- Reaction score
- 79.857
τι δηλαδή?Τέλεια!
Πάρτα εσύ, έστω για το wc, και όλα θα στρώσουν, θα δεις.
θα τα βγάζει με έναν πόνο?
τι δηλαδή?Τέλεια!
Πάρτα εσύ, έστω για το wc, και όλα θα στρώσουν, θα δεις.
Μπορεί και να έχεις δίκιο, αλλά αυτά είναι γραμμένα, είναι pdf aprooved!Παντως Λεανδρε σοβαρα τωρα και χωρις καθολου ειρωνια. Αν πιστευεις οτι αυτο το κουτακι της φωτο που εβαλες με το ταπεινο αγγλικο τροφοδοτικουλι μπορει να δωσει 800 βατ στα 2 ωμ, τοτε προσβαλεις μονος τη νοημοσυνη σου. Δε χρειαζεται να το κανει αλλος. 800 στο καναλι στα 2ωμ, ηταν κατι...mark levinson...δαπεδου μονομπλοκ με καμια 30αρια τρανζιστρ εξοδου ανα καναλι και καμια 70αρια κιλα βαρος. Δηλαδη καμια σχεση με τις απατες ποιοτητας παζαριου, στις οποιες επιδιδονται εδω και δεκαετιες οι σιχαμενοι αγγλοι...
Σορρυ Ντιμη για το ΄΄αγγλοι''.
Όλοι υποστιριζεται με λύσσα αυτά που λέει ο γιατρός αλλά δεν βλέπω να ψωνίζει κανείς σας.....(το μαμήσαμε κι αυτό το θέμα. )
Αυτό το υπέροχο ηχείο με τα 60/40/40 watt έχει επάρκεια ενίσχυσης ? Είναι τα «καλά» watt που του την δίνουν?Άσε που αν πας σε λιγότερο γνωστή φίρμα από την Άνταμ, μπορείς να βρεις σημαντική αναβάθμιση για το σετάπ σου ακόμα πιο οικονομικά, πχ με αυτό το υπέροχο ηχείο.
Συγνώμη Bhutia,Δεν το θυμάμαι αν το έχω δει κάπου ....με ποια σαμπ συνοδευεις τα Ηχεια σου ?H ικανοποίηση όσων κατέχουν ADAM ενεργά δεν στηρίζεται σε πυκνωτές Βικιλέανδρε'μ.
άρα ο Εαρ είναι ο Μόγλης της παρέαςΜόνο για να δείχνεται την αιώνια αφοσίωση σας στην αγέλη και να .....την πεφτετε μανιωδώς στον Λέανδρο ο οποίος και το ...
Δεν είναι λίγα 60w μόνο για το woofer σε ενεργό ηχείο, με ενεργό cross και dsp. Θα πρέπει να αντιστοιχεί σε υπερδιπλάσιας ισχύος ενισχυτή παθητικού συστήματος, ανάλογα πάντα και με την ευαισθησία του μεγαφώνου.Αυτό το υπέροχο ηχείο με τα 60/40/40 watt έχει επάρκεια ενίσχυσης ? Είναι τα «καλά» watt που του την δίνουν?
60 watt σε 8 ίντσες ......ουτε λαμπατος να ήταν
Αυτό το ηχείο των 350€, έχει συνολικά 140 βατ σε κάθε ηχείο, και χωρίς παθητικό κρος να τρώει σημαντική ισχύ, με βελτιστοποίηση κάθε ενισχυτικής βαθμίδας για κάθε μεγάφωνο ξεχωριστά, με ενσωματωμένα φίλτρα υποήχων και προστασίες υπεροδηγησης.Αυτό το υπέροχο ηχείο με τα 60/40/40 watt έχει επάρκεια ενίσχυσης ? Είναι τα «καλά» watt που του την δίνουν?
60 watt σε 8 ίντσες ......ουτε λαμπατος να ήταν
Η μέγιστη κατανάλωση είναι ανεξάρτητη των ωμ του ηχείου που θα βάλεις, και μπορεί να είναι ίδια είτε στα 2 είτε στο 1 είται στα 8 ωμ, αυτό μας είναι πρακτικά αδιάφορο, είναι θέμα κυκλώματος.
Με ~1400βατ μέγιστη κατανάλωση, βλέπω για δικάναλο ενισχυτή ~350 βατ μέγιστη ισχύ στο ηχείο.
Και γεφυρωμενος, ~700 βατ.
Τρομερή ισχύς.
Post automatically merged:
Αυτό είναι στα πλαίσια αυτού που έγραψα νωρίτερα, με αντίστροφη φάση στο ένα κανάλι, οπότε πρακτικά διπλασιάζεται η χρήσιμη ισχύς της τροφοδοσίας, εφόσον το ένα κανάλι τραβάει από το θετικό ρεϊλ και το άλλο από το αρνητικό, για το ίδιο θετικό ημίτονο στο ηχείο.
Δηλαδή, τα 700 βατ μέγιστης κατανάλωσης δικάναλου δίνουν χονδρικα 175 βατ στο ηχείο, και γεφυρωμενος πάει τα διπλάσια, δηλαδή 350 βατ χωρίς αντιστροφή φάσης και το διπλάσιο (700 βατ) με αντίστροφη φάση στο ένα κανάλι.
