AZbox HD Elite ... under hard test...

Reaction score
0
Απάντηση: AZbox HD Elite ... under hard test...

Μεσα στο μενου του δεκτη ,εκει που εχει για αποθηκευση θεσης, υπαρχει επιλογη disable limits.Επελεξε το και πατα οκ.
Εχουν μπει ορια.Ετσι Βγαλ 'τα.
Ευχαριστω πολυ. Αν δεν ξερεις ολα σου φαινονται βουνο. Παντως τωτα με το 4911 εγω εχω πολυ λιγα κολληματα.

Reaction score
16
Παιδια προσοχη, διαισθανομαι οτι θα ρωτησω βλακεια..

Ο elite πιανει digea?

Reaction score
16
ευχαριστω για την απαντηση απλα ελεγα μπας και γλιτωναμε τον δεκτη.. Οποτε σκεφτομαι καλυτερα να παρουμε εξωτερικο αυτον της crystal audio σκεφτομαι που ειναι και στο αλλο θεμα..

Reaction score
114
Απάντηση: Re: AZbox HD Elite ... under hard test...

ευχαριστω για την απαντηση απλα ελεγα μπας και γλιτωναμε τον δεκτη.. Οποτε σκεφτομαι καλυτερα να παρουμε εξωτερικο αυτον της crystal audio σκεφτομαι που ειναι και στο αλλο θεμα..
Oχι δεν καταλαβες.
Αν εχεις τον δεκτη απλα αγοραζεις ενα DVB-T tuner και το προσθετεις στο εσωτερικο του.

Reaction score
16
και ποσο πανε περιπου αυτοι? αν παρω τετοιον θα ειναι σα να εχω παρει sd εξωτερικο ή hd εξωτερικο?

επισης εχω ακουσει πως οι εξωτερικοι ειναι καλυτεροι.. τι λετε γι αυτο?

Reaction score
118
Απάντηση: Re: AZbox HD Elite ... under hard test...

και ποσο πανε περιπου αυτοι?
Tοσο, δεν το πηρα ακομα γιατι δε μου χρειαζεται αλλα η πλειοψηφια απ'οτι εχω διαβασει εδω μεσα αυτο αγοραζει.

Reaction score
0

Δοκίμασα το δοκιμαστικό πακέτο του conn-x tv στον hellas sat.
Το EPG δουλεύει κανονικότατα στα ελληνικά (και μάλιστα είναι EPG 24ώρου). Οπότε το πρόβλημα με το EPG της nova είναι ότι για κάποιο λόγο ο δέκτης επιλέγει αυτόματα την αγγλική έκδοση και όχι την ελληνική, ότι ρυθμίσεις και να βάλουμε στο μενού. Αυτό είναι το πρόβλημα που πρέπει να διορθωθεί.

Reaction score
5.777
Re: Απάντηση: AZbox HD Elite ... under hard test...

Το EPG δουλεύει κανονικότατα στα ελληνικά (και μάλιστα είναι EPG 24ώρου). Οπότε το πρόβλημα με το EPG της nova είναι ότι για κάποιο λόγο ο δέκτης επιλέγει αυτόματα την αγγλική έκδοση και όχι την ελληνική, ότι ρυθμίσεις και να βάλουμε στο μενού. Αυτό είναι το πρόβλημα που πρέπει να διορθωθεί.
Η opensat το ξερει αυτο ηδη (εδω και 6-7 μηνες) αλλα μεχρι τωρα δεν μπορεσε η δεν εκανε τιποτε για να το διορθωσει

Reaction score
0

μαλλον το conn-x θα εχει μονο ελληνικα στο EPG οπως και τα ψηφιακα τις ΕΡΤ για αυτο τα εμφανιζει ο δεκτης. στη nova και στην digea που εχουν αγγλικα και ελληνικα βλεπει μονο αγγλικα.
εχω στειλη email και στην καινουργια ομαδα που βγαζει fw την SmartInnovations για να δουμε:121:

Reaction score
0
Re: Απάντηση: AZbox HD Elite ... under hard test...

ενα pdf για να δουμε ποιοι ειναι πισω απο την opensat http://www.tele-satellite.gr/TELE-satellite-1001/hel/azbox.pdf
Πασχουν οχι μονο στο τεχνικο τμημα αλλα απο οτι φαινεται στις φωτο και απο γυναικες :116: οποτε το βλεπω να αργει η εμπνευση για να μας φτιαξουν το ελληνικο epg:142:

Reaction score
0
Απάντηση: Re: Απάντηση: AZbox HD Elite ... under hard test...

