλήματα συμβατότητας αφ' ετέρου;

Και βέβαια, η πληροφορία για τον εδώ αντιπρόσωπο ή έστω εισαγωγέα, διανομέα κλπ. είναι εξ ίσου χρήσιμη και κρίσιμη. Τον γνωρίζει κάποιος;
-

Reaction score
3.085
Από skroutz

Με την ευκαιρία, ακολούθησα την συμβουλή σου και βρήκα δέκτη (Module εσωτερικό) της μαμάς εταιρείας (έτσι λέει, τουλάχιστον).

Ο δέκτης είναι αυτός

Τον έχει κάποιος εγκαταστήσει και δοκιμάσει;
Είναι και HD?
-

Reaction score
0

Για πρωτη φορα αντιμετωπιζω το παρακατω προβλημα: Δεν μπορω να συνδεθω στον δεκτη με τον ftp client (winscp). Εχω το παρακατω μηνυμα:
searching for host...
connecting to host...
authenticating
using username "root"

και ζηταει password. Πληκτρολογω azbox (σιγουρα στα αγγλικα και με το caps lock απενεργοποιημένο) και παιρνω το μηνυμα: access denied. Οσο και να προσπαθησα το αποτέλεσμα ήταν το ιδιο. Είχα fw 4829 έβαλα το 3877 μήπως και ειχε αλλαξει το password και το αποελεσμα ξανα το ιδιο.
Μπορει κάπιοσ να βοηθησει;

Reaction score
114
Απάντηση: Από skroutz

Με την ευκαιρία, ακολούθησα την συμβουλή σου και βρήκα δέκτη (Module εσωτερικό) της μαμάς εταιρείας (έτσι λέει, τουλάχιστον).

Ο δέκτης είναι αυτός

Τον έχει κάποιος εγκαταστήσει και δοκιμάσει;
Είναι και HD?
-
-Αυτο ειναι το tuner που χρειαζεσαι.Δεν κανουν ολα τα tuner για AZBOX.Μονο αυτο που βγαινει γι αυτον, ειναι συμβατο με αυτον.Απλως το μαγαζι που βρηκες το εχει ακριβα.Υπαρχει και φτηνοτερο.
-Ειναι και HD.

Reaction score
114

Για πρωτη φορα αντιμετωπιζω το παρακατω προβλημα: Δεν μπορω να συνδεθω στον δεκτη με τον ftp client (winscp). Εχω το παρακατω μηνυμα:
searching for host...
connecting to host...
authenticating
using username "root"

και ζηταει password. Πληκτρολογω azbox (σιγουρα στα αγγλικα και με το caps lock απενεργοποιημένο) και παιρνω το μηνυμα: access denied. Οσο και να προσπαθησα το αποτέλεσμα ήταν το ιδιο. Είχα fw 4829 έβαλα το 3877 μήπως και ειχε αλλαξει το password και το αποελεσμα ξανα το ιδιο.
Αυτα που ισχυουν ειναι

Νame : root
passw : azbox

Xρησιμοποιησε αλλο προγραμμα.
Το DCC για ΑΖΒΟΧ

Reaction score
3.085
Πληροφορίες;

-Αυτο ειναι το tuner που χρειαζεσαι.Δεν κανουν ολα τα tuner για AZBOX.Μονο αυτο που βγαινει γι αυτον, ειναι συμβατο με αυτον.Απλως το μαγαζι που βρηκες το εχει ακριβα.

Υπαρχει και φτηνοτερο.

-Ειναι και HD.
Για ριξε καμιά πληροφορία.
(Thanks)

Reaction score
114

Ειναι λιγο δυσκολη η ευρεση μεσω ιντερνετ απ' οτι βλεπω και εγω.
Καλυτερα παρε τηλ. στα μαγαζια.
Τα τηλ. μπορεις να τα βρεις απο τευχη των Δορυφορικων περιοδικων.
Μια καλη τιμη, ειναι γυρω στα 45 Ε.

