leandros
Πάρτε παθητικά!
- Reaction score
- 6.113
Εννοείται ότι οι bryston είναι ποιοτικοτεροι από τους musical fidelity, αλλά είναι και άλλη κατηγορία τιμής.Τζιο, καλά θα κάνεις να ξεκαθαρίσεις ότι δεν συμπεριλαμβάνεις εμένα στην αγέλη. Δεν την έπεσα στον Λέανδρο, αλλά όπως δεν παίρνω το μέρος κανενός όταν του τη πέφτουν, δεν θα πάρω και το μέρος του Λέανδρου όταν διαφωνώ ως προς κάτι. Και αυτό το κάτι αποτελεί μια πάγια διαφωνία μου ως προς τη κατασκευή ενισχυτών, κάτι που έχω περιγράψει εδώ και πάρα πολύ καιρό. Έχοντας συνηθίσει στη ποιότητα κατασκευής της Bryston και γνωρίζοντας ότι όλη τη δουλειά τη κάνει με τα τροφοδοτικά και με τη χαμηλή οδήγηση των τρανζίστορ της προκειμένου να έχει την όσο το δυνατόν χαμηλότερη παραμόρφωση, διαφωνώ με υλοποιήσεις που βασίζονται σε μικρά τροφοδοτικά και λίγα τρανζίστορς. Δεν με πείθουν για τη ποιότητα της υλοποίησής τους.
Προφανώς δεν τη λες σ'εμένα αποκλειστικά, αλλά επειδή συμπεριέλαβες και εμένα στη τοποθέτησή σου, θαρρώ ότι εσφαλμένα μου προσάπτεις τη κατηγορία ότι αποκρύπτω το σύστημα ( το έχω δείξει εδώ και αρκετό καιρό ) ή τις μετρήσεις ( που έβγαλα στη φόρα τις χειρότερες δυνατές μετρήσεις, σε κάκιστη τοποθέτηση, ούτε καν εκείνη τη τοποθέτηση που μου έδωσε ένα καλό ηχητικό αποτέλεσμα ).
Σίγουρα μπορείς να πεις ότι δεν ξέρω τί μου γίνεται, καθώς τώρα μαθαίνω κάποια πράγματα ή πιο σωστά, τα μαθαίνω ξανά, σωστά. Αλλά ξέρω ποια είναι η διαφορά ανάμεσα σε ενισχυτικά όπως Krell, Threshold, Mark Levinson, Bryston και τους υπόλοιπους κατασκευαστές. Γι'αυτό αγόρασα Bryston.
Eπιπρόσθετα, έχω κι εγώ Musical Fidelity μηχάνημα ( είχα και dac,ε? ) και έχω κάθε δικαίωμα να έχω παράπονο ως προς την επιλογή των υλικών τους. Αφού πουλάνε τρέλα, πως να το κάνουμε.
Υ.Γ. Και όλα τα παραπάνω ουδεμία σχέση έχουν με πέσιμο στον Λέανδρο. Ίσα ίσα που έχω ακούσει το σύστημά του και μου αρέσει πως παίζει. Αλλά απο κατασκευαστικής άποψης, διαφωνώ με τις επιλογές της MF, χωρίς να αναφέρω τους Bryston στα πλαίσια αντιπαράθεσης ή χλευασμού, αλλά σαν παράδειγμα ποιοτικής και VFM υλοποίησης.
Είπαμε, ότι πληρώνεις παίρνεις πάνω- κάτω.