- Reaction score
- 0
Απάντηση: best value!!!!!
:111::111::111: ειναι πιο ακριβα απο τα artemis???
:111::111::111: ειναι πιο ακριβα απο τα artemis???
κακώς το θεωρείς έτσι, διότι προκειται για midfield monitors, άρα ιδανική λύση για αυτό το μικρό δωμάτιο....costas EAR, θεωρώ ότι οι προτάσεις σου είναι υπερβολικές για τόσο μικρό δωμάτιο.
Εγώ νομίζω ότι θέλει nearfield και σίγουρα μικρότερα ! :137:κακώς το θεωρείς έτσι, διότι προκειται για midfield monitors, άρα ιδανική λύση για αυτό το μικρό δωμάτιο....
άλλωστε η λύση της ADAM είναι και εντός κοστολογίου του φίλου...
Όχι ιδιαίτερα.γιατι τα ηχεια βασης δεν συνιστωνται για αυτα τα ειδη μουσικης???
Γιατί όχι ;Όχι ιδιαίτερα.
Γιατί η μουσική αυτή θέλει όγκο καμπίνας (τουλάχιστον)!Γιατί όχι ;
φενεται απο την εικονα!!!!!:107::107::444: μουσικη απο pc δεν ακουω ποτε!!!! δεν θελω ενταση... θελω ποιοτητα ηχου αλλα αν θελησω να ανεβασω και λιγο την ενταση να μη με απογοητευσει και βεβαια ενοειται οτι αυτα που θα παρω τωρα μελλοντικα μπορει να μπουνε σε καποιο σαλονι!!!!!!φιλε Μαρινερ, και εγω ροκ και μεταλ ακουω κυριως)
:123:Σωστά το είπες! "Πολύ ικανοιποιητικά"! Θα μπορούσες όμως να παίζεις και πολύ καλύτερα...![]()
είσαι 1000% λάθος σε αυτό.μουσικη απο pc δεν ακουω ποτε!!!! δεν θελω ενταση... θελω ποιοτητα ηχου ...
:405: :405: :405:είσαι 1000% λάθος σε αυτό.
το PC δε σημαίνει κακή ποιότητα στον ήχο...
έχεις να μάθεις κάποια πραγματάκια μου φαίνεται....
βασικα εχω πολλα να μαθω :126:.. δεν μου αρεσει να ακουω απο pc.έχεις να μάθεις κάποια πραγματάκια μου φαίνεται....
Μη λες κακες λεξεις!βασικα εχω πολλα να μαθω :126:.. δεν μου αρεσει να ακουω απο pc.
ειμαι περισοτερο του βινυλιου!!!