- Reaction score
- 467
τα ιδια περίπουΜέσο όρο 4 καφέδες τη μέρα (εγώ και η σύζυγος) 17-19 γρ. έκαστος, κάποιες σκάρτες εκχυλίσεις, θέλω περίπου 3 πακέτα τη βδομάδα, ήτοι 3 κιλά τον μήνα.
2 πλυντήρια / εβδομάδα μονο φλυτζάνια καφέ
τα ιδια περίπουΜέσο όρο 4 καφέδες τη μέρα (εγώ και η σύζυγος) 17-19 γρ. έκαστος, κάποιες σκάρτες εκχυλίσεις, θέλω περίπου 3 πακέτα τη βδομάδα, ήτοι 3 κιλά τον μήνα.
Δεν ξέρω εάν τους φτιάχνει εκεί, αλλά και να τους φτιάχνει, μη περιμένεις σπουδαία πράγματα...Τους φτιάχνει και στο μαγαζί ; Ή μόνο το προϊον δίνει ;
Είνα γειτονιά να περάσω να τον ελέγξω αν είναι.
και η γεύση;Παλιομοδίτικη επσρεσιέρα μοχλού στο Τορίνο.
Η γεύση έχει να κάνει με την πρώτη ύλη. Οι Ιταλοί είναι πιστοί στην παράδοση, άρα σκούρος καφές και πικροσοκολατένια γεύση.και η γεύση;
Ο Αγιοβασίλης φέρνει δώρα τελικά!
Νέος εξοπλισμός είναι καθ' οδόν (καιρός ήταν, έκλεισε 10 χρόνια η gazzia classic), και είμαι ήδη σούπερ ενθουσιασμένος!
Niche Zero:
Niche Duo and Niche Zero Deliver Barista Quality Coffee
We’re passionate about helping you brew barista quality coffee every time. The patented design of our coffee grinders give you increased levels of control over the quantity, quality and freshness of your grind - making it easier for you to accurately manage the variables and confidently brew...www.nichecoffee.co.uk
& ECM puristika:
ECM - Die Manufaktur für Ihren perfekten Espresso
Wir fertigen unsere Espressomaschinen in sorgfältiger Handarbeit. Unser Anspruch ist Ihr perfekter Espresso.www.ecm.de
Άντε να δούμε τι καφέ θα πιούμε!
ΥΓ. Ευχαριστίες στον Resound, για την πολύτιμη βοήθεια!
ΥΓ.2.
Wir fertigen unsere Espressomaschinen in sorgfältiger Handarbeit. Unser Anspruch ist Ihr perfekter Espresso.www.ecm.de
Ουάου, κοιτά σύμπτωσηΟ Αγιοβασίλης φέρνει δώρα τελικά!
Νέος εξοπλισμός είναι καθ' οδόν (καιρός ήταν, έκλεισε 10 χρόνια η gazzia classic), και είμαι ήδη σούπερ ενθουσιασμένος!
Niche Zero:
We’re passionate about helping you brew barista quality coffee every time. The patented design of our coffee grinders give you increased levels of control over the quantity, quality and freshness of your grind - making it easier for you to accurately manage the variables and confidently brew...www.nichecoffee.co.uk
& ECM puristika:
ΥΓ.2.
το σκεφτομαι σοβαρά .& ECM puristika:
Μεγιες και καλυτερα καφεδακια σιγουρα θα πιεις οταν βρεις τον τροπο της μηχανης με τα flush κλπ,ο μονος ενδιασμος που εχω ειναι με το Ε61 ,γιατι χρειάζεται αρκετη συντηρηση και το οτι πινεις σταδιακα το γρασσο τροφιμων εμενα προσωπικα δεν μου αρεσει.Ο Αγιοβασίλης φέρνει δώρα τελικά!
Niche Zero:
& ECM puristika:
ΥΓ.2.
Ήρθε ο μισός αηβασίλης μου (έφερε το μύλο).@costas EAR Ήρθε ο Άγιος Βασίλης σε εσένα; Ή είναι στο δρόμο ακόμα;
Βρήκα μεταχειρισμένο, με τη βοήθεια του γνωστού μέλους Resound, οπότε έκλεισε εύκολα αυτή η τρύπα με 430€ στην πόρτα μου.Οι niche είναι standard επιλογές, αλλά με κολώνει η Αγγλία, τελωνεία κλπ.
Έχεις βρει κάποια άκρη για το θέμα ή έβαλες παραγγελία να'ρθει κι ότι θέλει ας κατεβάσει;
Για γρήγορη προθέρμανση δε ξέρω, δε θα έβαζα στοίχημα. Ένα μισάωρο το θέλει από ότι είδα σε ανάλογο ριβιού με μετρήσεις θερμοκρασίας. Βοηθάει να ρίχνεις λίγο νερό ανα 5 λεπτά, αλλά και πάλι θέλει 20' για να έρθει στο σωστό σημείο θερμοκρασίας.το σκεφτομαι σοβαρά .
Στα μεγάλα συν η γρήγορη προθερμανση...
Περιμένω εντυπώσεις
σε σελίδα μεταπωλητή αναφερει γρήγορη προθέρμανση .......Για γρήγορη προθέρμανση δε ξέρω, δε θα έβαζα στοίχημα. Ένα μισάωρο το θέλει από ότι είδα σε ανάλογο ριβιού με μετρήσεις θερμοκρασίας. Βοηθάει να ρίχνεις λίγο νερό ανα 5 λεπτά, αλλά και πάλι θέλει 20' για να έρθει στο σωστό σημείο θερμοκρασίας.
Άλλες αργούν περισσότερο, οπότε οκ, τα 20' είναι μάλλον καλά.
Στα μεγάλα συν είναι η εξωτερική γυάλινη θήκη νερού, που δε χρειάζεται να βγάζεις πράματα για να την παίρνεις για γέμισμα και καθάρισμα, καθώς και το εκπληκτικά μικρό της μέγεθος.
Δίνουν και συσκευασία μεταφοράς, να την παίρνεις μαζί σου στις διακοπές, αφού είναι τόσο μικρή! Πολύ καλό!
Επίσης θετικό βρήκα την έλλειψη τσουτσουνιού για ατμό, που ποτέ δε χρησιμοποιώ. Τζάμπα πληρωμένο εξάρτημα. Οπότε λογικό είναι, να έχει πιο χαμηλή τιμή (1.099€ τελική τιμή στην πόρτα μου).
Ακριβώς.Ότι και να γράφουν για την προθέρμανση το ε61 λόγω παλαιάς σχεδίασης χρειάζεται πολλα flush για να έρθει όλο μαζί στη σωστή θερμοκρασία. Καλό είναι να μπει και ένα θερμόμετρο πάνω στο group για να βλέπεις πώς και τι.