Bluetooth ακουστικα που να παιζουν δυνατα

Reaction score
2.359
Καλησπερα.
Θελω ενα ζευγαρι bluetooth ακουστικα που να παιζουν πραγματικα δυνατα.
Δοκιμασα sony xm 4 και xm5. Δεν εντυπωσιαστικα.
Sennheiser momentum 4 μολις ανεβασα τον ηχο, το μπασο εκανε τα δικα του. Εφτασε στα ορια του και κροταλιζε.
Καποια marshall συμπαθητικα αλλα δεν πηγαιναν δυνατα.
Sonos ace, θα τα αγοραζα με iphone.
Βose quiet κατι ultra. Δεν εντυπωσιαστκα.
Ζηταω να παιζουν πραγματικα σε δυνατεε σταθμες για καποιες στιγμες της ημερας εκτος σπιτιου.
Οχι audiophile.
Εχετε να μου προτεινετε κατι αλλο ή να κοιταξω παλι καποια απο αυτα;

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
135.399
Γενικώς με τα ακουστικά χρειάζεται μεγάλη προσοχή στις υψηλές στάθμες, διότι είναι πολύ εύκολο να προκαλέσουν προβλήματα στην ακοή. Χαμπάρι δε το παίρνεις, και την πατάς.

Ο προφανής λόγος που χρειάζεσαι υψηλή στάθμη σε εξωτερικούς χώρους, είναι ο υψηλός θόρυβος περιβάλλοντος, ο οποίος καλύπτει την μουσική.

Η λύση είναι ακουστικά με σοβαρό active noise cancelling, τα οποία σε μεταφέρουν μέσα σε μια ήσυχη σφαίρα, να ακούς τη μουσική σου απομονωμένος από τους θορύβους γύρω σου. Έτσι, δε χρειάζεται καμία ιδιαίτερη στάθμη.

Προσωπικά δεν χρησιμοποιώ ποτέ τη μέγιστη στάθμη των Sony WH-1000XM3 που έχω, αλλά το active noise cancelling είναι πάντα ενεργό, και κάνει σοβαρή δουλειά, όχι αστεία.

Δοκίμασέ τα αν θες, τα έχει ανοιχτά στο παμπλικ. Το παραπανισιο μπάσο που έχουν, είναι ένας ακόμα λόγος να μη θες πιο υψηλές στάθμες. Το μεγάλης φασαρίας περιβάλλον του μαγαζιού, είναι ο,τι πρέπει για να δεις τις ικανότητες που έχουν σε noise cancelling.

Και τα Bose απ'οσο ξέρω (reviews) δουλεύουν εξαιρετικά το active noise cancelling, αλλά δεν τα έχω ακούσει.

Υπ'οψιν πως τα Sony δεν έχουν κανένα ιδιαίτερα hi-fi ήχο, είναι "μέτρια" ακουστικά από άποψη πιστότητας αναπαραγωγής, αλλά τουλάχιστον έχουν μικρόφωνο, και μπορείς να μιλάς στο τηλέφωνο όταν τα φοράς, που είναι πολύ βολικό.

Εγώ όταν τα φοράω, μου κάνει πάντα εντύπωση πόσο σημαντική φασαρία κάνουν τα δόντια μου όταν μασάω κάτι. Άμα ησυχάζουν όλα τα υπόλοιπα, ακούς τέτοια..

Last edited:

Kotsidis John

Photography
Moderator
Reaction score
35.399
Αν κ σορρυ που το λεω, μαλλον κατι δεν παει καλα η το περιβαλλον ειναι θορυβωδες, η η η, δε ξερω δε θα προτεινα τοση ενταση, αν εχει κ λιγο παραμορφωση θα χεις θεματα αργοτερα.

κανε δοκιμη καποιο καλο beats η το 25αρι senheisser η καποιο καλο vmoda.

η εστω δες λιγο με το noise reduction κατι παραπανω.

υγ.: σορρυ τωρα ειδα οτι θες αυστηρα bluetooth.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.259
Members
38.165
Νεότερο μέλος
loizouloizos