Γίνεται.
Μέχρι εκεί γίνεται.
Να καταναλώνει όμως 700 βατ μέγιστη ισχύ και να δίνει 1400 βατ στο ηχείο, αυτό δε γίνεται εκτός κι αν κρύβει ηλεκτρογεννήτρια.
ΥΓ. Να διπλασιάζεται η κατανάλωση σε χρήση μονομπλοκ, με αντίστροφη φάση ενός καναλιού, γίνεται.
ΥΓ. Όλα αυτά είναι πρακτικά άχρηστα. Πάρε ενεργά. Κάποιος έκατσε για σένα και τα υπολογισε σωστά, με χαρτί και με μολύβι. Φαίνεται στις ...μετρήσεις.
Δηλαδή λες ότι εγώ χάνω πάνω από 50% του ενισχυτή λόγο παθητικού κροσοβερ?Αν δεις επίσης τα ενισχυτικά στάδια που έχει ενσωματωμένα το s3h και s3v, μάλλον θα καταλάβεις πως έχει διαθέσιμη περισσότερη ισχύ από αυτή που δίνεις εσύ στα ηχεία σου, και πάλι αν δεις την τιμή τους, πάλι ξεβρακωτος θα τρέχεις.
Μου χρεώνουν επίδειξη λόγο στερεοφωνικού .....να με χρεώσουν και επίδειξη ανδρισμού δεν θα το αντέξωΈχει τόσα παραπάνω από όσα φαντάζεσαι, που αν αναλογιστεις για άλλη μια φορά την τιμή του, θα βγεις ξεβρακωτος στους δρόμους να φωνάζεις σε όλους να παν να το αγοράσουν....
Αυτό το ηχείο των 350€, έχει συνολικά 140 βατ σε κάθε ηχείο, και χωρίς παθητικό κρος να τρώει σημαντική ισχύ, με βελτιστοποίηση κάθε ενισχυτικής βαθμίδας για κάθε μεγάφωνο ξεχωριστά, με ενσωματωμένα φίλτρα υποήχων και προστασίες υπεροδηγησης.
Έχει τόσα παραπάνω από όσα φαντάζεσαι, που αν αναλογιστεις για άλλη μια φορά την τιμή του, θα βγεις ξεβρακωτος στους δρόμους να φωνάζεις σε όλους να παν να το αγοράσουν....
Αν δεις επίσης τα ενισχυτικά στάδια που έχει ενσωματωμένα το s3h και s3v, μάλλον θα καταλάβεις πως έχει διαθέσιμη περισσότερη ισχύ από αυτή που δίνεις εσύ στα ηχεία σου, και πάλι αν δεις την τιμή τους, πάλι ξεβρακωτος θα τρέχεις.
Νόμος του ΩΜ . P=V*I
Εξαρτάται από το διάγραμμα φάσης, και μπορεί όντως σε τμήματα του φάσματος να χάνεις τόση ισχύ.Δηλαδή λες ότι εγώ χάνω πάνω από 50% του ενισχυτή λόγο παθητικού κροσοβερ?
Καλά και συ χαλάρωσε.Ντοκτορ, μια χαρά ηχεία είναι τα kali για αυτό που καλείται κάποιος να πληρώσει ως εκεί όμως..
Για κάποιον που θέλει με λιγότερα από 1000€ να πάρει ενισχυτή δωματίου και ηχεία με αρκετές υποχωρήσεις στο πώς θα ακούει οκ..
Ακόμα και η σύγκριση που κάνεις πχ με το proac προκαλεί γέλιο με σπασμούς!!
Για λίγο control γιατί πιάστηκαν οι κοιλιακοί μου απ' το γέλιο!!
Ειλικρινά, τα πιστεύεις αυτά που λες??
Ως ανταλλακτικά να αγοράσει κάποιος 2 από τα 4 woofer της seas που φοράνε τα studio 140 θέλει 380€!
Και απ την άλλη αγοράζεις 3 μεγάφωνα, τρεις ενισχυτές, καμπίνα, ρυθμιστικά, μονωτικά, φίλτρα, καλώδια..δε βγαίνει μάνα μ..δε..
Ότι πληρώνεις παίρνεις Ντοκ, τίποτα παραπάνω!
Για wc και πολύ τους είναι!
Τι γελάς εσύ ρε?
Αντε να φάει και 10-20 βατ το πολύ
Όχι και ρε!Τι γελάς εσύ ρε?
Με την καμία όμως.Εγώ στέλνω 900watt και ούτε τα μισά δεν θα φτάσουν λέμε στο ηχείο .......
Κάτι σαν αυτό ......
Το ρε εγώ δεν το σηκώνω , τακούς ? Χατζηχρήστος.Όχι και ρε!
Με αυτά που γράφεις. Άντε διάβασε ποιος είναι ο νόμος του Ωμ και ξαναέλα.
Με την καμία όμως.
Τι κρός έχει το ηχείο σου Ονομα? τι τάξης? Πόσα πηνία έχει μέσα ? Πόσα mh είναι το καθένα?
Πες μου και θα σου πω , πόσα περίπου φτάνουν στα μεγάφωνά σου.