best value!!!!!

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
142.259
Απάντηση: best value!!!!!

δόρθωση: το Kleinn στα ~4.200 διαθέτει ενσωματωμένο dac, οπότε με τα δεδομένα σου θα πρότεινα να πας καρφωτά στο Genelec το οποίο βλέπω πως ανεβάζει και ιδιαίτερα υψηλές στάθμες (120dB maximum SPL).

η τιμή για το Genelec είναι 1555 ευρώ το τεμάχιο και περιλαμβάνει ηχείο-ενισχυτή-dac.

χρειάζεσαι 2 τέτοια, άρα πας στα 3100 ευρώ.

αλλιώς πας στο ADAM (η πρώτη επιλογή στο προηγούμενο ποστ μου), που κοστίζει 1285 ευρώ το τεμάχιο και περιλαμβάνει ηχείο και 3 ενισχυτικά στάδια έκαστο ( 3-way active bass reflex speaker, 3x 150W RMS). Σύνολο 2500 (ενισχυτής και ηχεία σε 1 πακέτο)

Reaction score
4

costas EAR, θεωρώ ότι οι προτάσεις σου είναι υπερβολικές για τόσο μικρό δωμάτιο.

Μπορείς να πάρεις ηχεία βάσης ενεργά και να τελειώνεις, αλλά πιο μικρά.

Πρέπει να δεις που θα τα στήσεις (+ πως) και μετά να μετρήσεις αποστάσεις -από πλαινούς και πίσω τοίχο + από θέση ακρόασης.

Θα δεις ότι μετά θα έχεις καλύτερη εικόνα του τι ζητάς.

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
142.259

costas EAR, θεωρώ ότι οι προτάσεις σου είναι υπερβολικές για τόσο μικρό δωμάτιο.
κακώς το θεωρείς έτσι, διότι προκειται για midfield monitors, άρα ιδανική λύση για αυτό το μικρό δωμάτιο....

άλλωστε η λύση της ADAM είναι και εντός κοστολογίου του φίλου...

Reaction score
4

κακώς το θεωρείς έτσι, διότι προκειται για midfield monitors, άρα ιδανική λύση για αυτό το μικρό δωμάτιο....

άλλωστε η λύση της ADAM είναι και εντός κοστολογίου του φίλου...
Εγώ νομίζω ότι θέλει nearfield και σίγουρα μικρότερα ! :137:
Την σειρά(p) της Adam την άκουσα όλη ......, δεν παίζουν φυσικά το ίδιο.
Σκέψου ότι σε 3 μέτρα πρέπει να τα βάλει όλα..

Reaction score
10
To πρόβλημα σε όλα αυτά που λέτε είναι ότι ο άνθρωπος είπε ότι ακούει ροκ και heave metal! Πως θα τα ακούσει αυτά από βάσης οεο?

Reaction score
4

φιλε Μαρινερ, και εγω ροκ και μεταλ ακουω κυριως

το συστημα μου παιζει πολυ ικανοποιητικα αυτη τη μουσικη και ενισχυτης + ηχεια πηγανε περιπου 2000ε, αν ευκαιρισεις και υπαρχουν διαθεσημα στον Ορφεα (εγω τα πηρα απο της Πετρουπολης), πηγαινε να ριξεις μια αυτια

εναλλακτικα κοιτα για Nad C372 + Yamaha Soavo 1 (πολυ δυνατος συνδιασμος για ροκ/μεταλ)

εχε υποψιν και τον Harman Kardon HK990 και τα Energy Veritas V2.2 (βασης, για τα οποια εχω ακουσει πολυ καλα λογια)

βεβαια ολα αυτα ειναι ισως για μεγαλυτερο χωρο... σε ενα υπνοδωματιο μπορει να μην αποδιδουν σωστα, εκτος αν εχεις σκοπο να πας συντομα σε αλλο χωρο ή να τα βαλεις στο σαλονι, οποτε σκεψου με κριτηριο το μελλον

παντως αν θα ακους απο pc και σου περισσεψουν χρηματα, παρε και ενα Cambridge Audio DacMagic (εκτος αν παρεις ενισχυτη ή ηχεια με ενσωματομενο dac)

Reaction score
10
Σωστά το είπες! "Πολύ ικανοιποιητικά"! Θα μπορούσες όμως να παίζεις και πολύ καλύτερα...;)

Γιατί όχι ;
Γιατί η μουσική αυτή θέλει όγκο καμπίνας (τουλάχιστον)!

Reaction score
0

φιλε Μαρινερ, και εγω ροκ και μεταλ ακουω κυριως)
φενεται απο την εικονα!!!!!:107::107::444: μουσικη απο pc δεν ακουω ποτε!!!! δεν θελω ενταση... θελω ποιοτητα ηχου αλλα αν θελησω να ανεβασω και λιγο την ενταση να μη με απογοητευσει και βεβαια ενοειται οτι αυτα που θα παρω τωρα μελλοντικα μπορει να μπουνε σε καποιο σαλονι!!!!!!

Reaction score
4
Απάντηση: Re: best value!!!!!

Σωστά το είπες! "Πολύ ικανοιποιητικά"! Θα μπορούσες όμως να παίζεις και πολύ καλύτερα...;)
:123:

ναι, αλλα με το μπατζετ που ειχα, τι εναλλακτικες επιλογες παιζανε;

γιατι ακουσα διαφορα, και γενικα μονο ο συνδυασμος nad+soavo επαιζε λιγο καλυτερα αυτη τη μουσικη, αλλα προτιμησα τα vincent+audio physic λογως αναλυσης και εξαιρετικα μεσαια και πριμα (περα απο μεταλ ακουω και τζαζ/κλασσικη :119:), ασε που στην πορεια προσεξα και πολυ καλη και ζωντανη στερεοφωνικη εικονα.

ισως με μεγαλυτερο μπατζετ, να πηγαινα σε τπτ class D τελικους και σιγουρα μεγαλυτερα ηχεια, αλλα ολα αυτα ισως σε αλλο σπιτι γιατι εκει που ειμαι τωρα, κατι πιο... δυναμικο θα πηγαινε χαραμισμενο πιστευω

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
142.259

μουσικη απο pc δεν ακουω ποτε!!!! δεν θελω ενταση... θελω ποιοτητα ηχου ...
είσαι 1000% λάθος σε αυτό.

το PC δε σημαίνει κακή ποιότητα στον ήχο...

έχεις να μάθεις κάποια πραγματάκια μου φαίνεται....

Reaction score
677

Εγω ακουω πολυ heavy metal και στη θεση του φιλου θα αγοραζα ενα σετ ηχειων βασης Hyperion 586 (θα μπορουσες να δεις και τα Totem Rainmaker εαν εχεις αποσταση απο τον πισω τοιχο ) και ενισχυτη τον ολοκληρωμενο της Holfi....

Ο συνδιασμος για metal (αλλα και γενικοτερα) απλα σκοτωνει....

Reaction score
0

εισαι ευχαριστημενος απο τον vincent γιατι πριν καιρο ημουν στο τσακ να τον παρω!!!!!!

skaloumbakas

4Haris
Reaction score
1.677

είσαι 1000% λάθος σε αυτό.
το PC δε σημαίνει κακή ποιότητα στον ήχο...
:405: :405: :405:

Reaction score
0

βασικα εχω πολλα να μαθω :126:.. δεν μου αρεσει να ακουω απο pc.
ειμαι περισοτερο του βινυλιου!!!

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.219
Members
38.432
Νεότερο μέλος
Αριστος