Build Your Dreams (BYD)


MaxHeadroom

Moderator
Moderator
Μηνύματα
8.081
Reaction score
10.344
Το συγκεκριμένο είναι λάθος της αυστραλέζικης εταιρείας που παρέχει τις υπηρεσίες κινητής τηλεφωνίας και δεδομένων, καθώς θα έπρεπε να έχει κλειδώσει τις άσχετες εισερχόμενες κλήσεις προς την e-SIM του infotainment.
Αλλά, για όσους πέφτουν από τα σύννεφα ακούγοντας ότι οι αυτοκινητοβιομηχανίες -περιλαμβανομένης της BYD και πολλών άλλων, ηλεκτρικών και θερμικών- ενδεχομένως κατασκοπεύουν τους οδηγούς, έχω κακά νέα...

Έχω και χειρότερα νέα για όσους ανησυχούν ότι κάποιος τους κατασκοπεύει 24 ώρες το 24ωρο, ειδικά αν είναι κάτοχοι κινητού, λάπτοπ, smart TV κοκ. Σπάνιο θα μου πεις, αλλά συμβαίνει. :roflmao:
 

Μηνύματα
16.145
Reaction score
22.743
πρόσβαση σε καθημερινές συσκευές μπορεί να έχουν αρκετοί, το πρόβλημα είναι κυρίως ο σκοπός τους.
το google αποδεδειγμένα χρησιμοποίει κάτι στα κινητά (δενξερωτι) που ως διαμαγείας ένα πράμμα σου εξειδικεύει τις διαφημίσεις ανάλογα με το τι είδες ή είπες (όχι αυτό απαγορεύεται).
το κακό με αυτό είναι οτι σε κατασκοπεύουν για να σου πουλήσουν κάτι.

με τα προϊόντα της Κίνας ο σκοπός δεν είναι να σου πουλήσουν κάτι.
αν εξακολουθείτε να εντοπίζετε το πρόβλημα στην δυνατότητα παρακολούθησης (που έτσι και αλλιώς οι περισσότεροι βοηθάνε αυτοβούλως μέσω των μκδ) και όχι στον σκοπό αυτής συνεχίστε να αναφέρεστε σε μένα.

προσωπικά επειδή μιλάμε για καταναλωτικά αγαθά και όχι ήδη πρώτης ανάγκης, αυτά τα προϊόντα τα έχω αποκλείσει προκαταβολικά.
 


Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
172.940
Μηνύματα
2.923.184
Members
38.112
Νεότερο μέλος
panos64
Top