Reaction score
5.781
Re: Απάντηση: AZbox HD Elite ... under hard test...

searching for host...
connecting to host...
authenticating
using username "root"

Σιγουρα δεν εχεις προβλημα με το pass γιατι τοτε θα λαμβανες το μήνυμα password is wrong οταν λαμβανεις το μηνυμα access denied σημαινει οτι εχεις προβλημα με το δικτυο πηγαινε στις ΡΥΘΜΗΣΕΙΣ/NETWORK και κοιτα αν το ftp και το telnet ειναι ενεργοποιημενα

Reaction score
0

για οσους παλευουν με τον azbox

PRIORITY MANAGER V1.3 (Plugin Version):Complete Tool to Power Up Azbox

http://www.sat-universe.com/showthread.php?t=172451

v1.3
-----
NEW : Packed the script as a plugin. You can look at the script logs, activate,
deactivate, restart the script simply from Plugins Menu without having to use TELNET.
Special thanks to Kanber Kav for his permission for the usage and modification of his
Multicas Info plugin!

NEW : Increasing internal storage (DOM) speed up to 20% by changing its working
parameters! (Thanks to Kanber Kav for the idea!)

NEW : Full automated cleanup mechanism: After deleting this plugin from Plugins Menu,
Priority Manager will be deactivated and process will be stopped, all installed files and
log file will be deleted, all process priorities will be set to their default values. No
reboot or user intervention needed!

NEW : Reserved programs are now supported. When a scheduled recording starts, TV
prioritization will be applied until it ends.

NEW : CIF mount support for those who want want to mount CIF shares of your network to
Azbox. (auto-mounts shares when the file server is online, auto-unmounts share when the
file server is offline)

NEW : NFS mount support for those who want want to mount NFS shares of your network to
Azbox. (auto-mounts shares when the file server is online, auto-unmounts share when the
file server is offline)

NEW : Swap file support for Azbox. You can activate this option so that to Priority
Manager creates swap file on your HDD or Flash disk which will help RAM by caching some
part of the memory. Swap usage file helps large file operations like recording.

NEW : "Deep Sleep" option. You can activate this option if you want to kill all
unnecessary applications when box goes to sleep mode to improve downloading speed. There
are some side effects of deep sleep. For more information please read DEEP_SLEEP section
of settings.txt .

NEW : Automatic management of execution and killing of sleep mode programs. Priority
Manager can execute user selected programs after going into SLEEP mode and the kill them
after return from SLEEP mode with the new feature. For more information please read
PROGRAM section of settings.txt .

NEW : CCcam EMU prioritization. (Thanks to Smudger for the information!)

NEW : NewCS EMU prioritization. (Thanks to Smudger for the information!)

NEW : Transmission (torrent client) sleep mode prioritization.

NEW : aMule (eD2K client) sleep mode prioritization.

NEW : Verbose log generation for debugging added. Please read "IMPORTANT NOTES - 4" for more information.

NEW : Better TV recording and channel switch speed.

NEW : Better performance for some process priorities.

NEW : All settings are moved from script file to a separate file : settings.txt

FIX : "CANCEL" option in sleep menu is now detected as it should be.

Reaction score
0

ΠΡΟΣΟΧΗ

εχασα ομως ολα τα παλια plugins

Reaction score
114

Κατεβαζουμε απο το server του ΑΖΒΟΧ,HOME-Plugins-Openxcas-Download Executable,το MgCam-1[1].35a.tgz και τα keys.
19*E ΚΑΙ 39*E :135:

Reaction score
1

Γεια θυμησε μου ρε john πιο ειναι εκεινο το plug in που πρεπει να βαλουν ολοι οι χρηστες στο azbox οπωσδηποτε !!!....:126:
αφου το κατεβασουν απο τον server!!

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.250
Members
38.164
Νεότερο μέλος
hliasA79