Πασχουν οχι μονο στο τεχνικο τμημα αλλα απο οτι φαινεται στις φωτο και απο γυναικες :116: οποτε το βλεπω να αργει η εμπνευση για να μας φτιαξουν το ελληνικο epg:142:
ΩΡΑΙΟΣ!!!

Reaction score
0

Αν και έχω διαβάσει τις περισσότερες σελίδες έχω μερικές ερωτήσεις γιατί σκέφτομαι την αγορά του δέκτη (αν και φανατικός htpc-άκιας)
1. Είχαν αναφερθεί θέματα για τη λήψη 4.2.2 feeds σε DVB-S2 . Έχει γίνει κάτι για το θέμα;
2. Πόσο καλός είναι στην αναπαραγωγή mkv; Μπορεί κάποιος να δοκιμάσει αυτά τα αρχεία που είναι εκτός προδιαγραφών
James Bond: Quantum of Solace 1080p trailer
BBC Planet Earth: From Pole to Pole opening clip
3. Με μοτέρ και USALS όλα οκ;
4. Από σταθερότητα πως πάει; Timeshift και pvr λειτουργούν κανονικά;
5. Μόνο ο PLUS υποστηρίζει θέαση από ένα δέκτη και εγγραφή από άλλον;

Ευχαριστώ

Reaction score
114

Αν και έχω διαβάσει τις περισσότερες σελίδες έχω μερικές ερωτήσεις γιατί σκέφτομαι την αγορά του δέκτη (αν και φανατικός htpc-άκιας)
1. Είχαν αναφερθεί θέματα για τη λήψη 4.2.2 feeds σε DVB-S2 . Έχει γίνει κάτι για το θέμα;
2. Πόσο καλός είναι στην αναπαραγωγή mkv; Μπορεί κάποιος να δοκιμάσει αυτά τα αρχεία που είναι εκτός προδιαγραφών
James Bond: Quantum of Solace 1080p trailer
BBC Planet Earth: From Pole to Pole opening clip
3. Με μοτέρ και USALS όλα οκ;
4. Από σταθερότητα πως πάει; Timeshift και pvr λειτουργούν κανονικά;
5. Μόνο ο PLUS υποστηρίζει θέαση από ένα δέκτη και εγγραφή από άλλον;

Ευχαριστώ

1.Εχω δοκιμασει χιλιαδες feed dvb-s k' dvb-s2 και μονο σε 2 εχω βρει προβλημα.
Oποτε καταλαβαινεις οτι δεν τιθεται θεμα προβληματος ως προς αυτην την δυνατοτητα.
2.Δεν ασχολουμαι με ταινιες και δεν μπορω να σου πω ιδιαιτερα πραγματα.
Εχω δει πολυ λιγα mkv,μεταξυ και του iglorious bastards που ηταν πολυ μεγαλο και δεν υπηρξε καποιο προβλημα.
3.Με μοτερ τον εχω χρησιμοποιησει με diseqc 1.2 και δεν υπαρχει προβλημα.
Το ιδιο και με usals που τον εχουν χρησιμοποιησει αλλοι.
4. Για μενα δεν εχει τοση 'ομαλη' ανταποκριση η εντολη απο το remote στον δεκτη.
Το pvr απο οσο εχω δοκιμασει (λιγο) λειτουργει κανονικα.
5.Αυτο δεν το καταλαβαινω.Αν θες εξηγησε το.

Reaction score
0

Σε ευχαριστώ για τις απαντήσεις johnny78.
Σχετικά με το 5 βλεπω στη σελίδα του AZBOX http://www.azbox-digital.com/index.php?id=3&tbl=registos&id2=14 ότι ο δέκτης μπορεί να πάρει 2 tuners ώστε να βλέπεις με το ένα και να γράφεις με το άλλο. Ο απλός Premium δεν νομίζω ότι το κάνει αυτό.

Reaction score
5.777
Για τις ματροσκες τον τζειμς τον παιζει χωρις προβληματα και σε 720 και σε 1080 (την ταινια, για το τρειλερ δεν ξερω) το πλανητης γη σε 720 παλι χωρις προβληματα (δεν το εχω σε 1080)

Reaction score
114

Για premium k' elite μπορεις να βαλεις 2ο tuner DVB-T2 / T, DVB-C2 / C.
Στον premium+ ειναι οπως το λες.Μπορει να παρει και dvb-s2

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • xfader
    Segregation supporter
  • PeterMeni
    DIY - "Επαγγελματίας"

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.250
Members