Build Your Dreams (BYD)

Dimifoot

General Catsicofoot Patton
Editor
Reaction score
86.661
Βάρκα, το είπαμε.
Αλλά για την τιμή του είναι εξαιρετικό, προς το παρόν χωρίς ανταγωνισμό.

MaxHeadroom

Moderator
Moderator
Reaction score
11.060
Στην αρχή αυτή την αίσθηση δίνει, όπως και το Atto 3. Όταν όμως συνηθίσεις στην άνεση της ανάρτησης, σου κακοφαίνονται τα άλλα, εκτός βέβαια αν είσαι φανατικός της σκληρής ανάρτησης και οδηγάς αντίστοιχα. Το ουσιαστικό είναι ότι είναι σταθερό και ασφαλές, τόσο στον αυτοκινητόδρομο όσο και στους επαρχιακούς δρόμους.

Έχω κάνει σχεδόν εφτά χιλιάδες χιλιόμετρα με το Atto 3 σε κάθε είδους οδόστρωμα και ούτε μια φορά δεν ένιωσα άβολα. Στις κλειστές στροφές με σβέλτο ρυθμό (ενδεικτικά, ο δρόμος για τη βόρεια Εύβοια που τον έχω κάνει άπειρες φορές με διάφορα αυτοκίνητα) νιώθεις τις κλίσεις περισσότερο από ότι σε ένα σεντάν, αλλά αυτό οφείλεται περισσότερο στο ότι κάθεσαι ψηλά και σε όρθια στάση. Πάντως δεν αντιμετωπίζει κανένα πρόβλημα να κρατά την πορεία του στις διαδοχικές καμπές -μπορώ μάλιστα να πω ότι το κάνει καλύτερα από άλλα αυτοκίνητα που είχα παλιότερα.

alexis

Reticular Activating System
Reaction score
31.399

Reaction score
1.742
Χαριτωμένο είναι, παρότι παραμένει σαφώς υποδεέστερο αισθητικά του Atto3. Βρίσκω ανεξήγητη την επιλογή άλλου τύπου μάσκας.

Από κοντά πάντως και αυτό που κυκλοφορεί ωραίο είναι, δεν είναι τόσο ασχημόπαπο όσο στις φωτογραφίες.

MaxHeadroom

Moderator
Moderator
Reaction score
11.060
Χαριτωμένο είναι, παρότι παραμένει σαφώς υποδεέστερο αισθητικά του Atto3. Βρίσκω ανεξήγητη την επιλογή άλλου τύπου μάσκας.

Από κοντά πάντως και αυτό που κυκλοφορεί ωραίο είναι, δεν είναι τόσο ασχημόπαπο όσο στις φωτογραφίες.
Ισχύει. Είναι ένα μαύρο Dolphin στη γειτονιά μου, το λες και όμορφο!

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.354
Members
38.307
Νεότερο μέλος
verouksp